I open my eyes and i feel strong.

Efter gårdagens bravader med fulla ryssar och ukrainare ska jag nu skjutsa Tania för att åka hem. Det har varit en ovanlig vecka och nu är det dags att återgå till vardagen igen. Men först långhelg. Känns skönt att träningen går bra med.

Touch the sky.

Dagen har spenderats i Stockholm med endast ett par byxor som inköp. Tagit en kaffe och ätit långlunch har också hunnits med. Nu ställer jag klockan och laddar för en ny dag.

Ray-Ban

På dagarna underhåller jag min Ukrainare som är här i veckan. Jag var där och nu ska hon va här. Igår spelade vi golf med Simon och Olle som också har Ukrainare. Hittade ett par råballa glasögon i golfbägen, farmor gamla rayban sexkantiga.

Watch me.


I gave you all.

Sitter och åhhar mig över trampolinbilder. Vill stå där på kanten av trampolinen nervös, skakig och redo för tävling. Isället ska jag somna lugnt i min säng oc drömma om det. Gymnastik och Surf är toppen av alla träningsalternativ som finns där ute. kärlek.

Ångrar mig aldrig att jag ångrade mig.

Åker och tittar på lillasyster när hon har gymnastiktävling. Det är då man saknar trampolinen, nervositeten.

Stunning photos.

Photography Johnny Abegg // Styling + Art Direction Lizzy & Spelly // Hair & Make-up Phoebe Barrett // Model Jara.

Detta måste vara det mest inspirerande jag sett på mycket länge. Spell and the gypsy kommer alltid med något bra. Om ni vill se fler bilder tittar ni in HÄR.

Surf

 

 

Precis på de ställena vill jag sitta. Måste ske inom en snar framtid.

Best.


Sweat is fat crying.

Nya träningsbyxor från nike anlände till dörren idag. Lite roligare med färg och sköna precis som allt annat från nike.

People will be people always.


Those kick-ass surf days.

Adam Holm, Gran Canaria.
Stänger ned photohop och sparar miljökunskapsuppgiften. Myser ner mig i sängen och drömmer om de där bra dagarna på sommaren.

The sun is lighting up my world.

 

Idag är en arg dag. Vissa personer borde gå och lära sig hur man är snäll. Ogillar verkligen egoistiska människor, usch. Tur att man går och tar studenten om 53 dagar.

 


Roxy.

Åh va jag vill, dröm dröm dröm.

My feet hurt form kicking so much ass.

Picknickade med Jonna och Frida mitt i skogen vid en sjö. Försöker lindra smärtan av ett krossat hjärta. Min fina.

Choose the life you like to live.

 

 

Jag har ägnat tid åt att jobba. Fixat Shoppen och hängt upp kläder. Igår hängde vi i farfars och farmors soffa och åt pizza.

De saker jag aldrig gjort.

Började dagen med träning. Jag har även hunnit att klippa av mitt eldade hår... Råkade bränna lite nere på västkusten. Resten av dagen har jag hängt med kusinen lite överallt och ingenstans. Bäst.

Mot gymmet


Det är alltid längre kvar.

Efter ett par lugna mysiga dagar på västkusten med renoverande av hus ligger jag nu i min säng. Två av mina absolut bästa har tagit körkort idag. Jennifer bjöd på 18-års middag med resultat:matkoma. Kusinernas föräldrafria dag ägde rum idag och vi hängde på lekland och hade skattjakt. Mysiga kusiner. Mamma fina mamma toppade dagen lite extra för när jag kom hem låg en fin fin tröja på min säng. En fin dag.

For you.


Windsurfing.

Ja ni, ni som vindsurfar förstår nog haha. Känner igen mig i snobben.


First surf of the year.

Årets första surf i Sverige för min del. Igår hoppade jag i Marcus torrdräkt storlek L, såg otroligt fin ut måste jag medge! Det var lättvind, sol och skapligt varmt. Slängde mig sedan iväg på tennisträning med mina blöta strumpr. Men det gick ju bra i alla fall. Nu tar jag lov och åker med familjen till västkusten över helgen.

Life will bring you happiness.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionFinns inget som gett mig så mycket glädje som surfen. Trivs så sjukt bra med alla.

It's getting dark baby.

Skor till studenten och andra festliga tillfällen införskafades idag. - Scorett

Spare me you judgements and spare me your dreams.

Provat studentkläderna och fått mer motivation att plugga. Kusinen är sjuk så det blir ingen dansträning idag för min del. Solen luras och fick mig att tro att det var varmt, det var kyligt. Hoppar i träningskläderna ikväll igen.

Run till you pass out.


All for you.

Foto: Karin Carolin
Har haft en precis lagom helg. Gjort högskoleprov och slappat på fest. Avslutade veckan med 8km löpning och börjar nästa med en sovmorgon.

RSS 2.0