Helsingborg.

 

helsingborg from kajsa larsson on Vimeo.


Beachcenter.

Igår slog värmen till på stort i Motala. Avklarade ett styrkepass med mamma på morgorgonen för att sedan ta vara på solen hemma på baksidan. Gick för tredje gången och satte nålar i benen och åt sedan baguett med mamma. Beachcenter varamobaden är i full gång att starta upp en ny höghöjdsbana i varamon och igår var första gången vi var uppe i den. Det är alltså som en hinderbana men högt uppe i träden, på bilderna ser ni den låga banan. Otroligt rolig grej och den 8:e Juni kommer den öppna för bokning. Kom kom kom dit!

Helsingborg.

I lördags ringde klockan 06.00. Jag, Fred, Björn och pappa hoppade in i bilen och styrde mot Helsingborg för årets första vindsurfingtävling. Med tanke på att jag tränat minimalt på grund av föryldning, knäproblem och benhinneproblem blev jag verkligen förvånad när jag hittade känslan som var helt försvunnen förra året. Racen gick mycket bättre än förväntat. Sen att man får lov att hänge med världens skönaste personer gör ju inte livet sämre. Nu 7 race senare ligger jag i sängen med en trött kropp.

Boardart.

Har haft feber och en riktigt jobbig förkyldning de senaste dagarna. Man blir ju lätt uttråkad. I förra veckan anlände dock ett paket från bordstixs i min brevlåda. Det är alltså pennor som fäster bra på plast och därmed min surfbräda. Jag började skissa och det är sjukt mycket svårare att rita med pennorna än jag väntat mig.  

Två veckor i Fiji

Två veckor 2 from kajsa larsson on Vimeo.

 

Analogt


I veckan fick jag äntligen hem mina analoga bilder från Australien och Fiji, även fast vissa foton saknades (???) så blev jag så himla glad. Att ha med sig en analog kamera/engångskamera är så himla kul. Att ha den lilla kameran i väska och knäppa ett kort på de tillfällen som är lite extra viktiga. Det är så fint att bara kunna ta fram det lilla albumet och tänka tillbaka på alla dessa tillfällen.

Studentbal 2013

Gårdagen spenderases liggandes, sovandes, serietittandes på balkongen. Men en grym förkylding och feber kändes balkongen som bästa stället att hänga på en regning dag. Idag orkade jag mig till hugos för att träffa tjejerna och har därefter bara lyckats laga mat till familjen och klickat hem en klänning och espadrillos.

Senaste veckan.

 

Studentbal 2013

HUR vackra är dem inte? Vackraste vännerna som gick balen i Motala idag. Vädret ver helt klart på deras sida, med en temperatur på 25 grader och skinande sol. Ikväll hoppas jag de har en otroligt rolig kväll. Har så mycket bilder att visa. Tänk att det redan gått ett helt år sedan jag gick balen, men har ju faktiskt hunnit uppleva en del sedan dess. 

Sage Erickson

Tänkt mest dela med mig av en inspirationskälla för mig. Sage Erickson, hon har grym stil och absolut finaste håret. Att hon sen är grym på att surfa gör ju inte det hela sämre. Titta bara håret på nedre bilden.

En dag i november.

En dag from kajsa larsson on Vimeo.

 

Det var några dagar innan min avfärd till Australien. Jag och hunden spenderade många timmar ihop. På flyget till Australien slängde jag ihop den här filmen som fick följa med mig under hela resan. Så fort jag saknade zvante tittade jag på filmen. Min fina vovve.


Memories.


Tisdag.

Att vakna upp och återigen kunna dra på sig shortsen redan på morgonen, cykla utan att få gåshund på benen och sola samtidigt som man pratar med en fin vän. Det är nu Sverige kommer högst på listan av vackra länder. Promenad med familjen längs stranden och träningsmotivtionen höjs. 

Surf.

 

Right next to you.

Promenera-Springa-Surfa-Golfa är väl det jag gjort de tre senaste dagarna. Jag har tagit min första lektion för grönt kort och det har än så länge gått över förväntan. Imorgon klockan nio står jag åter som elev på golfbanan. Idag började jag bättra på min försvunna solbränna för att sedan ta ett par timmar på vattnet. Kändes skönt att få stå på brädan igen. Fick sällskap av Erica på golfbanan, bytte sedan om för body balance och avslutade dagen med gäster och god mat. Om endast fyra dagar åker familjen till sommarstugan nere på västkusten och oj va jag längtat efter det. 
 

Yesterday evening.

Lite såhär såg det ut igår hemma hos oss när jag kom hem från jobbet. Grillat och annat gott stod tillsut på bordet. Idag står det matte plugg på schemat och jag har ett antal prov att avverka. Tur att solen skiner och att det väntar god lunch och träning med Frida och Erica. Min träningsvärk är ickeeeee nådig.

Spring

Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos Maja. Tränade med Erica en sväng, känns skönt att vara tillbaka på gymmet. Hoppas benhinnorna håller sig friska. Nu ska jag hoppa upp ur sängen, duscha och sedan sätta mig i bilen för jobb till 19. 

RSS 2.0