Jag trodde aldrig det skulle hända.

så snygg var jag på vägen till träningen, det stämmer. Idag var skolan extra seg efter gårdagens studiedag. Nu sitter jag med matte E. Kul tänker ni och kul tänker jag. Fast nu ska jag sova efter att spenderat lite tid med Niclas, Sofia och Emanuel. Imorgon planeras skidåkning. Kan bli bra. Idag är jag besviken med. Bara så ni vet.

Lion.

Jag måste åka och jobba som volontär med lejon. Jag ska. Fy fan va jag vill.

I love you more daily.

Va bra hon är min Maja.

Doesn't mean I'm lonely when I'm alone.

Han är fin. Igår tittade jag på bio, Hamilton som jag rekomenderar starkt verklign. Idag har jag gjort amerikanska pannkakor till frukost och tittat på handboll. Ikväll åker jag och hämtar hem resten av familjen som åkt skidor under helgen. Sen tittar jag Wallander hos Maja. Imorgon är det studiedag, det vill sänga ingen söndagsångest idag inte.

Stand a little taller.

Sommaren , du är välkommen tidigt iår. Hade en bra kväll igår men min gamla klass.

Gå med dom som vill dig väl.

image descriptionimage description
Tjenare tjenare, nu ska jag bara cup cakes. Dom ska bli lika sygga som jag på bilden, inga höga förväntningar alltså.

What we have is worth the first place gold.

Idag har jag haft den absolut konstigaste lektionen någonsin, drama, men oj va roligt det var. Har ont i käkarna. Slutade tidigt och fick med Emanuel hem. Jag ska sätta igång att städa snart. Projektarbetets första bild är numera tagen också, på tiden.

Victoria's Secret.

Att välja vad man vill ha är inte lätt alltså. Snart står jag där i Usa och kommer inte att kunna välja. Men det gör inte så mycket , allt är ju fint.

Someone's always coming around here.

Fick en vit kartong innehållande en studentmössa i skolan idag. Det börjar allt närma sig nu. Vill pussas och mysa med emanuel nu känner jag. Annars mår jag bra och lever på endorfiner. Dom är verkligen mina kompisar.

För därifrån syns längtan mera.

Min mage kurrar ständigt men jag måste plugga. Underbara samhällsuppgift. Sen att man kom på att det stod "ekonomiprov" i morrondagens kalenderruta gör inte det hela mindre stressigt. Att jag har en brutal träningsvärk är ju faktiskt rätt så gött.

And I'm soaked in your love.

Åsnan på sista bilden, vilken going. Efter två och en halv timmas träning truppgymnastik för fösta gången i mitt liv ligger jag nu i sängen och ska skriva inläming. Länge leve inämning. Nej inte riktigt Thailands demondstationer är inte speciellt intressanta. Nog tjat om det. Imorgon börjar nya schemat vilket känns mer än bra.

Somebody ones told me.

Igår tog vi de lugnt. Idag har jag åkt runt på isen och tittat handboll. Snart är det dags för god mat. Hungrig.


Du är speciell.

Idag gick jag upp på sovmorgonen tog på mig träningskläderna och åkte ner till gymmet. Gick i skolan. Fikade med maja och åkte sedan och tränade igen. Hyllningstal är svårare än man tror. Himla sentimentala gyllningar är inte min stil. Speciellt när Fanny inte ens hör det. Nej nu borde jag verkligen sova.

Kelly.

tjejen är helt sjukt grym!
Kelly Sildaru - Wanted - Freeride

Like it never happened and that we were nothing.

Efter att ha hämtat ut mitt körkort, var på tiden, har jag jobbat lite. Kom på hur mina tavlor som jag måste sätta upp i rummet ska se ut eftersom det ekar i mitt rum. Fanny lagar mat och jag skriver ett hyllningstal om henne. Dags att förändra bloggen men det tar vi till helgen.

Like when you said you felt so happy you could die.


Somebody that i used to know.


Don't give up on me baby.

Slängde mig visst framför kameran. Dagen började bra med lite träning för att sen åka till skolan. Ont i huvudet men annars så. Ska skriva ut lite arbeten sen sätta mig och göra ett hyllningstal, till vem har jag ingen aning.

You are what you believe yourself to be.

Får bara fran ett ÅHHHHHHHHHH, jag vill tillbaka.

Paulo Coelho.


The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.

Jag och projektarbetet börjar samarbeta. Gjort framsidan på min bok i alla fall. Precis tagit en promenad med Hunden som ligger brevid mig i sängen. Snart följer jag med lillasyster på träning och hoppar lite. underbart.

Sandens frihet

http://www.fototavling.nu/finalister-tema-resa-2011.html#finalistdjur15

RÖSTA RÖSTA RÖSTA. Puss


För där ute finns det gott om ooormar.

Igår hade jag en riktigt bra kväll i Linköping med mat och utgång. Somnade i Vadstena. Idag har jag hängt i Vadstena och hänger här ikväll.

Fototävling

Hej och hå. Fredagen den 13:e har börjat bra för min del. Ett mvg i matte D och nu till det jag vill ni ska vara en del av.
Jag är en av de 20 gått vidare i en fototävling där 763 fotografer varit med och tävlat. Så nu vill jag att ni går in HÄR och trycker gilla på bilden ovan så att jag kan bli en av sex finalister. Då skulle jag bli gald. PUSSS

Fint att leva.

Nu sitter jag här med lite mer fräknar i ansiktet efter att ha solat. Jag har skickat in mina körkortspapper idag efter sex månader. Jag har även hittat vilken balklänning jag vill ha, åh va den är fin. Nu har jag skrivit klart en SvC uppgift och har en kvar.

 


Stand up straight at the foot of your love.Love is more than money and a kind word will give more pleasure than a present.

Försökte få ett smile på kort, kittlades, fightades, förlorade. Lämnade precis emanuel på bussen och nu ska jag åka och hämta Vilma. Försöker skriva ett kapitel i en roman och en kriminalartikel. De kommande sex veckorna ser tuffa ut men det ska nog gå. go kajsa. hah.

The best thing about the future is that it comes only one day at a time.

Imorgon börjar vårterminen. Min sista termin på gymnasiet. Tusen olika känslor som växlar hela tiden, förväntan, vemod, panik, vill-inte-sluta, vad är framtiden, vad ska jag göra, vad ska jag bli, jag är helt tom, jag vet ingenting. Så nu går jag och lägger mig med panik och förväntan om att den sista terminen kommer bli den bästa.

If time came to an end today and we left too many things to say.


Vinterfesten -N fantastiskt tillställning.


Igår åkte jag in till liknöping och firade lite jul. Efter det drog jag på mig klänningen och satte upp håret. Gick upp för en skidbacke med marschaller och en fin utsikt. Gick in i en timerstuga och stannade där till klockan halv tre. Under tiden hann jag med att dansa, hålla tal, äta god mat, skratta, gunga, springa i snön från en snömaskin, nästan komma ner i spagat, sjunga schnapsvisor och må riktigt bra. Vill tacka alla för en sjukt bra kväll. tack tack tack, tusen tack.

Sälen - New year


When one falls in, another can’t get out.

Åker och fikar med gamla klassen hos gamla läraren. Åh min gamla fina klass, dom är ju så bra.

If you ever leave me.

Firade in det nya året med bra skidåkning, sol, vindstilla, god mat och bra människor. Hade åtta bra dagar i det snötäckta landskapet. Nu ligger jag i sängen här hemma i mitt ommöblerade rum och trivs. Igår pussade jag på min finaste. Idag lagade jag och tjejerna god mat och hade det mys.

RSS 2.0