Dag efter dag.

Sandiga skor, sandig cyklel, sandiga förtter och snadig bräda. Vi spenderar de flesta timmarna i närheterna av sanden. Vågorna bryter över sandbankarna i vattnet, våra väskor ligger och väntar på oss på stranden medan vi tumlar runt i massan av vatten och sand i rörelse.
 
En eftermiddag hängde vi vid klipprona. William och Adam gjorde volter med mig, Amanda, grabbarna och Biarritz turister som publik. 
 
 
Hur as snygg är inte min billabong Long-Jonh? Perfekt för dessa dagar i biarritz när solen är framme men vattnet inte är allt för varmt.
 
 
Vi fick besök av hela BeachCenter Varamobaden och efter en hel dags surf var inte William och Johan nöjda. Så vi gick till La Plage för kvällssurf i snabbt brytande vågor. Himla kul att vara ett gäng på 15 stycken. Kunna skrika mellan hotellfönstren och dela gängets framgångar på surfbrädorna.
 
Dagen efter att BC-crew åkt hem. Vi tyckte mest det var tråkigt att blivit lämnade kvar men kom snabbt på att vi faktiskt inte behöver vara ledsna utan framför oss hade vi 9 dagar av surf. Jag dingade williams bräda och därav fick han en ny...
 
I förrgår fick mina halsmandlar spelet igen. Det fick därför bli ett par uteblivna surfsessions för min del. Idag vaknade jag och mådde en aning bättre. Vågorna såg allt för inbjudande ut för att sitta och se på. Förlåt Mamma och pappa jag vet att jag skulle stanna borta från vattnet men ibland går det bara inte. Ett par timmar på vattnet innan lunch och ett par timmar efter fick vara nog för dagen. 
Istället kämpade William på i resans största vågor samtidigt som solen gick ner. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0