Some questions.

Ett: tror du det finns liv på någon annan planet än jorden?
- Jag tror att det finns. Man säger ju att universun är oändligt, chansen att det finns är alltså oändlig. Men det är nog för långt bort för att vi ska förstå kanske. Eller så sä vi bara ett litet korn i ett annat universum. Det är för förvirrande för att tänka på.


Två: Vad tycker du är det mysigaste stället att spendera en varm sommardag på?
- Jag är älskar att sitta på Sveriges västra kust och se båtarna glida genom farleden. Men att ha kompisarna nära, avskillt där det bara är vi som gäller, sol, vatten är det inte mycket som slår. Spontana roliga saker ligger också i toppen.

Tre: Om du fick välja att bara pussas resten av ditt liv eller bara kramas, vad skulle du välja?
- Mardrömsfråga. Tänk att ligga i soffan men inte ha någon som kramar om bakifrån eller att träffa en saknad vän utan att få kramas. Men även att inte få pussas. Jag skulle inte kunna klara min utan något av det.
Fyra: Har du någon drömresa?
- Åhhh, jag har så många drömresor. De som ligger i toppen just nu är Australien, Hawaii och Karibien. Men även Nya Zeeland finns med på listan. Jag älskar att surfa och livstilen runt om det. Så ett resemål med fin natur vore också ett alternatiov. Fasen va jag älskar att resa.

Fem: Hur skulle du beskriva kärlek?
- Kärlek är så stort och så mycket och absolut skitsvårt att beskriva. Men att känna sig bekväm i precis dem man är, att kunna lita på en person till 100%, att känna sig älskad och älska tillbaka. Liksom när allt är perfekt. Fy vilken svår fråga det var.Sex: Vad ska du göra i sommar?
- I sommar ska jag jobba som vindsurfinginstruktör runt om i Sverige men främst här i Motala. Ni kommer få följa med på alla events genom bloggen faktiskt. Men sen har jag lite öppna planer med kompisarna såsom västkusten, halmstad, båstad osv. Sen ska jag njuta, surfa, grillkvällar och allt det andra som sommaren erbjuder.

Sju: Tror du på ödet? på kärlek vid första ögonkastet och att allt händer utav en anledning?
- Nej det gör jag inte, jag tror att alla skapar sitt eget liv med hjälp av de val vi gör. Kärlek vid första ögonkastet tror jag inte heller på, jag tror på att man måste lärka känna en person innan man kan utala sig. Vissa människor är vackra på utsidan medan andra är det på insidan.Åtta:Vad vill du göra när du slutar skolan, när du tar steget ut i världen?
- Oh shit, denna fårga snurrar konstant runt i mitt huvud. Men just nu ser det ut som att jag ska till Austrailen/Usa en period för att utforska lite. Australien lockar dock mest i och med att jag redan varit i usa x antal gånger. Men det är svårt det där med framtiden.

Nio:Vilken är din favoritfilm/filmer? varför?
- Jag har faktiskt ingen film som jag tycker om bäst. Jag lägger nästan aldrig ner tid på att titta på film utan har så mycket annat att göra. Men en bra film som jag såg igår faktiskt var flypaper, den va rolig.Tio: Om du bara fick lyssna på en artist eller ett album resten av det här året, vad hade det blivit?
- Då skulle det nog bli The kooks.

Elva: Slutligen, om jag ger dig ett uppdrag nu som att du ska le till alla människor du möter under en dag och ge minst fem personer komplimanger, skulle du göra det?
- Självklart, det är något man ska försöka sträva efter varje dag. Jag har dock en tendens att le för mycket, om det nu är möjligt. Men att ett ett leende är det vackraste man kan ha på sig tycket jag är sant.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att läsa om sådant som gäller dig personligen, vill gärna ha mer utav det! :) Fina bilder också!! Megabra blogg har du! :D

2012-05-20 @ 16:11:02
Postat av: clara

åh, vad fint att du ville svara! roligt att få veta lite mer om dig också, mysiga svar kajsa! tack!

2012-05-20 @ 17:07:55
URL: http://claraeneqvist.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0