Boni Beach

 
 
 De två senaste dagarna har bjudit på värme över 30 grader, underbart. Så då tyckte jag att det passade bra att promenera omkring se Operahuset och bron. Tog färgan ut till Manly ena dagen och Andra dagen ut mot Bondi Beach. Ett par goda pannkakor slank ned till lunch. Mina planer för min Austalienvistelse är sjukt oklara och jag har egenligen inte en aning om vad jag ska göra.

Mosman

Jag lever, jag lever. Efter lite missförstånd med ankomstdatum tog jag mig till Lisas lägenhet och sedan vidare till familjen Johns i Mosman. Första dagen var lite jobbig då familjens pappa/farfar dog nyligen och de ska fixa med begravning. Huset har underbar utsikt och är mordernt. Idag har jag mest strosat omkring och imorgon tänkte jag ta mig in mot hamnen. Dags att ta tag i jobbletande, bankfixande och bostadsletande. Vill inte vara hemlös över jul och nyår..

Sista dagen i Motala på 183 dagar

 
 
 
 Sagt hejdå till de flesta nu, utekvällen bestod mest av "Hejdå ha det så bra lycka till det blir grymt och för fan uppdatera bloggen under tiden". Kunde inte sova många timmar efter det sen. Imorse åkte jag med Hedda och Elina till Borensberg, tittade på ridlektionen och fick spendera ett par sköna timmar utanför staden. Myste sedan vidare med resten av kusinerna och mostrar hos mormor och morfar. Spenderar den sista natten med Emanuel, ska ta vara på varje sekund. 

Sydney

Det är inte många dagar tills flyget lyfter från Linköping. Flyger Linköping-Amsterdam-Singapore-Sydney. Det känns skönt och på torsag ska jag säga hejdå till vänner och släkt. Jag försöker hinna med det meste nu innan jag lämnar Motala. Idag ska jag äntligen få hoppa trampolin med Frida och Erica igen. Börja packa är ett måste idag, fråga är bara hur man packar ihop sitt liv i 23kg? 

Kärlek


Jag åker till Australien om 10 dagar. Det gör redan ont i hjärtat art veta om hur länge jag ska vara ifrån Emanuel. Han är det finaste och bästa jag har och jag älskar honom av hela mitt hjärta, så varför gör jag detta? Jag anser att man måste utvecklas som person, ensam, växa i den man är. För om det är vi som är meningen, så blir det så om man kämpar. Jag tror hoppas och kommer göra allt i min makt för att jag ska få fortsätta vara just hans. Det pirrar fortfarande i mig varje gång jag ser honom, varje sms, varje tanke efter över två år ihop. Jag vill sova varje natt med honom. vi är en enhet. Tack älskling för att du är du och att jag får vara din. Tillsammans klarar vi allt.

U.


Someday

Jag har hängt med moster och kusinerna ute på landet. Ridit och fått träningsvärk i innerlåren. Sedan var jag barnvakt till kusinkvartetten i Motala. Mysiga fina släkt. Hunden har badats och rastats. Kroppen har tränats. Den här vardagen skulle jag kunna leva med föralltid.


Windsurfing.

Med mellanlandning i Köpenhamn och tre timmar i bil kom vi hem till ett allt för kallt hus. Värmen är trasig och vi saknar varmvatten. Men det värmer mig att sitta framför brasan, titta på alla bilder och tänka att jag tamefan har världens skönaste surfkompisar. Grattis till min första surfkompis Adam som vann hela skiten. Och ett grattis till dig med SinppAndrea. Säsongen är över och jag har underpresterat men haft ett sjukt kul år.

Yoga

Vad vore väl en morgon på Gan Canaria utan yoga? Nej just ingenting. Yoga på taket som en jobbig men skän uppvärming för dagens tävlingar. Imorgon går vi in på sista dagen och hoppas innerligt att det evereras lite vind. Dåligt på den fronten de senaste dagarna. Lite vågsurf smygs sedan in efter tävlingarna. Det är väl livet.

Worlds 2012

Äntligen vill solen visa sig efter ett par dagar här nere. Igår var det tune up race och idag börjar vm på riktigt. Vinden vill dock inte visa sig såhär första tävlingsdagen så vi får se om det kanske kommer in lite vind senare. Annars är hela gänget här så vi trivs bra ändå. 

RSS 2.0