San Juan

 

Dagarna går i ett och nu har vi förflyttat oss till Puerto Ricos huvudstad San Juan. Vi hoppas på att solen vill titta fram och låta våra kroppar bli ännu en nyans brunare. Annars blir det nog en dag fylld av shopping. 


Surf, Playa Marias.

 

Att ligga ute på brädan i 3h irad utan att frysa är helt fantastiskt. Vågorna idag var lite större vilket var synd för Vilma som följde med mig ut även idag. Att vatten och vågor kan skapa sådan lycka, gick riktigt bra idag. Träffade Alejandro ute på vattnet som jag senast såg för två år sedan i Florida, ja världen är för liten. 
 
 

Surf's up and surf's down.

Att flygen var försenade och bilen som vi hyrt inte fanns är saker som lätt försvinner bort från minnet när man upplever allt här. Solade, spelade kort, badade i det ljumna havet och gick i den vackra solnedgången var allt vi orkade med igår. Idag tog vi istället taxin till en strand längre bort och hyrde brädor. Efterlängtade surf, tog med systrarna ut och förhållandena kunde inte varit bättre för dem. Att vattentemperaturen var hög och solen värmde på var inte direkt något negativt. Puerto Rico är so far perfekt.
 
Från och med nu kommer ni alltså få uppdatering, äntligen händer det roliga saker i mitt liv.

Händelser.

Snön föll över motala och lade sig som ett täcke på bara två dagar. Tråkigt nog smälte den bort lika snabbt. Emanuel fick sitt d-nummer för att kunna jobba i Norge och därmed hade vi vår sista dag ihop. Jag fick fina rosor och mat, världen bästa. De senaste dagarna har jag spenderat uppe i Sälen för kick-off med skidskolan, flyttat in i mitt boende och lärt känna en hel hög med trevliga människor. Nu är jag återigen hemma för min sista jobbvecka på Östenssons innan familjen flyger till Karibien.

Sthlm.

 
Åkte till Stockholm för att handla julklappar. Mysig julbelysning i hela stan och med pojkvännens hand i min sprang vi mellan allt folk. Inhandlade äntligen ett par acne jeans, bästa köpet på länge. Snart lämnar han mig och jag kan inte riktigt hantera mina känslor inför detta. 

RSS 2.0