Last day.

 
 
 
 
 
 
Mina sista grupplektioner för denna säsong är nu gjorda. Det har gått fruktansvärt fort och jag kommer sakna att se barnens utveckling i backen. Men det händer väldigt mycket kul nu endå så det är inget att hänga läpp för. Som att gå promenad till personalöl, gå hem i solnedgången eller äta tacos på en taco-fredag. SM har ägt rum i kläppen hela veckan och inte förrän igår tog jag mig dit. Min första riktiga dag i kläppen kan lätt sammanfattas med ett flertal positiva ord. 
 

En bra dag helt enkelt.

 
 
 
Vissa dagar blir liksom bättre än andra. Igår var en sån dag. Jobbet flöt på och jag hade kul hela dagen. Matlådan var god och solen brände på mitt ansikte som fått alldeles för mycket fräknar. Efter jobbet hoppade jag in i en bil med två trevliga killar och en massa skidor. Hoppade av kort därefter och satte på mig mina nu mittmonterade skidor i Tandådalen för kvällsåk. Det var kul, det var mycket snälla människor och det var mycket skratt. Det gick bra med skidorna och jag trivdes där i parken medans solen sakta gick ner. Att kvällen sen fortsatte med våfflor, bastu och prat in på gryningstimmarna gör inte direkt denna dag sämre. Det behöver inte vara mer avancerat att få till en bra dag. Jag trivs.
 
 

#mittlivärbättreändinsemester

 
 
 
Måndagen är avklarad med fyra grupper i åldrarna 2-6år, tung i huvudet när jag kom hem från jobbet. Solen har lyst på oss hela dagen och ska så göra kommande dagar. Slängde på mig löparkläderna och gav mig ut på en runda och visst hade jag mer energi efter än innan. Slängde ihop en krämig chilipasta (!!!!!). 
 

Rooftop-beer.

 
 
Det är väl endå det här man lever för. Att efter en vecka med slit i skidskolan, denna vecka i tandådalen, att sätta sig på taket i solen med bra sällskap och avnjuta en öl. Himla kul att lillasyster med pojkvän varit på besök över hegen med. Har hunnit med midsommarfest, skidåkning och fuldans hela natten. Imorgon börjar min sista vecka med skidskolegrupper.
 
 

Njupeskär.

 
 
 
 
Dagarna försvinner skrämmande fort förbi. Igår besökte jag och Adam Sveriges högsta vattenfall. Vägen dit blev aningen längre än vi tänkt oss på grund av översnöade små landsvägar men utsikten från bilen var inget vi klagade på. Efter en promenad in i skogen kom vi slutligen fram till det frysta vattenfallet, naturupplevelse delux.
Idag hade jag det slutliga uppåket för slao 2 då man testas och bedöms på kortsväng, mellan och skärande samt en bana på tid. Att jag klarade det på första försöket känns löjligt bra då antalet träningstimmar inte var det högsta. Klarade blind 270 av pvct efter det, hallo vilken söndag.
 
 

Sunday.

Igår hängde jag med Viktor i parken mest hela eftermiddagen innan jag drog mig mot Lindvallen. Vi fick se solen och plusgraderna gjorde snön mjuk som glass. Idag har solen tittat fram och fåglarna har även börjat kvittra. Nu ska jag passa på att ta ut mina första löpsteg för säsongen innan det är dags att fira att Ida blivit 22år.
 
 

Puder.

 
Adam är ju en jäkel på det där med foto och förevigade min bästa skiddag någonsin på bild. Det är jag tacksam för. Idag sken solen med full effekt och jag har bättrat på mina fräknar under tiden jag jobbade i liften. Ikväll väntar tacosmys och kanske lite fest på det. 
 
 
 
 
 
 

Varje dag.

 
Att railsen går bättre och bättre varje gång tack vare alla grymma människor här gör mig så glad. Att vardagen sedan flyter på i ett gör mig ingenting. Kan leva med att få fina kommentarer på jobbet, baka kladdkaka och äta semlor med arbetslaget.
 
 
 

Bun's up.

 
Det handlar om att veta vem man är och vem vam vill vara. Ibland måste man se utanför sitt nuvarande jag och ta tag i jobbiga saker för att vara där man vill. Det är så viktigt att vara där man vill vara och göra det man vill göra. Det kan låta klyschigt men att låta hjärtat bestämma vad som ska komma näst brukar fungera rätt bra.  
 
 

Spel.

 
 

Ska få nya boendekompisar imorgon vilket betyder en liten omflyttning i huset. Dagen kommer därför bestå av att flytta över till Karin där jag ska sova ett par dagar. Igår spelade jag bowling med Adam och Max innan jag somnade skönt. Trivs bra med livet här just nu. 
 
 

With love from Sälen

 
 
  
 
Att laga godste enchiladasen ca ever istället för att vingla runt på krogen var bästa beslutet på länge. Att jag inte kom i säng mycket tidigare än de andra gjorde mig ingenting. Skön sovmorgon med pannkakor till bruch. Ska snart dra på mig skorna för en långpromenad i vinterlandskapet jag faktiskt bor i, rätt fint ju.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0