Kona On Tour

Jag befinner mig nu i en skön soffa hos Erik i Kullavik. Det var första dagen på vår tour vi ska ha här på västkusten. Idag var vi i Kullavik, imorgon Falkenberg för att sedan spendera en dag i Halmstad och sist men inte mins tre dagar i Båstad. Så om ni är i närheten kom och prova på vindsurfing helt gratis! Nu står os på schemat.

Hamnparken

Sommaren har sakta smugit sig fram och några fina sommarkvällar har vi ändå fått den här sommaren. Jag satt i hamnparken i Vadstena med tjejerna i den fina solnedgången. Det är stunder som dessan man sätter Sverige högst upp på rankingen igen. 

Västkusten


The end of time.

Igår var det en fin sommarkväll som bara Sverige kan bjuda på. Med livemusik från Loren, neverdies och dead by april lät vi kvällen gå mot natt för att sedan avsluta med en film ihopträngda i en 90 säng.

Sänkdalens gård.

Just nu sitter jag på en gård med frigående kossor. En ljummen varm sommarkväll och här sitter jag och äter krav-italienskt glass med mamma. Idag har vi varit i arkösund och surfat. Att jag kör som en kratta är väl inget att förneka men kurvan går sakta men säkert tillbaka till ursprungsformen.


Kärlek

Hade det riktigt mysigt på bästkusten.Va fin han är min kille.

Det måste vara på liv och död.

Igår var en hetsig dag på jobbet med otroligt många kurser. Efter det satte sig familjen i hamnen och åt. Maskinen ivar på Hugos i Motala igår så med mat i magen hoppade jag till deras låtar. 

zara

Innan vi började springa runt på liseberg så hann i även med lite shopping. 

Vad allt handlar om.

Idag ville inte vädret vara på vår sida. Så istället för att sitta hemma i stugan flydde vi landet och åkte över till Norge. Sen fick jag med mig ett par stövlar till ett mycket bra pris. 

Your so damn hard to please.

Nu har jag och Emanuel styrt bilen ner till min sommarstuga vid grebbestad. Ska ha en såndär fett mysig helg med saltvattenbad, solande och att få njuta av att bara vara.


Trädgårdsföreningen.

Med lite träning och seg kropp efter gårdagens löprunda ligger jag och Frida och tar det lugnt i sängen. Tacosen väntar på att bli tillagad för att sedan inta soffan med en film. Regniga sommar..

Fanny Baumann

 
Min surfkompis Fanny Bauman har skrivt en låt medan jag har slängt ihop en film till. Lyssna och njut för hon sjunger hur fint som helst. 

Vilma Larsson

Min fina lillasyster.

Då du är nöjd.

Jag spenderade kvällen med ett helt gäng bra flickor hemma hos viccam. Med regnbågar, god mat och mycket skratt kunde inte kvällen blivit bättre. Fina ni.

Training.

Idag sprang jag min första mil utomhus. Det var varmt kämpigt och mina ben var som stenar, men med en hel del vilja går allt. Rundan avslutades med ett dopp i vättern för att svalka av min brinnande kropp. När jag kom hem bjöd lilasyster på trerätters, ren lyckat att få maten. 

Njuter.

Fina kompisar man har. Nu åker jag på middag hemma hos viccan med lite tjejer efter en slitig dag på jobbet. 

Independence .

Idag var som sagt en ledig dag. Framåt eftermiddagen styrde jag bilen mot Linköping för biotittande, shopping och lite mat. Saknar grabben som är på andra håll i Sverige.
 

Det finns ingen som du.

På dagarna har jag jobbat och surfat medans jag på kvällarna ränner runt överallt och ingenstans med tjejerna. Det är skönt och okomplicerat. Imorgon är ingridienserna för dagen sovmorgon, vind, surf och förhoppningsvis lite sol.


Summerburst

Har tömt gopron på material. Här är mer bilder från Summerburst tidigare i sommar. En lång ljummen kväll med dans, glädje och mycket bra vänner.

Vid sjön sommen.

Med bil och släp åkte jag mot seglarskolan utanför boxholm. Blev positivt överaskad av hur det såg ut, dumma förutfattade meningar. Det gick bra, duktiga killar som försökte. Idag ska jag äntligen ge mig ut på vattnet helt själv och få rensa tankarna i vinden. 

För gamla tider var bra.

Hemma från Halmstad som bjöd på sol. Jag älskar solen. sol sol sol. Det va slappt och bra. Igår va en skapligt bra kväll om man ränkar bort allt det dåliga så kan man till och med säga att den var på topp. 

Where you invest your love, you invest your life.

Fina fina underbara sommar. Med surf på lunchen, wakeboard i solnedgången, varmare vatten, löprundor och paddelrace med surfarna i varamon. Jag jobbar mest hela dagarna men idag åker jag till Halmstad för att tävla. Håller tummarna för att det inte åskar.

Love.

Efter nio timmar på jobbet åkte jag direkt hem till kusinen. Med god mat, poolbad, jacuzzibad och borenbad avslutades kvällen bra. Emanuel var snyggare än vanligt.

In this body you will live, in this body you will die.

Det har ju hänt så mycket saker på senaste tidensom inte visats här så nu tänkte jag ta tag i det och lägga in lite bilder. Jag var på 18-fest hos Ida och det var hur trevligt som helst. 

To fight me and between.

 
Här har ni nu lite klipp från när jag var ute i Sandhamn. Återspeglar dagarna bra, sköna häng.

RSS 2.0