Your mind will quit a thousand times.

Jsm 2012 Helsingborg. 


Helsingborg

När mobilappen till blogg.se inte fungerar blir det tomt här tyvärr. Nu är jag hemma från jsm, helsingborg. Inte den bästa tävlingen för mig men men. Idag är jag ledig och ska få iordning på vardagen igen efter allt farande.  

Den bästa traditionen.

Midsommar är en bra tradition. Alltid god mat, egenbundna kransar i håret och jordgubbar i massor. Enligt mig en av sveriges bästa traditioner. Imorgn åker jag hem från sommarstugan, landar hemma över natten och åker sedan mot jsm i helsingborg. 

Summercamp

.
Lite aftersurf bilder. Härlig kväll med volleyboll, grill, gitarr och sång.

Sandhamn.

Nu är jag hemma från Kona Summer Camp, Sandhamn. Det var en regnig start men på slutet blöds det på 13m/s och sol, underbart. Nu ska jag packa om för midsommarfirande på västkusten med släkten. Sen du sommaren, oj va bra att du kommit.

Glad that is was over.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Igår blev det som sagt äntligen bra väder efter det otroliga massan med regn. En ofrivillig dusch på några timmar. Igår tränades det karate och blåstes såpbubblor. Idag är vädret bättre och det är bara lite monl på himlen. Dags att göra sig redo för en dag på vattnet.

Sea love rain.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Regnet har öst ner på oss här i Sandhamn. Men det är alltid trevligt och just nu ser molnen ut att dela på sig. Nu är det dags för pizzabufe efter pool och bastubad.

Nothing come close.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Summerburst, summerburst, summerburst, sjuk va fett det var igår. Jag träffade bra människor och dansade tills jag inte längre kunde stå. Nu river jag av bandet och hoppar in i bilen. Byter Stockholms innerstad mot Stockholms skärgård, Sandhamn.

I might be crazy.


Dag två oc tre.

Foto: viktoria Nyrén
Tänkte summera min studentvecka lite. Detta är från dag två, toga och tre pirater samt häng hos rune.

I like to keep things to myself.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Svårt det är att hinna med livet just nu. Igår var det kalas för fulla muggar och idag har jag jobbat. Började dager med att gå upp ur den skönaste fluffiga sängen och slänga sig i vattnet och simma med mamma. Älskar vatten så simning kanske inte är så dumt ändå.

Happiness.


That's what makes you beautiful.

Jag och lillasyster är lika sega på att köpa paket till varandra som vanligt så vi åkte ner till stan och tog en sväng förbi hamnen. Imorgon blir hon tonåring och jag 19 år. Galet va äckligt vuxen jag känner mig, student och 19 på fyra dagar, herregud. Fast jag har ju så mycket att se fram emot nu kommande året.

This moment is a part of your life.

Det känns i hela kroppen och allt man vill är att backa tiden och starta om den 8:e juni år 2012 igen. Definitionen av ren och skär lycka. Låt mig få hoppa på flaket, krama kompisarna, dansa hela natten och springa ut ur skolan igen.

Den lyckligaste dagen.

Vemod upp över öronen, jag har lämnat 13år av skolgång bakom mig. Igår blandades glädjeskrik, lycka med tårar och kramar. Vi festade en sista gång som klass och hoppade för att jag absolut inte kunde stå still. Den bästa dagen i mitt liv är över och nu ligger jag här och ler åt alla fina bilder. N3b shaalalalal!

We don't waste no precious time.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Studentveckan har orskat frånvaro här. Denna vecka är det sjukaste och roligaste jag varit med om. Jag har gått finklädd, jag har gått i toga, jag har gått som pirat, jag har suttit i bikini, jag har varit indian och igår botade jag och mina vänner sjukdomar med sjukhustemat. Solen har ofta hunnit gå upp innan jag satt min fot innanför dörren. Men det är väl så det ska vara.

I've been waiting.

Lämnade precis in min allra sista lilla uppgift på gymnasiet. Har inte längre en skåpsnyckel i nyckelknippan heller.Igår var jag i Eskilstuna med Emanuel och hans bror och tittade på kent, bra bra. Idag var ett av de jobbigaste och finaste "säga hej då till läraren" jag varit med om. Min dramalärare Lena har gett mig och gruppen så otroligt mycket och jag har verkligen utvecklas som person. Alla i gruppen fick en speciell lapp, ni ser min ovan och ett par strumpor i var sin färg. (För att vi slitit ut våra då vi inte får ha skor på draman). Vill tacka henne tusen gånger för det hon gjort för mig.

RSS 2.0