Nine degrees.

Idag vaknade jag underbart utvilad, åt frukost med familjen för att sedan se klart två avsnitt av The Mentalist. Rekomenderar varmt serien, kan inte sluta titta. Såg tallarna vaja i vinden från sängen och drog iväg ett sms till Fred och plockade 30 minuter sernare upp honom. Riggade segel och drog på våtdärketen. Fruktansvärt kallt i vattnet men ludten var hela tio grader. Surfade en timme och stannade till hos kitearna. Träffade Markus som visade mig lite grunder. tusen tusen tack!!! Flög upp i luften som en vante och det är otroligt roligt att ha en ny sport att lära sig. Så inom en snar framtid har jag förhoppningsvis en kite i min ägo.
 

Tallow surf

När och Jenni var i Byron Bay förra året visade hon mig det här märket, Tallow. Nu har de släppt bider på delar av sommarkollektionen och man kan ju inte annat än längta efter värme och surf. Deras våtdräkter har sjukt kul design och sitter på plats även under surfen. Får vänta tills de släpps online, då är det tusan dags för en baddräkt (bild 2.) eller bikini (bild 3.)
 

Sunshine in your soul.

Solen skiner för första gången på ett tag och det tänkte jag ta vara på genom att ge mig ut och springa en sväng. Rumet ska städas och i eftermiddag ska det jobbas. Emanuel har fixat jobb i Oslo och flyttar dit i December medan jag åker till Karibien med familjen för att sedan flytta till Sälen. Vi har ju fixat dettta med distans innan så det ska förhoppningsvis inte vara några problem nu när vi endast har 4 timmar mellan varandar istället för 40. 
 

Cold Surf.

 
 
 
 
 

Tillbaka.

Hej, jag är tillbaka. Mina dagar spenderas för det mesta på jobbet. Men jag fotar fortfarande lika mycket och varför det inte dyker upp något här skyller jag faktiskt på att blogg.se appen inte fungerar. Familjen har bokat en resa till Karibien och jag räknar ner till min sista dag på jobbet. Har en känsla av att kommande år kommer bli bra. 
 
 

RSS 2.0