Påväg hem från Linköping.

 

 


Systrar.

If you don't understand how a woman could both love her sister dearly and want to wring her neck at the same time, then you were probably an only child.

For as long.

Var ute med familjen i skogen för att rasta hunden. Fikade och hade det mysigt. Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och träna, men först skjutsa lillsyrran.

Åker och spelar tennis.


Life is the sum of all your choices.

Såg att blogg.se äntligen fixar en app till iphonen. Så nu kommer det väl även uppdateras under mina äventyr här och var. Igår hängde jag med Emanuel. Sov där och gick upp för tidigt i tron om att det var torsdag. Så nu åker jag för andra gången till skolan. Jobbar efter det och sist spelar jag tennis.

Michaela Forni

Man måste komma ihåg att njuta av varje
beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.
Man måste komma ihåg att njuta av varje
beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

Sofa song


Don't let them in.

Slapp dag och jag känner inte för att träna idag. Så det gör jaginte heller. Letar information till projektarbetet istället. Ska göra en bok för mellanstadiet/lågsadiet om naturorienterande ämnen. Oj så tråkigt tänker ni. Men så får det bli. Vill åka skidor, därav valet av bild.

Not before I get to speak my mind.

Resten av helgen har jag jobbat. Tittat in Douglas fina lägenhet. Nu är jag dödare än död och känner för att sova i hundra år. Så det tänkte jag göra.

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.

Helgen började med kalas för fina moster. Sedan åkte jag till Krille, slappade och badade jacuzzi. Det var bra och han är bra min kusin. Sen åkte jag ut på landet. Hade det bra.

I'm leaving day spring.

Fina Elton. Det blåser och är sol. Jag måste plugga. Hejdå.

But my oceans of emotion like a fixation.

Vilma och jag sitter i träningskläder i köket medan resten av familjen lagar mat. Tennisen gick bra. Nu ska jag hoppa in i duschen. Tillbringat dagen med Maja och jonni. Sover hos Emanuel.

Lät dom in, lät dom ta.

Skulle mer än gärna åka till dubai med släkten igen. Gillar Krille och Fanny som ligger sjösjuka på sista bilen. Vilka amatörer..Nu ska jag sova.

If I was just another dusty record on the shelve.

Rastade trampolinbenen idag med tjejerna. Sugen på att börja igen. Undrar vad lina tänkte med när hon kallade matkassen för barnens den här veckan. Inte min smak alls. Men jag ställer mig och gör soppan i alla fall.

Hear my thoughts in every note.

Gick på bio , jägarna 2 igår med min bästa. Hade en lugn morgon innan det var dags för Emanuel att åka hem. Nu ska jag sätta mig med samhällen, skriva klart den jädra skit labbrapporten, gå långpromenad med hunden och träna.

.


By the time you hear this.

'Upp och äta frukost sen ett träningspass låter osm en bra start på dagen.

This ain't no time to be alone.

I fredags åkte jag med ut till moster. Pysslade om hästarna och red en liten sväng. Rida är helt klart underskattat, det är ju riktigt kul. Jag älskar landet. Efter det åkte jag hem till Frida som fyllde 18 i tisdags, åt lite mat och pratade innan det var dags för mig att åka hem. Klockan 05.45 ringde klockan på lördagsmorgnen och bilen åkte mot varberg och sista tävlingen. Saknar mina kopisar som hänger i Bulgarien. Frös konstant hela dagen, men det gick bra i alla fall.

Dom som bländats av ljuset.

Tränat och pluggat idag.  Förstår inte varför det går så dåligt att skriva inlämningar, fastnar hela tiden. Skit. Är förövrigt trött mest hela tiden. Så nu ska jag skriva klart svenska C artikeln i en jädra fart , sen sova. Har vågsurfsug i kroppen.

I still want to drown whenever you leave.

Två bilder från helgen. Jag ligger och skriver om bomull och hållbar utveckling. Hunden slappar bevid. Idag har det blåst ngot sjukt. Var ute och surfade lite. Nästan en omöjlighet att ha någon som helst kontroll. Men nu har jag testat det i alla fall.

Tears don't mean you're losing.

Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall

Färdigtränad och trött. Läger mig i sängen och tittar på Remember me. Imorgon ska det blåsa storm och då tänkte jag befinna mig på brädan. Ganska logiskt.

It´s okey not to be okey.

Lyssnar på Melissa Horns nya album och betar av veckans läxor och skolarbete.

Dreaming is believing.

Började dagen med att köra skojtävling. Var i lag med Viktor, riktigt kul verkligen. Förlåt om jag skrek på dig vikor hehe. Vindsurfing alltså. Tog en lång promenad med Zvante och bestämde mig för att bada. Så det gjorde jag.

Sommaren 2011


Let's walk a new way tomorrow.

Nu: sova.
Imorgon: sovmorgon, skola, träna, fotboll, äta på uteserveringen, ha det bra med mina bästa.

You got your head pushed to my chest.

Jag slutade tidigt och sen dess har jag bara fixat med dator/skrivare/stationära datorn. Jag åker ner och tränar lite lätt snart. Måste även se till att få höstljuset på bild. Imorgon är det äntligen fredag och som även bjuder på sovmorgon.

Will someone let you in?

Kom precis hem från tennisen. Kommer spela varje tisadg nu i höst. Sen ska jag ta mig fasen se till att få bra kondition, målet för hösten. Åkte till Linköping med Linnéa och Klara en sabbis efter skolan.

To stand in your arms without falling to your feet.

I brist på bil på hemmaplan fick jag låna farfars. Man tackar ju inte nej , så nu hoppar jag in och åker. njutning.

Nothing but the beat.

Började dagen med en timmes träning och bastu med vicky. Bra start på dagen. Nu åker jag och äter tårta hos farfar och farmor. Sen ikväll åker jag och pussas, såklart.

365.

jag älskar dig. 365 dagar sedan det blev vi av oss.

Från och med du.

Lyssnat på låten hela dagen och tycker hon är ur-duktig. Nu ska jag sova och äntligen är photoshop beställt. Projektarbetesångesten tonade ner sig lite efter att jag kom på what to do.

Baby I tell ya , my heart is freaking out when i held ya.

Tre killfavoriter. Lång dag i skolan sen åkte jag och köpte skor. Nu har jag tränat och nu är det dags för samhäll.

Best thing i ever had.

Fin hon är min kusin Hedda. Har varit ute i Sverige och farit lite. Igår åkte jag till Eskilstuna tidigt på morgonen med familj plus pojkvän. Där väntade mammas kusiner/systrar och mina kusiner/sysslingar. En heldag med fiske, lekar, mat och allmänt trevligt. Har en hel drös med bilder som ska redigeras lite. Idag har jag strosat runt i Stockholm men min fina. Oj va jag gillar honom.

Det är okej att känna.


I once was lost but now am found.

Jag och träning är bästa kompisar. Igår hjälpte jag mormor och morfar med dator, skrivare och internet. Tränade efter det. Idag har jag provat och beställt studentmössa. Att det fanns så mycket val visste jag inte, sjukt. Nu är jag nytränad och nyäten.

RSS 2.0