Norrland

 
 
 
Jag flyttade hem alla saker från Sälen och for iväg lika snabbt. På flygbiljetten stod det Kiruna som slutdestination och jag har aldrig varit så glad att jag bokat en resa. 
 
 
 

Tillbaka där jag hör hemma.

 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag tillbaka i Sälen igen. Efter väldigt exakt en vecka hemma fick jag äntligen efter otropedbesöket köra bilen tillsammans med alla turister upp till Sälen. Så positivt känslomässigt på alla plan att vara tillbaka. Gårdagen bestod av parkhäng i solen, utomhus afterski med glada människor och avslutades med kompisarna vid en grill. Helgen kommer fyllas med hejdåkramar och roliga event för på tisdag flyttar jag hem.
 
 
 
 
 
 
 

Motala

 
 
 
Min brutna tumme eller främst gipset gör hela vardagen lite tråkigare. Åre blev inte som planerat men jag är glad att jag fick dela allt med Viktor och Lucas. Istället för att själv utvecklas åkte jag runt, lånade en kamera och var glad åt att jag i alla fall kunde stå på skidorna. Lite nedstämd men fortfarande glad. Sen satte jag min på nattåget hem till Motala. 
 
 
 
 
 
I Motala hittade jag många kompisar som jag inte sett på många månader. Kusiner som vuxit, hundvalpar och kattungar. Jag hittade en mamma som var stressad och en pappa som var ute och vindsurfade. Två systrar som jag saknat och en hund som jag tar en lång promenad med varje dag. Min mamma och Linda ska öppna ett nytt surfcafé om ett par veckor så kanske är det inte konstigt att mamma är stressad. Det kommer bli ett bra ställe att ta en öl på efter att man surfat/varit på jobbet/legat på stranden kan jag lova.
 

Från en vårdcentralsbänk.

 


 
På en vårdcentralsbänk i Åre i väntan på att få min tumme röntgad ringer kompisen från Australien. En som vet precis hur jag känner om allt. Det är fint att kunna relatera till hur någon känner, liksom på riktigt. Konstaterade att vi var glada på riktigt, lyckliga och fulla av livslust. Trivs så otroligt bra med livet och att ta vara på allt kul som finns. Är det något jag önskar med framtiden är att jag alltid ska försöka må just precis såhär som jag känner nu. Jag vill kunna dela den glädjen jag känner med andra och jag hoppas den når fram till alla i min omgivning. 
 
 
 
 
ps. tummen var bruten och gipset bir min vardag i två veckor. Trillade på ett räcke som högg och klämde tummen, svårare än så var det tydligen inte att bryta den. Tänker åka skidor säsongen ut endå. ds.
 
 
 
 

Åre och andra saker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att vara med om att en 15årig tjej blir medvetslös efter en krasch när hon med huvudet bröt av en tjock planka är något jag hemskt gärna slipper vara med om igen. Annars bortsett från alla olyckor har det varit fina dagar. Ibland måste jag stanna upp och känna lyckorusen i kroppen. Som när vi satt i bussen på väg till Åre och skratten blandas med musik och förväntansfulla konversationer eller i parken under skidlärar sm i slopestyle då vi drack öl och skrek högt för att heja. Samma lycka infann sig idag när vi åkte bilen på småvägarna i Åre trots det tunga huvudet efter gårdagens skidlärar fest, kanske var just det en faktor i att det kändes så fint. Det handlar om de små sakerna i vardagen som gör mig sådär lycklig.
 
 
 

Backflippppin

 
 
 
 
 
 
Hoppade in i ett baksäte som jag delade med pjäxor för att åka på äventyr. Högfjället bjöd på milsvida vackra vyer och temperatur lagom att strosa runt i t-shirt. Det är fint det där att bara vara och när man är tyst hörs inget annat än de få brisarna. Kicken och adrenalinet växte i takt med varandra och tillslut när allt var klart stod jag visst där och hade bestämt mig för att göra backflip. Så blev man sådär full av lyckorus när det inte va svårt och istället kunde njuta av tiden i luften. 
 
 
 

Sälen i vårsol.

 
 
 
 
 
 

Våren och solen verkar vara här för att stanna. Mitt ansikte har antagit ny brunare färg och sommarfräknarna är redan på plats. Mina lediga dagar försvinner fort och fylls till brädden av livsnjutning i olika former. Att säsongen börjar gå mot sitt slut märks inte i backarna som fortfarande är fulla med snö utan i frånvaron av folk. 
 
 
 

RSS 2.0