Yesterdays surf.

 
Igår var det 23 grader i vattnet och ännu varmare i luften. Det firade jag med att dra ut på brädan i endast lycra, det mina vänner det händer inte ofta i Sverige. 
 
Fick mersmak av det fina vädret. plockade fram wakesurfen och linan. Hoppade sedan ut i båten och slängde oss i det varma vattnet för en härlig solnedgångs session. 
 
Blev bjuden ut till Linneas sommarstuga och for dit med Maja. De badade och sedan satt vi och pratade hela kvällen. 
 
 

Kungsträdgården

 
Efter en helg fylld av jobb har jag nu en ledig dag. Tänkte slå några slg på golfbanan innan jag åker till tjejerna och har en trevlig kväll. Att wakeboard och utomhushäng av alla dess slag börjat bli en vana på kvällarna är inget jag säger nej till, love u summer.
 

Svalkande hav.

Efter tidig uppstigning och många timmars jobb landade jag på en gräsmatta i armarna på Emanuel. Fortsatte sedan hem till bästa vännen som fixat tacos och avslutade dagen med fler vänner i varamon. Nu ska jag krypa tätt intill Emanuel och mysa.
 
 
 
 

Skärgård

 
 
 
 
Efter en dag med sol, bad från klippor, båtturer mellan öar och pizza satte vi oss ned på klipporna med var sin öl. Tog ytterligare några dopp och lyssnade på skärgårdsradion medan solen sakta gick nedåt. Grillade uppe på klippan och åt mat men fin utsikt. Vi blev bjudna på jordbubbar som lätt slank ner i magen och avslutade dagen med en himla massa bastu. 
 
 
 

Details.

Detaljer och köp från dagens timmar i Stockholm. Det var med ledsen min jag lämnade skärgården imorse. Solen sken, frukosten låg fint i magen och morgondoppet svalkade skönt. Hoppade sedan i båten med packningen för att börja resan hemåt med ett stopp på ett par timmar i city.
 
 
 

20

 
Den 13 Juli var det dags för min Linneas och Klaras 20årsfest. Det resulterade i en fest vi sent ska glömma. När jag gick och lade mig klockan 04.30 hade jag hunnit med att dansa, springa barfota och nattbada med alla fina vänner. Vill återigen tack för en helt grym fest.
 

Caught up in a dream.

Efter en seg morgon och väntan på bussen i spöregn valde jag ändå att hoppa in i bilen för att köra till hallsberg. Friskprotarnas årliga läger var där uppe och jag höll mig aktiverad under hela dagen med fotboll, äventur med jens och slutligen spökrunda. Vid 00.00 snåret styrde jag sedan bilen hemåt. 
 
 

Postcard.

En härlig eftermiddag i Varamon med Linnea. Vi Paddlade hem till mig och hämtade Zvante för en liten sväng på SUPen. Vi bestämde oss för att slänga oss i vattnet innan planeringen av helgens fetligheter då det står 20årsfest på schemat. 
 
 
 
 

Ledighet.

Ledig dag och sol. Började dagen med att planera 20årsfest och spenderade sedan dagen på baksidan i hängmattan. Gick långpromenad och badade efter med vovven. Ikväll äter jag god mat och har det allmänt bra. Sommardagar är himla fina.
 

RSS 2.0