Minnesota, twin city's, waconia,

Vi har försökt hitta något att göra i denna delen av USA men det har inte gått så bra. Mall of Amerika är deras stolthet. Har äntligen bytt ut mina löpardojs och provsprungit dem med, toppen. Vi har i alla fall bytt hotell och med våfflor till frukost och en hög färska frukter har jag fixat dagen bra. Imorgon eftermiddag flyger jag bort från denna stat och förlorar 7h. Jetlag kommer sitta fint.

Hej

 
441 blixtar och orkan. 40 grader och steknde hetta. Bästa tjej och tvåa totalt i amerikanska mästerskapen. Shoppingsugen och solsugen. Mot Minnesota.

I want to say I lived each day, until i died.

Waconia bjuder inte på något soligt väder men värmen flödar ändå. Dagen har spenderats med att rigga segel. -hoppas på bättre väder imorgon då tävlingarna drar igång. 

American Mall

Dagen var molning och staden vi bor i finns det inte mycket att hitta på i, man borde snarare kalla det by. Vi hoppade helt enkelt in i bilen och shoppade istället. Vans och roxy-tröja blev helt klart dagens favoritköp.

Breakfast

Hur äter man nyttig amerikansk frukost, detta blir en klurig helt enkelt.. 

I'll send you a kiss.

Framme efter en mycket bra och smärtfri resa. Jetlagen är inte allt för farlig och en natts sömn ska nog få koll på kroppen och knoppen igen. Minnesota är mycket mysigare än jag trott, lite som sverige blandat med usa. Vädret är perfekt och nyans brunare ska jag väl se till att åstadkomma efter dessa nio dagar.

Minnesota

Byter ut stövlar mot vans och kommer sakna det finaste jag vet.


End of summer

Nu sitter mina småsystrar på var sin ny skola. Fanny intar min plats på platen medan Vilma blir en högstadieelev. Men jag, jag har ingenting att gå till. Hej framtiden vad ska jag göra med dig? Jag började i alla fall att ta vara på min studentpresent -resa till biarriz för att vågsurfa.

Alice.

Vi har haft lite Eskilstuna besök igår och idag. Mysigt att hänga med mostrar, kusiner och sysslingar. Imorgon ska  jag packa ner sommarkläderna i en väska för att sedan på tisdag morgon gå på ett flyg i Linköping mot Usa. Det blir sköna dagar med surftävlingar och shopping.

Okomplicerat

Jag trivs så bra med honom

Make it happen

 

Endorfiner

Träna är väl ändå bland det bästa som finns. Att mina benhinnor inte är lika på träning som jag är är ett stort minus. Stackars mina små ben.

Hunter

Så ser de ut mina stövlar som jag köpte för straxt över 500:- vid Grebbestad. Så nu kan även jag gå ut utan att få blöta tår denna sommar.

Höst

Jo det gjorde nu bra roxy, tar mer än glrna på mig flera plagg ur deras höstkollektion.

Båstad

Kvällarna i Båstad bjöd på spegelblankt vatten, värme och en orange solnedgång. Med god mat avslutade vi sedan kvällana.

So by the time

Det har varit mycket folk de senaste dagarna och mindre till att uppdatera. De tre sista dagarna i Båstad bjöd på soloch lagom med vind. Dags att redigera de riktiga bilderna från kameran istället nu när jag är hemma.
 

Sova i bil

Ja ni. Igår efter den långa dagen på Falkenbergs strand ville vi inget hellre än att sova. Men det fanns ett hinder, nyckeln till segelbåten var inlåst. Vi fick helt enkelt sova i bilen. Idag befinner vi oss vid söderpiren så kom hit och surfa med oss.


RSS 2.0