Saying nothing, that’s enough for me.

Jag beställer visum till Australien, tränar, jobbar in pengar och försöker umgås med de jag älskar så mycket som möjligt. Det är mindre än en vecka kvar till VM i Gran Canaria så på måndag åker jag dit för tio grymma dagar med de härligaste surfmänniskorna. Ska bli skönt att få byta ut standard löprundan i regn mot en i soluppgång och värme. Allt känns så verkligt nu, inte lång tid tills jag står ensam på andra sidan jorden.

Hela hjärtan

 
 
Han.
Han som betyder så mycket att hjärtat gör ont.
Vi
Jag älskar oss
 

Saturday

En reunion fest med naturare. Solnedgångslöpning och mys med pojkvän. Frosten och kylan har visat sig och jag har plockat fram jackor i varmare material. Lagade amerikanska pannkakor till lillasyster och åt tills magen sa att det va allt för fullt. Jag har tillbringat timmar framför tvspel idag och ätit mat hos farmor. Skönaste lediga dagen. Back to work imorgon och min enda arbestkamrat är hunden, mamma och pappa hänger i Kina.

Långpromenad

Började dagen med bodybalance och fortsatte sedan ut med Zvante och Zigge i skogen. Långpromenad bland de färgade löven. Några timmars jobb och nu styr jag mot ett spinning pass. Va skön känslan är i kroppen alltså. träning hjääärta härta.

Vardag

Jag har lagat hemmagjorda köttbullar och potatismos. Sprungit i motvind. Solsidan startade idag och inatt somnar jag ensam när pojkvännen fått feber. Kär.


Draget

Dreget avgjordes i onsdags och självklart var man tvungen att stötta lite. Men det blev som vanligt natur som drog ner samhäll i kanalen. Hade sedan en bra utekväll med mycket folk.

Lillasyster


Hair.

Började dagen med spinning, skönaste starten på dagen. Planerar plankstek för Emanuel och Vilma. Resten av familjen är ute och far. Dags att åka och handla ingridienserna för kvällen.

Uppskattning


Allt rullar på och nu är det bara fyra veckor kvar till vm i Gran Canaria. Australien planeras och vardagen här hemma är ett faktum. Emanuel får vara med om tre roliga dagar i skolan och jag drömmer mig tillbaka till draget och trean igen. 

RSS 2.0