Right next to you.

Promenera-Springa-Surfa-Golfa är väl det jag gjort de tre senaste dagarna. Jag har tagit min första lektion för grönt kort och det har än så länge gått över förväntan. Imorgon klockan nio står jag åter som elev på golfbanan. Idag började jag bättra på min försvunna solbränna för att sedan ta ett par timmar på vattnet. Kändes skönt att få stå på brädan igen. Fick sällskap av Erica på golfbanan, bytte sedan om för body balance och avslutade dagen med gäster och god mat. Om endast fyra dagar åker familjen till sommarstugan nere på västkusten och oj va jag längtat efter det. 
 

Kommentarer
Postat av: thilda

Hur kom det sig att du valde just Australien att åka till? Hittade din blogg någon gång du var där och jag är helt fast!! Du ger så mycket inspiration och går in på din blogg nästan varje dag, fortsätt så här :) kram

Svar: Hej!Ja du, jag älskar ju vågsurf och vad passar då bättre än australien? Har som mål att resa hela världen så känner inte att det spelar så stor roll vilken ordning jag reser, och australien är ju inget man vill missa.
Tack tack så mycket det värmer verkligen, det ska jag :)
Kajsa Larsson

2013-05-17 @ 19:19:45
Postat av: thilda

kan man få maila dig och fråga lite om Australien? :)

Svar: absolut, du når mig på Kajsa@konaone.com !
Kajsa Larsson

2013-05-27 @ 19:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0