After work.

 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en morgon med ett par kilometer vid vattnet och fyra timmars jobb hoppade jag in i bilen och med mig tog jag Zvante. Körde genom vadstena och fortsatte vidare på östgötaslätten för att slutligen parkera uranför mosters hus. Kusinerna busade vid poolen och jag slängde fort på mog badkläderna för att hoppa i det varma vattnet. Ytterligare en moster kom och ytterligare tre kusiner. Det grillades korv och åts räkor medan fåren gick på kullen bakom och eftermiddagssolen gav ett varmt fint ljus. Sommarkvällarna är äntligen här.
 
 
 
 

En sommarstad.

 
 
 
 
 
 
Jag bor ju i en såndär typisk sommarstad. När jag kom hem från norrland visade mig denna stad sin finaste sida, som att fjäska lite. Värmen steg mot sommargrader och underställ blev utbytt mot kortare, svalare klädesplagg. Mina fräknar har blivit fler och benen någon nyans brunare. Solnedgångarna har varit i världsklass och sjön legat stilla som is till min förtjusning och fasa. Att man kan springa längsmed vattnet är något jag värderar högt och i Motala kan du nog springa flera mil just vid kanten av sjön om du skulle vilja. Så det ha jag gjort, sprungit och efter det har jag tagit årets första dopp för att sakta torka i solen. 
 
 
 

It has been a blast.

 
 
 
 
 
 
 
 
Min sista dag på skidor för den här säsongen är räknad. Det har hunnits med en hel del sedan sist. Jag har besökt Gällivare, Kiruna och Luleås sjukhus på grund av halsböld. Nm i Big mountain gick av stapeln i helgen och William gjorde bra ifrån sig. Fler fina resultat firades igårkväll och efter en bra kväll gick vi hem någongång mellan soluppgång och solnedgång. Imorgon lämnar jag vackra Norrland för att hoppa på nästa säsong, vindsurfing.

Riksgränsen.

 
 
 
 
 
Firade in valborg med att gå upp för Nordals med William i solen för att sedan åka skidor ner. Konstaterade flåsande och svettig på toppen att sälens backar inte gett mycket för konditionen. Riksgränen har även bjudit på flatljus och snö, sen lite till snö och flatljus. En dag spenderades i Norge i Narvik och det är så vackert överallt att jag inte riktigt kan ta in allt. Sen det underbara i att åka skidor och vara med William hela dagarna är bättre än alla vackra berg och soliga dagar.
 
 
 

RSS 2.0