Higher.

Jag studerar huvudet av mig. Tränar för att lätta upp det hela lite. Fanny fick det stora uppdraget att leta efter en studentklänning åt mig. Det lyckades hon med, efter ca 12 alternativ blev det denna, underbart fin. Vart den kommer ifrån säger jag tyvärr inte, förlåt. Åh va jag gillar den. Nu ska jag dyka ned i sängen och drömma om finare saker än skolan.

Living young, wild and free

Igår bakades det cupcakes. Tog med ett par stycken och satte mig på en brygga utanför vadstenaslott tillsammans med Emanuel. Solen ger så mycket energi.

But i just can't make a sound.

Vaknade upp med den bästa, som förövrigt bjöd på cheescake igår. Det absolut godaste jag vet. Slutade redan vid 11.20 så jag gav mig ut och sprang. Solade på baksidan och tog en långpromenad med hunden. Projektarbetet är klart och nu har jag äntligen mitt liv tillbaka, tackar mig själv för det. Avrundade dagen med hockey i linköping. En bättre dag.

You do.


Good life.

världens finaste kusiner
Solen skiner och jag sitter på baksidan med min frukost. Idag är dagen då jag ska bli klar med projektarbetet. Skönt att se slutet på rapportskrivning och även en glimt av att studenten faktist inte är så längt bort. Tar mina tio böcker, breder ut mig på en filt och borjar skriva.

To the next level baby.

Ja det är så man måste ta i när man pissar som någon så fint uttryckte det. Det vill säga stressigt. På söndag ska projektarbetesrapporten vara inlämnad så varje ledig stund gäller det att skriva. Med imorgon är det studiedag vilket betyder mycket skrivitid. Så då vet ni vad jag gör.

I was there.


Young blood.

Gick och blev förkyld under dagen och inte får träna. Nu intar jag soffläge resten av kvällen, tittar på tv. det var allt för länge sedan. Uppladdning för veckans intensiva rapportskrivning, projektarbetet ska vara klart på söndag. Jag sätter min deadline på torsdag.

Shine on.

Jag har hunnit med en hel del på de här dagarna.
Myst med min finaste.
Stått på EXPO här i motala och vunnit 1500kr för bästa UF företag.
En ny vit rackare vid namn Sigge kommer att bo hos oss lite då och då. Gosigt.
Gick ut i Linköping för att fira Viccis och Maja. Klockren kväll.
Ätit god mat med familjen.
Och nu sitter jag med Matte E, skriver projektarbetesrapport och om en halvtimme provar jag balklänning för att avsluta dagen med att träna. Nu skiner solen också.

Emanuel Billemar

Min finaste. Min bästa. 18år äntligen. Älskar dig.

Nike, just do it.

Överlägset bästa träningsskorna i världen. Precis som namnet säger känns det knappt att man har dem på dig. Att de finns i sjukt många bra färger är bara en bonus.

Instagram

Ni hittar mig under namnet KajsaL på instagram

You will never become my friend again.

Köpte mig en mobil,kan nu äntligen använda internet. Twitter och Instagram akta er. Sen gick jag med hunden i solnedgången, väntar alltid så man får gå i den. Fina.

The way you are.

Lever mig in i fysikens lagar och relativitetsprincipen. Fick använda solglasögonen och trampa igång cyklen idag med. Snurrat runt i sporthallen och lärt mig lite vals. Snurrigt.

Skin som den sol du är.

Solen sken idag. Det blev tusen gånger lättare att gå upp ur sängen. Haft longboardpermiären och provat balklänning. Trivs med livet och man bortser från 25centimeters högen med skolarbete. Om solen fortsätter skina kan jag med det. Annars blir det svårt.

And I'm free.

Vi hade vår utrustning uppgriggad och kunde komma ner precis innan tävlingarna startade.
Vi åkte run utan tak på vår bil och njöt av värmen.
Samma raka vägar. Nord, öst, väst syd.
Vi tillbringade en dag på Daytona Beach och ville ge oss ut på vattnet.
Stranden är samma sak som väg.

In your eyes I see somebody that I knew before.

Fortsätter att färdigställa projektarbetet. Räknar matte E tills huvudet tar slut. När de två förstnämnda kurserna och fysik B är klara vet jag att lyckan kommer vara total. Men de få dagarna som är kvar känns som en evighet.

And the night explodes in laughter.

Tillbringat kvällen hemma hos moster med Fanny, vi somnar även här. Myst med kusinerna och gjort allt utan att stressa. Försöker klicka hem min bok, projektarbetet så det ska jag fortsätta med nu. Göra klart allt i minsta detalj.

Starbucks.

Även jag har fått i mig en kopp vaniljlatte. Kanske kan få en kaffekarriär ändå. Vore ju ganska soft när man pluggar. Nu ska jag äntligen få pussas.

We had some close calls.


Day turns to night, night turns to whatever we like.

Hemma i min säng, äntligen. Hoppade av på Konsert och kongress, såg ut som en surfare ska se ut. Vi sålde muggar i kvantiteter långt över förväntan. Nu har jag jetlag åt andra hållet och kommer förmodligen vara pigg långt in på natten.

The hope is we have so much to feel good about.

Väntar på flygplatsen eftersom kära pappa läst fel på la ticket. Att jag springer runt i shorts, slappaste skorna och min älskade tröja är en annan femma. För direkt när jag kommer hem åker jag och hjälper my buddies på UF-mässan i Linköping. Nu, allt som stavas plugg.

When everything is out, you gotta take it in.


Idag går flyget hemåt. Tråkigt men sant. Haft en riktigt bra vecka. Men först, ner till beachen och fota lite.

When you're happy like a fool.

Imorgon ska jag surfa på hajarnas huvudstad i världen. Ni kanske inte får höra mer av mig. Vi får se. Ryktas om delfiner också. JAG VILL SE EN DELFIN, ja en vild alltså. Helst precis bredvid min bräda. Skulle vilja pussa miljoner gånger på Emanuel, 18 månader. PUSS.

Get the sea set you free.


ROXY

Roxy
Sprungit på många av roxys kläder i vårkollektionen. Finns så himla fina saker. Om man någon gång skulle få önska vilka sponsorer man ville skulle roxy klart ligga högt på den listan.

One foot in sea, one on shore.

Skön bok ändå.
Idag börjar tävlingen, skälet varför jag är här i Orlando. Jag ska alltså köra en vindsurfingtävling. Känndes bra igår så hoppas på det idag med. Vattnet va skapligt varmt och det blåste på bra. Underbart att slippa våtdräkten. Nu ska jag skölja av mig , sen ta en promenad nere på stranden. Klockan står bara 06.00 så har fyra timmar på mig.

Framme.


Hej , har det bra. Bra vind, bra sol, bra värme. Oändligt lång strand där jag tänker ta min morgonpromenad. Har jetlag.

RSS 2.0