Cozy.

Började dagen segt, en kopp te och en utebilven löprunda. Jobbade ett par timmar och kom först ut ur butiken när solen gått ner. Köpte i alla fall världens mysigaste tröja idag, mysiga varma kläder är det ont om med tanke på att förra vintern spenderades i Australien i sommarväder. Tänker spendera resten av dagen i min säng med bra musik.
 

Kusinträff.

Igår klockan kart över två rullade jag in på vilseberga. Väntade in mammas kusiner och därmed mina sysslingar. Fikade, väntade på att det skulle sluta regna innan hela skaran på 25 stycken gick ut och delade upp oss. Det stod lerduveskytte och ridning på schemat. Kvällen bestod att god mat och mysigt sällskap.
Idag började vi dagen med att vakna upp till en otrolig soluppgång ute på landet. Gick med trötta steg ned för trappen men blev snart pigg av småkusinernas energi. Jag, Hedda och Vilma gick ner till stallet, släppte ut hästarna och mockade boxar innan Hedda fick rida lite. Underbar morgon. 
 
Hoppade sedan in i bilen och styrde hemåt och till Varamon. Gick höghöjdsbana medan småttingarna tyckte det var roligare med cholkad. Vädret var med oss hela dagen och temperaturen var förhålladevis hög. Släkten är bäst.
 
 
 

Tre saker

 
Sak nummer ett. 
Jag börjar få in en mysig och skön känsla i mitt rum, brädan på sidan av sängen så man alltid kan vakna upp och tänka på någonting bra. En våtdräkt planeras att hängas upp på andra sidan sängen. Ska bara se till att den är luktfri först. På golvet har jag fårfällar och fötterna jublar vaje morgon. 
 
Sak nummer två.
Vi var på kolmården med familjen. Klappade djur och hängde med en söt griskulting. Emanuel önskade mest att vi var på en riktig savann där han kunde köra runt. En mysig dag helt enkelt.
 
Sak nummer tre.
Sist men inte minst. Efter att skickat in cv, blivit en av 3200 sökande som fick komma på intrevju, krigat med 100 andra softa personer var jag en av de 50 personerna som nu får möjligheten att jobba som skidskolelärare i Sälen. Så underbart att äntligen ha en plan för nästa halvår, lämnar motala efter nyår. Tror det kommer bli otroligt lärorikt och utvecklande att jobba som skidskolelärare. Så många små kids jag ska lära åka skidor! Så nu kommer ni alltså få följa med mig på en kallare plats än australien.
 
 
 
 
 
 

Billabong women

Enda sedan jag kom till australien och gick in i Billabongs butik har jag varit fast. Så mycket fina kläder, bikinis och roliga våtdräkter. De besitter ett gäng otroligt sköna shorts. Innan hade jag en bild av att billabong var ett skruttit fult märke utan någonting att hämta alls. Men titta bara på de senaste bilderna som kom upp på facebook.

Sedan sist.

Det händer så mycket fina saker i vardagen men kameran får allt för sällan följa med. Jag har varit på kräftskiva och skrattat med vännerna. Sagt hej till Majas nya kisse. Åkt båt med kusinen. Ätit himla god mat med kusinerna. Varit på promenader i skogen. Spenderat tid med min finaste. Idag avslutade jag dagen med att åka till råsnässhallen, den plats där jag spenderat mest träningstimmar. Det är underbart att komma dit och få kroppen att prodcera endorfiner. Blir lyckig i en annars ganska rastlös kropp. 
 
 
 
 
 

Vans.

Kreativiteten har legat på hyllan ett tag men imosre satta jag mig framför datorn och började måla lite. Skönt att få leka av sig lite och hinna med sådant innan jobbet börjar. Hoppar nu i promenadkläder för att snart hämta upp Ida och ta en tur med Zvante i skogen, vardagar när de är som bäst. 

Australien

Hade så gärna varvat surfandet med häng på en öde stran. Suttit och spelat kort med kompisarna i en allt för trång lägenhet. Gått runt i Sydney med Josefin. Varit på en båt med Falungrabbarna och co. Suttit på ett hostel med äcklig mat och allt för varm temperatur och skrattat åt det äckliga i detta. Suttit på en balkong och druckit öl i Sydney. Gått upp klockan 05.30 för morgonsurf med room-mate. Eller bara gått runt på Manlys gator och tittat på folk. 

Davines

Förra veckan gick jag och satte mig i frisörstolen. Färgade håret för första gången på fyra år. En liten mörkare nyans som min utväxt och nu när jag vet att det är ett tag tills nästa resa behöver jag inte tänka på att det bleks lika fort igen. Nöjd och en aning mörkare gick jag från frisören med den lilla tuben i en påse. En bra grej för "dagen efter man tvättat håret och det ser ut som ett troll" dagar. 
 

RSS 2.0