Kärlek

Saknar honom varje dag. Varje kväll när jag ska sova och inte kan lägga huvudet på hans axel. Känna värmen och tryggheten. Nu när jag pratar med honom på skype och idag när vi varit ett i 28 månader. Min finaste vän och älskling. Jag saknar så det gör ont men älskar dig mer.

Kommentarer
Postat av: emma

ni är så fina! just nu lever du min dröm. min plan är australien i ett år efter gymnasiet, just nu går jag i tvåan. jag undrar hur du har planerat det här och hur du har råd? vad kostar det att åka? hur bor du? har du ett jobb i australien? jag älskar din uppdatering från andra sidan världen och du och emanuel kommer få det att funka. det är bara ett halvår! puss.

Svar: Hej, tack så mycket det värmer verkligen! Planerat har jag väl inte gjort så mycket, det blev rätt spontant och jag visste inte så mycket innan jag kom ner hit faktiskt. Jag har jobbat hela sommaren så det är därifrån kom mina pengar. Det kostar ca 10 000 för flygbiljetter fram och tillbaka till Sverige. Jag började med att bo hos en familj jag träffat en gång, Australiensare är väldigt öppna. Men sedan flyttade jag till lägenhet i tre veckor i manly som är en del av Sydney. Nu bor jag på hostel i byronbay för att resa kusten upp. Jag ar tyvärr inte hittat jobb än men letar och hoppas på att få ett när jag kommer ner till manly igen, eller till byronbay det är verkligen underbart här... Det är jobbigt men jag älskar honom otroligt mycket.
Kajsa Larsson

2013-01-06 @ 14:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0