Manly

En helt vanlig avslappnad morgon i lägenheten. De flesta av oss är lediga på dagarna vilket leder till slappt häng i lägenheten. Eller vi spenderar nog tiden mestadels på balkongen innan vi tar tag i livet och gör något.
 
Eftersom det är mina sista dagar här i Australien måste jag ju bättra på min bränna som jag totalt struntat i under tiden här. Så jag och Josefin åkte till Plam Beach och solade i någrad timmar. 
 

Manly är helt magiskt på kvällarna. Med utsikt över Sydney och solnedgång. Fålgar som flyger och folk på de fina uteserveringarna i Wharfen. Färjorna som förbinder Manly med innerstan. Älskar att sitta på bryggan och bara njuta av allt det fina. 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Hej! Du verkar vara en fantastisk tjej och jag älskar din blogg och dina instagram-bilder, så fina! Jag undrar hur det kom säg att du började surfa och hur. Sverige är ju inte det ultimata surf-landet liksom. Jag bor nämligen i Linköping och skulle gärna vilja lära mig surfa. Finns det några kurser i Sverige?
Tacksam för svar och ha det gött nu!

Svar: För det första , tack tack tack det värmer jättemycket!Min pappa har vindsurfat under hela sin uppväxt så det har han först vidare till familjen och numera driver han också ett företag som har med vindsurfing att göra. Vindsurfing fungerar fin fint i sverige. Jag ville ha nya utmaningar och bestämde mig för att testa att surfa och det är likt vindsurfing och på den vägen är det :)
Kajsa Larsson

2013-03-24 @ 09:47:06
Postat av: Josefin

Kajsis bilderna fran hamnen borde komma upp pa facebook snart va? Saknar dig <3

2013-04-11 @ 04:29:17
URL: http://www.jaussie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0