.


Surf.

Fina kompisar man har ni.

Själen

Efter börplock. Att cykla på MTB i gummistövlar och ta skogsstigen istället för asfalten. Möta upp en bra vän och cykla ut på landet och fika bland kossorna. Cykla förbi det som var hela min värld när jag var liten. Säga hej till dagisbarnen. Laga och äta kyckling ris och currysås med familjen. Spela spel framför brasan och avsluta dagen i sägen med Mumford and sons. En sån dag man behöver för själen.

 

 

 

 

 

 


Höst

Bladen börjar gå mot varmare färger nu. Luften är sval och skön. Jag tillbringade morgonens första timmar i skogen med två hundar och mamma. Några liter blåbär fick vi på köpet och det verkade även hundarna tycka om. Den fina biten av hösten.

SM 2012

Helgens akivitet: Vindsurfing SM
Veckans aktivitet: Jobb och träning

KvällsträningFrån ett varmt Biarriz till kalla Motala. Dagarna fylls av jobb och nu kom jag just in från kvällsträning på vattnet. Solnedgången var fin och vinden bjöd oss på riktig planing. Bastun är på hemma så man kan få upp värmen innan kvällspromenaden med le dog.

Fat Freddy's drop.

 


Fat freddy's drop - ray ray spelades mycket i Biarriz. Nu har jag precis jobbat klart och Sm förberedelserna är i full gång. Ikväll ska jag mysa med Emanuel. 

Tell me what's the surf with no stoke?


Att vara i Sverige igen suger mer än någon gång innan. Biarriz levererade fint väder, bra vågor och en helt sjukt bra vecka. Vill inte vakna imorgon och inse att surfen inte står på schemat. Men nu ska jag jobba tills jag dör och tjäna pengar till Australien. Har fått ny livsenergi.

6 September 2010

 
Till min Finaste på vår två års dag. Filmen bör ses i helskärm för att kunna se allt. Jag älskar dig Emanuel, skickar en puss med så mycket kärlek över Europa hem till dig. 

Towers


Förvirrad över saker. Folk som inte borde. Sa hej då till Linnea. London i ett år. Här sittar man och älskar så högt. Pojkvännen är fin. Inatt åker jag till Biarriz. Läskigt och underbart. Surfa och livet. Men att sakna hans famn.

RSS 2.0