William

 
Idag bokades biljetter ner till Engelberg. Efter mycket om och men far vi iväg den 1:a för att smygstarta säsongen. Ska bli otroligt skönt att få stå på skidorna igen. Idag lånade jag fannys ritplatta. Dessa gråa dagar med regn gör att jag fylls med kreativitet för att stänga det gråa ute, idag skapades detta. 
 

Clearwater -> Cocoa Beach

 
Efter Clearwater var jag och William allt för rastlösa i våra kroppar. Familjen bestämde därför att åka över till öst-sidan av Florida och Cocoa Beach. Pappa och jag har varit där och tävlat i vindsurfing innan och pappa själv har samarbetspartners där så det var ett säkert kort. Med varmt vatten var det dags att få testa min nya våtdräkt. Ni som följer mig på instagram har kanske förstått att Billabong skickat världens snyggaste våtdräkter till mig. Det är ss15 så håll ögonen öppna för att kunna köpa er egen sen i vår! Det är verkligen roligt med snygga våtdräkter eftersom man spenderar så pass mycket tid i dem. Helt perfekt med långärmat och kortbent. 
 
 
På banana river, dvs andra sidan vägen är det oftast plattvatten. Vi bestämde oss för att kör lite Sup innan vi satte oss i bilen tillbaka till väst-sidan. Pappas kompis lånade ut brädor till oss sen paddlade vi ut bland delfiner och sjökor. Ett 15-tal delfiner totalt simmade runt omkring oss. Det är delifin säsong i Florida så det är svårt att inte få skymten av i alla fall en delfin. 
 

Clearwater, roadtrip.

Vi flög från NYC ner till Tampa och tog en stor bil ner till Clearwater. Vaknade upp och gick i shorts ner till den vita mjölliknande sanden. Vi åt amerikansk frukost på riktigt, bättrade på färgen och njöt av värmen
De klassiska amerikanska tornen var placerade med jämna mellanrum även här. Vackert, fint och amerikanskt men inte en tredjedel så turistigt som den östra sidan av Flordia är. 
 
 
Vi fick tillsammans hela familjen, även om inte så är fallet på biden, se solnedgången. Första dagen på roadtripen hade därefter nått sitt slut.
 
 

Brooklyn och skyline.

 
Vi tog underground till Brooklyn och möttes av New York skyline. Så många gånger man sett det på bild känns det nästan redan som man varit där innan. 
 
 
Vi prommenerade över Brooklyn Bridge, såklart! 
 
Sedan gick vi genom stan hem med ett stopp på ett torg fyllt av matstånd. Där satt vi ett tag och tittade på folk.
 
 

RSS 2.0