Love the ocean

Jag älskar vattensport och vatten i alla dess former. Nu när sensommaren börjar nå sitt slut funderar jag på om det blir en vinter med vatten i form av snö eller en vinter på varmare breddgrader med vattnet i dess flytande form. Förresten, om det finns någon skön tjej (okej killar funkar bra med) som gillar att vindsurfa/surfa/kite och bor runt mina trakter (östergötland) får ni gärna slänga iväg ett mail till kajsa@konaone.com. Vore ju soft.
 
 

After surf.

Glädjen i att sitta med bästa Fanny på en klippa med utsikt över allt härligt folk och stockholms skärgård medan hon spelade gitarr och sjöng. Hela helgen bjöds det på fint väder. Att träffa alla igen kändes skönt, gänget man hängt med varje sommar i flera års tid. Om vi ska prata prestation så känner jag mig nöjd och med tanke på antal träningstimmar borde vi hoppa och skutta. Nu är höstens vindar välkomna då jag är ptroligt sugen på hårdvind och att lära mig ännu en vattensport - kite.  
 

Laura Enever.

 

IM LAURA {a new beginning} by Laura Enever from IM LAURA on Vimeo.


Västkusten med tjejerna.

 
Åkte ner till västkusten med Linnea Vicky och Maja i söndags. Tog vara på våra lediga dagar tillsammans till max. Badade, solade, skrattade och hade det så himla fint. Sensommaren är här och jag njuter av varje solstråle. Välkomnar hösten med nya äventyr i en förmodligen kallare miljö än Australien. Men det återstår att se. Nu åker jag ut till Sandhamn för EM i KonaOne, dags att träffa alla underbara surfare igen.

Love is all.

Idag hoppade jag upp i sängen klockan nio. Handlade burgare på maxi och hämtade min kära klocka som varit ur funktion i 8 månaders tid då den gick sönder i Australien. Glad slängde jag på mig våtdräkten för ett pass på vattnet. Att känna vinden i håret, hoppa i vågorna, surfa hem med dem och bara jobba med vinden och vågorna. Det är så skönt att hitta tillbaka till kärleken, känslan varför man började med sporten. Lekte, rundade sandön och surfade sedan hemåt igen. Nu har jag 30 minuter på mig att packa för ett par dagar nere på västkusten men mina tjejer. 
 

Oh summer don't leave yet

En fin och varm sommarkväll med kvällsdopp. Att sitta och prata på en brygga i solnedgången med fina tjejer slår mycket annat. Det är sådant jag får drömma mig bort till nu när det är dags att åka till jobbet för ännu en heldags arbete.
 
 

Fiji

 

Västkusten.

Att börja dagen med att träna med en himla fin kompis är bland de bästa starterna man kan få på en dag. Fikade sedan med en anna fin. Min träningsvärk gör sig påmind i varje rörelse och ikväll är det jag och soffan som har dejt. 
 
 
 

Scrap Surf


Om ett par veckor börjar min kurs i videoredigering. Brukar klicka mig in på vimeo för att hitta inspiration till sådant jag själv önskar att åstakomma en dag. Det finns så mycket fint att titta på. Här är en enligt mig sjukt härlig film som innehåller effekter jag försöker googla mig fram för att hitta verktygen till. 

Sommarfest

Att jobba alla dagar hela veckan sliter på kroppen. Men som tur är har man fina kompisar som förgyller de lediga studnerna. I fredags var det fest ute i Nässja, nattdopp har blivit en självklarhet då vattnet i v'ttern är helt otroligt skönt. Imorgon stämplar jag ut för att få tre dagars ledighet och det ska bli så otroligt skönt.

RSS 2.0