HAN

Han gick i ettan jag och tvåan. Han som cyklar med mig på pakethållaren. Han som gick med på att sova på madrass på golvet för attt sova med mig, Han som håller om mig hela nätterna. Han som får mig att skrikstratta. Han som är det snyggaste jag vet. Han som är min. Puss jag älskar dig Emanuel.
 

Midsommar

 
Efter en helg på västkusten med hela släkten, varenda en av oss, ät batterierna uppladdade igen. Även fast vädret var sådär hade vi det mysigt. Vi har tagit vår första släktbild, ätit god mat, lagat vår egen pizza, spelat kort och tagit långpromenad i spöregn. Igår fick vi besök av en älg som tydligen trivdes bra runt våra hus då fanny var nära på att gå in i rumpan på älgen. 
 

Som att du är fri.

Solen är tillbaka efter en dag av regn. Tog vara på den ett par timmar och njöt av att kroppen sakta blir brunare. Nöt dock inte av att veta att jag missar JSM mitt sista år... I var sin kajak fullpackade med mat paddlade familjen bort från cykelhetsen i Motala och hade picknick. Imorgon väntar en jobbvecka av den större versionen. Lägger söndagsångesten bakom mig och tar vara på de lediga timmarna idag. 
 

Lägesupdate.

Ja ni, jag försvann där för en vecka fylld av kärlek kan man säga. Så vad har hänt ses sist? Jag har firat studenter. Myst ute på landet med mina kusiner och haft årets första vattenkrig. Slängt på mig finkläder för att gå på en trevlig 20årsfest. Dagen efter drog jag mig upp för att spela golf med Gustav och lyckades ta grönt kort. Sist men inte minst har jag ju faktiskt fyllt 20 år och firat det tillsammans med min släkt. Och mitt i alla detta glömde jag helt enkelt bort datorn, fast det är väl bara tur att det finns viktigare saker här i livet.
 

Studenten 2013

Mina bästa tog igår studenten. Där stod jag och undrade vart detta år tog vägen? Hittade studentmössan dammig och fläckig uppe på garderoben och tänkte tillbaka. Visst va den tiden fin och visst saknar jag skolan. Men de möjligheter som ligger framför mig och de minnen jag har fått är en ny tid, en minst lika fin tid. Men igår hoppade jag, skrek och log tillsammans med pojkvännen, kusiner och kompisarna. Idag har jag och emanuel varit tillsamman i 2 år och  nio månader, det om något är sjukt.

Snapshot

Spenderade helgen i Stockholm. Vindsurfingtävling delcup 2 i Djursholm på dagen för att sedan äta pizza och spela beerpong på kvällen. Speedshoppade i värmen och fick med mig fina saker hem. På fredag åker jag åter upp till Stockholm för att fira Adams student. Rolig vecka att se fram emot men först ska måndagen avklaras med jobb från 08.30 till 22.15 samt hinna med ett sjukhusbesök för lite nålar i benen.

RSS 2.0