En vecka i Burvik.

 
 
 
 
 
 
 
 
Burvik, en liten vik med små stugor runt strandkanten där vattnet från bottniska viken ofta ligger spegelblankt. Där spenderade jag en vecka. Under denna vecka firades midsommar precis så jag tycker att en midsommar ska firas. Graderna var inte många så det är tur att man blir varm i kroppen av glädje och lycka istället för celsiusgrader. Strömming fiskades och halstrades på klipphällen intill vattnet vid brasan. Det var en sån vecka man kommer minnas.

Födelsedagskalas och Student.

 
 
 
 
I helgen firade jag och Vilma våra födelsedagar innan hon åkte iväg på ett tre veckor långt seglar och konfirmationsläger i stockholms skärgård. Kusinernas coolhet går inte att ta miste på. Fick fina paket och spendera tid med släkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Victoria tog igår studenten och vi var inbjudna att fira det med henne. Det kommer vara ett dygn kag sent kommer glömma. Med hundratals människor i finkläder intogs Sunne för att fira detta. Kvällen bestod av mingel, god middag, en hel del lambo-ramsor under tiden, dans och glada spralliga studenter. Så glad att jag fick lov att fira denna dag med victoria. Nu återstår porojektet att bli människa igen och packa en ny väska för en vecka i norra Sverige.

Blandad kärlek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att William kom hit en vecka och spenderade den med mig istället för att åka hem till Skellefteå gjorde och gör mig fortfarande överlycklig. Det är liksom fint att visa någon sin historia, åka runt i staden och berätta gamla historier. Vi sov tätt ihop på nätterna och hittade på roliga saker på dagarna som gick på tok för fort. Vi hade förfest på min baksida och där samlades massor älskade människor på samma plats. Sommaren då alla äntligen återvänder hem och träffas igen efter vintern. Ikväll lyckades vi samla tio tjejer på en kväll helt spontant, att alla var lediga, lyckan i det liksom. Så vi paddlade ut i varamon, pratade skit och skrattade. Men framförallt, njöt av varandras närvaro.
 
 
 
 

RSS 2.0