Mot florida.

Packar. Det är rekord, en hel dag i förväg.

It's like nothing in this world's ever still.


Ae ligger och tar det lugnt i sängen. Att städa rummet och ta en långpromenad med hunden är inte ofta man hinner med innan skolan. Vill åka ner till västkusten och bara vara. En lugn helg där vore verkligen inte fel. Kom igen sommaren. Men nu mot skolan.

Just enjoy the party.


Well I took a break.

Min neeesa är bränd. Åker och tittar på Vilmas trupptävling.

I'm just a dreamer but I'm hanging on.

Dags att packa upp väskan för att tvätta. Imorgon ska det packas ned igen men denna gången mot varmare breddgrader, Florida.

Kitzbühel, Österrike 2012

Hemma från en så grym vecka i Österrike. Mobilen tappade jag i pudret så nu kan ingen nå mig. Ikväll åker jag och myser.

Long gone and moved on.

Just nu ligger vi och slappar. Ni ser ju hur vilmis njuter. Fyra olika slags bastuar (mamma sa att det hette bastuar) på mammas och pappas hotel känns skönt. Dimmig dag men hur skön åkning som helst. Gillar värmen i rumpan på vissa liftar.

Du lämnade mig.

Är framme i Österrike och trivs. Solen sken och i lä var det varmt och skönt. Imorgon åker vi skidor. Hoppas vädret blir lika bra imorgon. Skickar en puss till Emanuel.

Dubai.

Skriver projektarbete och lägtar efter varamer klimat. Två veckor kvar till Usa. Hoppas det är någorlunda varmt i alla fall. Nu packas det för Österrike, kommer bli en grym vecka det med.

You got your head pushed to my chest.

Kom igen sommaren. Nytränad och nu är jag redo för mys med min säng. Han och jag. Jag och han. Skidkläderna packas ner för veckan i österrike. Som jag längtar.

My favorite place on earth.

Kajsalarsson.se fungerar nu igen, finally. Mot skolan. Idag är förresten dagen med D. Dags att ta tag i livet nu.

We don't sleep when the sun goes down.


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

 

Varit på barngymnastik. Nu har jag suttit en stund med projektarbetet. Kan vara den tråkigaste kursen under hela gymnasiet. Men bara ta tag i det.

 


You make me shine.

Myst runt med Emanuel hela dagen. Lagat god frukost och god middag. Åker till Maja ikväll och det är allt jag vet. Nu är det dags att ta tag i dagen och slänga på sig riktiga kläder.

I would take a whisper if that's all you have to give.

'Ligger i sängen och ska sova i väntan på min puss. Hade det trevligt hemma hos maja innan. Klarat av denna mördarfredagen som inehöll intervju med tidningen.

I'm in love and I'm racing the Earth.

Lillasyster. Kom just på att jag bokat spinning pass. Jag kommer förmodligen dö. Sen ska jag packa ner allt för imorgon och göra Matte E.

Det ekar över hela staden.

Zvante hoppade och rullade sig i serpentinerna så fort vi vände bort blicken. Fina hund.

I'm a goddamn fool but then again so are you.

Morgonens långpromenad med Zvante. Började skolan vid tolv och slutade vid två. Helt okej skoldag. Imorgon åker jag till Ulricehamn på träningsläger med alla seglare. Där stannar jag tils på onsdag. Min bogg och mitt domännamn verkar inte riktigt samarbeta och bilder försvinner. Blir tokig.

What it takes.

I Lördags var jag domare på KM i trampolin. Mysiga hallen. Så här har ni en lite film på det.

Sunset walk.

 

 


But I've always felt a feeling.


Mattttteee EEEEEEEEE. Räknar matte snabbast jag kan för att sedan jobba lite.

Some die young.

Hemma efter en kväll på Omberg. Kort backe men den bjuder ändå på snö. Så nu ska jag bara ut med hunden sen ner i sängen. Världens bästa säng. Bara 29 dagar kvar till Miami och två veckor till Österrike.

RSS 2.0