Biarritz, 20 dagar.

Att åka till Biarritz har under det senaste året stått högt på min "vill-göra-nu" lista. Längtan efter att få spendera dagarna i havet och bland vågorna var stor. Så William och jag bokade en flygresa ner för att några veckor senare boka en hem, 20 dagar ska vi spendera här nere totalt. Vi fick vänta en massa timmar i köpenhamn, men det gör inte så mycket när man är med honom.
 
William som bara surfat en vecka tidigare utvecklades supersnabbt. En egen bräda har han köpt och ungefär sådär glad blir man då. Vi spenderar timmar i vattnet varje dag. Han alltid någon mer timme än jag.
 
I början på veckan var hög och lågvattnet så pass timeat att vi kunde surfa på kvällarna. Vi surfade tills vi inte kunde se vågona mer och vattnet blev för svart. 
 
 
Vi surfade även i solnedgången för att sedan gå hem till lägenheten/hotellet och käka en allt för sen kvällsmat.
 
 

Västkusten.

 
Efter SM hade vi ett par dagar vi inte riktigt visste vad vi skulle göra med, så vi åkte ner till sommarstugan på västkusten. Perfekt val när vädret var varmt, bryggorna tomma och räkorna färska. Jag visade William Sveriges finaste skärgård och vi hann se Grebbestad, Fjällbacka och Smögen innan vi åter styrde bilen hemåt.

Norrland

När jag var där uppe i Norr var jag för första gången uppe i fjällen utan snö. En söndag med vackra vyer, traskande genom en allt för stor o blöt myr, hjortron och fikastund. En söndag som alla söndagar borde vara. I helgen går flyget istället söder ut ner till Frankrike.
 
 
 

Inspiration för vintern.

 
 
Lite inspiration för vinterns äventyr. Oj va jag ska kämpa för att utvecklas och oj va William kommer få vänta på mig. Eller stå ut med en envis tjej vid sin sida. 

En släktträff.

 
Mammas kusiner, mina kusiner och sysslingar. Igår åkte vi till Eskilstuna för att träffa släkten. En boll skulle sparkas, en skruv skulle skruvas, en pil skulle kastas, en groda skulle spottas och en spik skulle spikas. När allt det var gjort hade vi ett glatt lag som vann. Vi ses en gång om året och det är alltid lika kul. Nu är vi åter hemma och kvällens träning blir mtb, en bortglömd vän som idag ska få rastas.
 

En ny månad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så idag för ovanlighetens skull har jag tagit med mig kameran. Ny månad nya saker eller hur man nu brukar säga. September är här, en fin månad med statistiskt sett mycket vind och fina sensommardagar. Jag gillar september för att månaden bjuder på variation och förändring. Från en årstid till en ny, förändring i naturen och mentalt. Jag ser fram emot resten av septemer för den började bra. Bilder från en helt vanlig dag som idag. 
 

Kitesurf och Norrland

Under tiden det var tyst och lugnt här köpte jag en kite. Något nytt mitt rastlösa jag kan lära mig. Det har börjat bra och jag längtar efter att f utvecklas. Längtar ivrigt efter höststormar som utmaning men också för att få vindsurfa. Friheten på och i vattnet kan jag inte förklara.
Jag köpte även en resa till Norr. För att få spendera regninga dagar med Wiliam. 
 
 
 

RSS 2.0