Livet.

 
 
Sensate veckan var varit likt en bergodalbana. Vi är inte längre ett vi. Jag har myst med mostrar och kusiner, bakat godaste bullarna, gått hem allt för tidigt från krogen och uppskattat all den snö som under senaste dagarna börjat smälta bort i plusgraderna. Uppskattar alla fina saker man får vara med om och alla fina männsikor som finns nära och långt bort.
 
 

Glad.

 
 
Att vakna upp med mycket energi, laga amerikanska pannkakor, se Sverige vinna guld, åka skidor med ett stort skönt gäng för att till slut avsluta dagen hos moster med kusiner verkar vara ett framgångsrikt recept för att bli sådär asglad/fnittrig/lycklig. Idag var en fin dag.
 
 
 

Surflejon.

 
 
Idag har inte tempot varit högt. Men nu ligger jag i nytvättade lakan i det om-möblerade rummet. Började med att rita ett lejon för hand med blommor till man och svans på papper. Med tid över har jag börjat, som ni ser ovan, på ett surflejon. Inte klar än och jag tänkte sova på den tills imorgon. Jag är numera skapligt frisk och ska imorgon åka skidor, stoked!
 

Grafiskt

 
 
 
 
 
 
När jag är sjuk hamnar jag ofta i sängen med datorn, öpnnar upp illustaror, indesign och photoshop. Slösurfar runt på internet tills jag hittar något inspirerade och börjar sedan skapa. Ibland slutar det i katastrofala fula gfrafiska saker, ibland inte. Ibland bara en början på något som jag sedan lägger i mappen grafiskt för att fortsätta på senare. Varje gång jag öppnar programmen hittar jag en ny funktion och nya möjligheter att göra saker. Hur jag lär mig? -google is your best friend!
 
 
 

Sjuk

 
 
Andfådd, dötrött och febrig åkte jag till läkeren på skotern. Ingen lunginflammation vilket känns tokbra. Får endå lämna över mina fina grupper till kollegorna imorgon och istället stanna hemma och bli frisk. Min arbetsmoral är kanske inte speciellt hälsosam i vissa lägen.
 
Puerto Rico

 
 
En återblick till ön Puerto Rico. Visst längtar man till varma solnedgångar och fina vågor. Men tills dess att sommaren tänker infinna sig njuter jag till fullo av att få kramar av finaste barnen. Sportlovsveckorna har börjat bra med andra ord och nu bäddar jag ner migsjälv och min trasiga hals för att kurera mig.
 
 

Old

Igår tittade jag bakåt i arkivet. Kanske var det för att min syster fyllde 18år och jag undrar vart de tre åren sedan dess jag fyllde tagit vägen. Så mycket fint jag fått vara med om. Allt från att hänga med världens bästa vindsurfarkompisar, varit på tävlingar, rest i austarlien, mysa med kompisarna hemma och uppskatta känslan i att vara fri. Trivs med var jag är i livet och allt som hänt. Ser fram emot att planera en sommar utöver det vanliga, nu jäklar ska jag satsa.
 

And she cried about the ocean.

 
 
 
 Jag älskar det, allt med det att göra. När det omsveper varenda vyta av min kropp. Hur dess lena yta nuddar min hud och skänder mig ro. Det dova ljudet under ytan och det smattrande ljudet mot klippor, sand, stenar. Havet, vattent, sjön. De konstanta vågrörelserna, långsamma, snabba, regelbundna, kaosartade. Att få vara på/i/vid vattnet är bland det viktigaste jag vet. 
 
 

Snowboard

 

Morgonåk, sol och snowboard sammanfattar min dag i helhet. Drack kaffe på toppen och lapade i oss sol. Att jag även stod på en snowboard för första gången på fem år och kunde åka utan problem var så fett. Ikväll är det personalfest tjoflöjt.
 
 

G

 
Det står +1 grad på termometern och jag vill bara gråta. Istället för puder får jag träna på skidteknik och railsen, men det är inte så dumt det heller. Nu har jag fem långa lediga dagar innan allvaret drar igång på riktigt och sportlovsveckorna börjar. 
 

Killfest

 
I lördags var det dags för den årliga killfesten. En hel dag då tjejerna i skidskolan fixar en fest för killarna, denna gången med temat barnkalas. En lyckad och rolig kväll där dinosarier, indianer, djur och prinsessor dansade limbo om vartannat.
 
 
 

Max 20

 

Jag har haft mina första skidskolegrupper och det gick ju himla fint. Glada barn som älskar att åka lika mycket skidor som jag, wiii. Har även bockat av städning och trollskogen by night på schemat för att sedan komma hem till ett mysigt g-hus redo med tacos. Max fyller 20 och det måste såklart firas. Imorgon väntar ännu en dag med skidskolan och det ska bli så kul. Bästa jobbet. 

RSS 2.0