Byron.

Idag saknar jag sällskapet av dessa två härliga tjejer vid namn Johanna och Elin. 
 
Natten va hemsk och att sova på en bänk råder jag ingen göra. Bussen var två timmar sen så hela dagen var skrattretande från början till slut. Idag fick jag i alla fall min säng, träffade en trevlig tjej som var fast här pga översvämngarna. Så vi gjorde sällskap till affären och somnade sedan tre timmat mitt på dagen. Lyckades ändå få min kropp att springa 4km med sega ben. Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på en film och sedan sova så länge kroppen känner för det.

Kommentarer
Postat av: BYSOFIA


BYSOFIA.SE - Läs bara om du vill!
Delar med mig av min livshistoria hur jag lever idag med min svåra sjukdom som jag drabbades av som liten. Hur vi gick igenom när huset brann ner och hur vi började om från ruta ett, hur lillebror klarade hjärtsjukdomen och det värsta av allt hur jag klarar mig igenom min Fars bortgång på bara för ett år sedan av hjärntumörer som tog hans liv på bara fem veckor! - FUCK CANCER!

Mitt stora intresse för mode som jag delar med mig i outfits, inspiration, vardag och hur jag frilansar som modell och mitt senaste uppdrag för Nelly.com. Hoppas du hittar något du gillar och att vi ses i bloggen.

Instagram - Sofiahanden

2013-02-20 @ 18:41:40
URL: http://bysofia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0