Something good will work out.


Alla vi barn i bullerbyn.

Har gjort gymnasiets sista prov och det är en underlig känsla. Hälsade in det riktiga livet med att titta på värdens mest underbara film, Alla vi barn i bullerbyn. Finns det något som skriker mer sommar? I sommar vill jag med sova på en höskulle.

Dop för Tilde.

Dagen har spenderats på bästa sätt. Började i kyrkan och jag är en stolt gudmor till söta Tilde. Åt god mat och hade det allmänt bäst med släkten. Jag tycker om dom så otroligt mycket , hela släkten.

Solen är så solig.


I wanna show all my haters love.

Surfsässongen är äntligen igång. Igår befann jag mig i Lidköping för Kona Cup 1. Det gick hyffsat och kom på en fjärde plats totalt, grabbarna va snabba igår. En sjukt bra dag med sol, vind och värme.

Dagarna flyter långsamt förbi

Fredag med löprunda med dopp efter. Lite sol på kroppen i solstolen. På en veranda med kompisar. Utgång med shorts. Cykla hem utan att frysa. Samt ett mvg i fysikB. Det är så en dag ska vara.

En bok om miljö.

En liten bok om miljö by Kajsa Larsson | Make Your Own Book
Det här är alltså vad jag gjort under mitt projektarbete, hej och hå.

Och ni , jag fotar och filmar med en Canon 7D, älskar den!

Min dag.

 


Like a dream into the blue.

 


Säg ingenting till mig.

För er som inte orkade titta på filmen i det tidigare inlägget kommer här min måndag istället i bilder. Utsikten var som sagt underbar, värmen var enorm och det va mäktigt att ställa sig längst ut på klippan. Idag sa jag hej då till matte E. Man kommer ju sakna de bra delarna av gymnasiet ändå. Idag har jag även agerat modell för motala kommuns reklamfilm samt fotats, det blev gryyyyymt. Vill se resultatet nu med en gång.

En måndag


De hade mycket att säga.

Att vädret ligger på topp och lektioner består av att klättra upp för berg och svettas som en gris vid finaste utsikten tackar jag inte nej till. Ovan ser ni mina klassisar. Imorgon är det 4 timmars matte E som gäller så nu ska jag vara vaken ett tag till och titta lite extra.

We are young.

Vaknade upp och åt amerikanska pannkakor. Kände värmen när jag gick ut genom dörren, underbart. Äntligen börjar sommaren komma. Pluggat matte och läst religion. Som avbrott i pluggandet tog jag en femkilometare med dopp i varamon efter (jag älskar att baaaadddaaaa), rensade rabatter och solade lite.

Some questions.

Ett: tror du det finns liv på någon annan planet än jorden?
- Jag tror att det finns. Man säger ju att universun är oändligt, chansen att det finns är alltså oändlig. Men det är nog för långt bort för att vi ska förstå kanske. Eller så sä vi bara ett litet korn i ett annat universum. Det är för förvirrande för att tänka på.


Två: Vad tycker du är det mysigaste stället att spendera en varm sommardag på?
- Jag är älskar att sitta på Sveriges västra kust och se båtarna glida genom farleden. Men att ha kompisarna nära, avskillt där det bara är vi som gäller, sol, vatten är det inte mycket som slår. Spontana roliga saker ligger också i toppen.

Tre: Om du fick välja att bara pussas resten av ditt liv eller bara kramas, vad skulle du välja?
- Mardrömsfråga. Tänk att ligga i soffan men inte ha någon som kramar om bakifrån eller att träffa en saknad vän utan att få kramas. Men även att inte få pussas. Jag skulle inte kunna klara min utan något av det.
Fyra: Har du någon drömresa?
- Åhhh, jag har så många drömresor. De som ligger i toppen just nu är Australien, Hawaii och Karibien. Men även Nya Zeeland finns med på listan. Jag älskar att surfa och livstilen runt om det. Så ett resemål med fin natur vore också ett alternatiov. Fasen va jag älskar att resa.

Fem: Hur skulle du beskriva kärlek?
- Kärlek är så stort och så mycket och absolut skitsvårt att beskriva. Men att känna sig bekväm i precis dem man är, att kunna lita på en person till 100%, att känna sig älskad och älska tillbaka. Liksom när allt är perfekt. Fy vilken svår fråga det var.Sex: Vad ska du göra i sommar?
- I sommar ska jag jobba som vindsurfinginstruktör runt om i Sverige men främst här i Motala. Ni kommer få följa med på alla events genom bloggen faktiskt. Men sen har jag lite öppna planer med kompisarna såsom västkusten, halmstad, båstad osv. Sen ska jag njuta, surfa, grillkvällar och allt det andra som sommaren erbjuder.

Sju: Tror du på ödet? på kärlek vid första ögonkastet och att allt händer utav en anledning?
- Nej det gör jag inte, jag tror att alla skapar sitt eget liv med hjälp av de val vi gör. Kärlek vid första ögonkastet tror jag inte heller på, jag tror på att man måste lärka känna en person innan man kan utala sig. Vissa människor är vackra på utsidan medan andra är det på insidan.Åtta:Vad vill du göra när du slutar skolan, när du tar steget ut i världen?
- Oh shit, denna fårga snurrar konstant runt i mitt huvud. Men just nu ser det ut som att jag ska till Austrailen/Usa en period för att utforska lite. Australien lockar dock mest i och med att jag redan varit i usa x antal gånger. Men det är svårt det där med framtiden.

Nio:Vilken är din favoritfilm/filmer? varför?
- Jag har faktiskt ingen film som jag tycker om bäst. Jag lägger nästan aldrig ner tid på att titta på film utan har så mycket annat att göra. Men en bra film som jag såg igår faktiskt var flypaper, den va rolig.Tio: Om du bara fick lyssna på en artist eller ett album resten av det här året, vad hade det blivit?
- Då skulle det nog bli The kooks.

Elva: Slutligen, om jag ger dig ett uppdrag nu som att du ska le till alla människor du möter under en dag och ge minst fem personer komplimanger, skulle du göra det?
- Självklart, det är något man ska försöka sträva efter varje dag. Jag har dock en tendens att le för mycket, om det nu är möjligt. Men att ett ett leende är det vackraste man kan ha på sig tycket jag är sant.

Platengymnasiet 2009-2012

Det är 24 dagar tills vi står i skolans slänt uppklädda, studentmössan på huvudet med glada miner och slutbetygen i handen. Efter 13år i skolan får vi nu fria händer. Men blir man vuxen nu? Jag känner mig inte vuxen än. Vägen genom gymnasiet har utvecklat och lärt mig en hel del. Platengymnasiet är duktiga på att sätta press på oss elever så att vi utvecklas vilket i stunden känns som ett hevete men i efterhand så uppskattar man det otroligt mycket. Gymnasiet har varit fullt med otroliga mängder plugg. Men det är bara en glänt av framtiden vi ser. Det är nu efter att ha gjort det största provet som finns på gymnasiet, fysik b, som man känner sig så otroligt stolt över att vara naturare. Vi har klarat av det. Fan va vi är bra. Under senare delen av gymnasiet har Nv09B, Nv09C och Nv09A flutit samman. Med hjälp av sommarfester, vinterfester, vårfester, höstfester, dragetveckan och målet att klara sig genom skolan har vi skapat en enda enhet och oj va bra vi gör det. Jag kände att det var dags att säga -Tack för ni gjort min gymnasietid så mycket enklare.

Det måste vara på liv och död.

Idag sa jag upp kontakten med fysik B, om det var på ett snyggt sätt återstår att se dock. Man kan ju alltid hoppas. Men i och med att tiden rann iväg får vi se. Ikväll njuter jag av ledighet och träning.

Där blommar fyrklöver, här växer otur.

Jag vill göra om den där dagen tusen gånger.

This has gotta be e good life.

Nyaste tillskottet i släkten är lilla Tilde, nu tre månader. Underbart söt.
Imorgon är dagen med stort d. Det vankas nämligen slutprov i fysikB. Fyra timmar fysik och hela kursen ska in i huvudet det vill säga fysiken vi lärt oss under 1,5 år. Jag vill så gärna att det ska gå bra. Jag hatar att vara ett VG+ barn.

We start real slow.

Idag åkte vi ut till Vilseberga för att fira att Emil fyller 37år. Myst med kusiner, lamm och solen.

Prom 2012

Igår såg alla ut som prinsessor. Med fina frisyrer och klänningar prydde vi hela staden. Otroligt tur med vädret ledde till att dagen helt perfekt. Nu har jag tagit ur de 76 hårnålarna och ska hoppa in i duschen. Fina fina fina baldag, dig vill jag träffa igen.

You're my only star

Tillbaka vid böckerna igen. Såhär dagen innan balen ser vädret ut att motsätta sig mina planer. Regnet ser ut att tvätta bort den fina balen. Men imorgon blir en dag utöver det vanliga i vilket fall. Nu ska jag pränta in ytterligare formler och fysiska fenomen i huvudet.

Just do it and you will become satisfied.

 

Tillsammans är vi oslagbara! Ja min miniräknaren, formelboken och jag. Tänk om det kunde flyta på så bra. Med ett dimmigt huvud myser jag ner mig i fluffiga täcken och drömmer om den 28:e maj när betygen är satta.

Studenten

Studiedagen har spenderats med FysikB, kursprov nästa tisdag och det är mycket som ska in i huvudet. Kopplade av med att göra studentinbjudningar och en löptur. Stackars trackars mina benhinnor, dom mår allt annat än bra.

When you call me baby.

Naturen var fin idag på Omberg. Har även testat balkänningen och frisyr. Nu längtar jag till på lördag, så alla Motala torg klockan 16.00 ungefär!

Torö stenstrand

Igår styrde jag bilen mot Stockholm. Väl framme tittade vi vindprognoser och chansade på Torö. Med kite, Surfbräda och vindsurfingprylarna packade fick vi en bra dag på Torö. Att temperaturen i vattnet endast hade nått fem grader blev en kall historia.

You can create the life you want to live.


You gotta take it in.

Lite spontant åker jag till Stockholm för att hänga lite där. Ser bra ut. Så kvällen spenderas med skolarbete för att hinna med allt.

Tusen år.


Bilder från förra årets instruktörskurs.

Då är det dags för vårens kurs för blivande vindsurfinginstruktörer. Alltid trevligt att få hit nytt folk. Nu ska jag tvinga mig själv ut på en löprunda i det lite kallare vädret, inte lika roligt att springa då men det måste göras i alla fall. Sen drar jag mig mot surfcentret och pizzatime.

It's even harder to remember.

Fina dom är.

You are right.

Solen gör livet så mycket lättare. Med lite solning finns mer energi till träning och plugg. Gav mig ut på 5km rundan och gav mig efter det iväg röd i ansiktet på balträning. Dagen avslutades med tennisträning i solnedgången.

Look what I have done.

Detta med studentklänning. Att ginatricot gjort en kopia av min fick mig inte att jubla. Så nu vet jag varken ut eller in.

Sunshine into your heart

Första maj. Efter sopning, klippning av gräs, ogräsrensning, framtaninga av möbler och kuddar, matlagning och bakning ligger jag nu äntligen på baksidan i soffan och trycker i mig den sista chokladbollen samtidigt som jag opponerar på projektarbete. Att jag vaknade upp pigg från det sjukt roliga kvällen igår tackar jag för.

Valborg.

Tog en snabbis förbi frisksportarnas valborgsfirande med bland annat uppvisningar innan jag åkte till frida. Mycket folk och mysig stämning. Vädret var på topp hela dagen. En mycket bra valborg helt enkelt.

RSS 2.0