Yesterday evening.

Lite såhär såg det ut igår hemma hos oss när jag kom hem från jobbet. Grillat och annat gott stod tillsut på bordet. Idag står det matte plugg på schemat och jag har ett antal prov att avverka. Tur att solen skiner och att det väntar god lunch och träning med Frida och Erica. Min träningsvärk är ickeeeee nådig.

Kommentarer
Postat av: Anna

Är lite nyfiken på vad du gör under ditt sabbatsår. Vad gjorde du direkt efter du tog studenten? När åkte du till Australien? Och vad gör du nu (jobbar, studerar mm.)?

Svar: Jag har jobbat som vindsurfinginstruktör hos min mamma och pappa under flera år och det fick det bli direkt efter studenten i somras med. Hade även jobbat där under sista året på gymnasiet, helger och efter skolan. Jag surfade och tävlade mycket åkte tex till både USA och Gran Canaria på slutet av sommaren/hösten. Jag åkte till Australien i November och stannade där till April. Just nu har jag fått jobb på en matbutik där jag har sommarjobb, men kommer även jobba som vindsurfinginstruktör i sommar när det finns tid. Går även en mattekurs på KTH för att aktivera hjärnan lite och inte tappa alla matematik då jag tänk att söka en utbildning på den naturvetenskapliga sidan. Sen njuter jag ju såklart av livet, surfar och håller på att ta grönt kort i golf. Hoppas de var svaret på din fråga, annars är det bara fråga på mer:)
Kajsa Larsson

2013-05-02 @ 19:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0