Keep the earth below my feet.

 
 
Jag tror att jag har hittat hem, hem till mig själv. Eller kanske inte helt, men att jag faktiskt är en bit på vägen. Under den senaste månaderna har jag kännt en känsla i kroppen. Allt har varit melankolisk, lite i gråton. Jag har varit rastlös i mig själv, i mina känslor. I mitt sätt att vara, jag var inte lika glad och allt har liksom kännts som om att jag är inte nog. Jag är inte så bra. Livet är inte så fint som jag vill och jag har inte så roligt som jag vill. Så kom jag hit och har jag träffat människor som fått mig att uppskatta livet så mycket mer. Och det var idag, när jag tittade på bilder från resan som jag insåg att jag bara varit så rastlös i livet självt. Att det var en vardag som pågått i flera år som jag älskat men som inte var så bra för mig som jag trodde. För det var bra för mig att kämpa, att vara ensam och att göra precis som jag vill. Att låta mig själv ta belutet om vilken buss och vilket hostel jag ska bo på, eller att det faktiskt är jag som måste ringa och klaga och låta arg i tejefonen. att jag här borta har fått skapat personligheten som jag var, men som jag tappade i slutet av tvåan. För jag var ju gladare då och mer ambitiös än någonsin. Men i trean var det som att livet ständigt var lite för segt, som en liten bäck som rinner genom en stad när det brevid flyter en stor flod. Jag är nu i folden som forsar snabbare genom staden stället för den faktiskt fina, men inte så händelsefulla bäcken. Jag tar in mer och har lärt mig mer om mig själv. Om vad jag faktiskt uppskattar i personer i min närhet, hur jag höjer personer som är genuina och har fötterna på jorden i skyarna. För det känns nu, lite som om att jag.

Som om att jag faktiskt har hittat tillbaka lite till migsjälv. Till den jag var och till den jag vill vara. Till den jag trivs som. Till den jag faktiskt mår bra av att vara. Att vara hon som ler och faktskt menar det med hela kroppsspråket. Som kan få vara pratglad men samtidigt tankfull och reflekterande. Att jag kan ta kontakt med nya personer på ett nytt plan.

Jag känner mig så otroligt glad att ha hittat en bit av mig. 
Hon som jag var och hon som jag kommer bli. 

Tacksamheten jag känner för alla jag träffat här är enorm. Tack tack för att ni fick mig att hitta tillbaka och hitta framåt. Så gråter vi lite glädjetårar och sätter oss på nattbussen mot en ny stad.

Kommentarer
Postat av: Rebecka berg

Så fint skrivit! Blir berörd trots att jag inte känner dig!
Tycker du har en så oerhört fin blogg, älskar alla dina fina bilder!
Ha det fint! :)

Svar: Fint att höra,Tack så mycket det värmer att höra det, tack tack :)
Kajsa Larsson

2013-03-01 @ 12:33:51
URL: http://sandrarebeckaberg.blogg.se
Postat av: Jonna

Vill bara säga att jag är så stolt man kan bli, du är bäst min fina!!

Svar: jag älskar dig.
Kajsa Larsson

2013-03-01 @ 14:05:17
Postat av: Agnesa

Åh vad fint skrivit Kajsa!! Dina bilder är väldigt vackra och inspirerande, älskar dom!

Måste tillägga att jag älskar ditt blonda, slitna, lång och solblekta hår!!! så vackert.

Hoppas du har det bra i Australien och ha en fortsätt bra tid :)

kram xxx

Svar: roligt att kunna inspirera någon i den här välden :)När det inte står åt alla håll kan det vara charmigt, men en klippning behövs nog såsmåningom...
Jag har det underbart och älskar varje sekund.

Kram
Kajsa Larsson

2013-03-01 @ 17:26:26
URL: http://ramaagnesa.tumblr.com
Postat av: Olivia

Jätte fint inlägg!

2013-03-01 @ 19:35:13
URL: http://sammels.blogg.se/
Postat av: Klara

Saknar dig min fina vän! Pusss <3

2013-03-03 @ 16:10:23
Postat av:

Jag vet inte hur många gånger jag läst om din fina text. Den är så fin och inspirerande. Själv pluggar jag och ibland när jag har tid åt mina egna tankar, tänker jag på om jag fortfarande är den jag var innan jag började plugga. om jag inte har tappat bort mig själv i allt pluggande...
Det skulle vara kul om du ville skriva lite mer om din lilla omväg i livet. :) ha det bra och lycka till med allt :)

2013-03-03 @ 23:25:47
Postat av: Joachim Larsson

Kajsa, du har tagit nästa steg jag är så stolt över dig, du är en fin förebild för alla. Keep smiling //Pappa från Orlando.

2013-03-04 @ 20:42:43
URL: http://blog.konaone.com/
Postat av: Fani

Åh fina kajs jag saknar dig vad fin du är <3

2013-03-18 @ 23:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0