What could go right.

Tio små utklädda barn kom precis förbi och fick allt mitt godis. Kul att göra någon glad i alla fall. Annars lyssnar ag på musik och är glad åt att levels äntligen kommit in på spotify. Snart kommer mina tjejer och myser. igår lagade jag plankstek åt Emanuel och var tråkig flickvän som somnade i soffan.

Stormen är lugnad och jag i din famn igen.

i fredags var jag på halloweenfest och igår tittade jag på lillasysters tävling. Idag ska jag hjälpa mormor i morfar med skrivaren.

Du är inte helt värdelös.


UngFöretagsamhet

Loggan till vårt UF företag där vi kommer sälja termos muggar likade den ritade ovan. Med unik design osv. Men mer om det senare. Nu försöker jag få upp hemsidan så ni kan titta in där sedan. Nu måste vi fixa pengar så vi kan få hem dom med. Åker ner och fikar med tjejerna på stan nu.

I'll show you mine if you show me yours first.

Bilden är gjord i photoshop men nu sitter jag och ska lära mig illutrator tänkte jag. Kan ju behövas. Ska klå Emanuel på tennis om en dryg timme. Plugget får vänta tills imorgon.

When the sun goes down.

Maja lade upp en hilma rolig sak på sin blogg, det kan ni se HÄR. Nyss kom Vilma och pappa hem med 14 stycken marabou. Inte alls förvånad eftersom de är godiskgrisar in i benmärgen och att chokladen endast kostande 5:-. Annars har jag inte gjort många knop idag, tränade lite. Nu scrubs, fastnat igen.

Jag älskar dig.


How many times do they have to tell you.

Tittat scrubs, sådär fem avsnitt. Fanny ville ha bilder, därav bilderna ni ser ovan. Snygg hon är min syster va. Hon lagar mat i gentjänst. Myckt bra deal det där.

We're the people, the happy with the broken hearts.

Världens skönaste söndagsmorgon. Tittar film och slöar i sängen. Har absolut ingenting att göra idag vilket känns underbart. Igår hade vi trevligt hos Anton, tack för det.

Jag undrar bara varför jag inte räcker till.

Två träningspass hanns med idag. Ett som bilden över beskriver, bodycombat och det andra var zumba. Trött och skön kropp efter. Åkte till Emanuel och nu lämnade jag precis av honom och hans kompisar på fest. Vad jag ska göra idag är en annan fråga.

Jag hör ditt namn, det känns fortfarande men inte lika tungt och inte lika mycket.

Tränade nyss aerobic/dance, riktigt kul. Nu ska jag torka håret och slänga på mig kläder. Sen hämtar jag Frida och åker till Klara. Får se hur kvällen blir.

We were both young when I first saw you.

Sista fyssepluggdagen, hur sweet. Mycket sweeeet. Tre timmars prov sen är halva kursen gjord. Ska vi väl fixa. Nu ska jag mysa med en film. sweet. Allt är sweet när man lagt ner plugget och det känns ok.

So play the game until you run out.

Har anmält mig till att bli blodgivare idag medan olle gav lite blod. Dom tog lite blog så nu får vi se om det funkar. Sen åkte jag tillbaka till skolan och pluggade fysik med hela gänget, skön sammanhållning måste jag säga. Spelat lite tennis på det och fixat present till emanuel, hehih. Men nu ska jag sätta mig och plugga tills jag somnar. Sover ju skönt i alla fall.

Nevermind.

Spelande just in den sjukaste filmen i photobooht någonsin, skrattar ihjäl mig. Men nu är lurarna på och dags för fysik. Va annars liksom.

So scared of breaking it that you won't let it bend.

Tråkig vardag. Pluggar Fysik B, sover och äter. Hörs. Vill utomlands och hoppas på halloweenfest med naturarna.

False pretense you'll hurt again.

Sitter i skolan och har ont i huvudet. Bara tre lektioner kvar. Lite träning och mycket fysik gäller idag.

You were wrong and I'm laughing right in your face

Vaknade upp hos emanuel och käka godaste toasten som vanligt. Åkte hem och var tränare på barngymnastiken. Sen satte jag mig med Fysiken, roligt halvkursprov på fredag. Eller? Käkat tacos med familjen också.

The world's got a funny way of turning 'round on you.

Dagen började med långpromenad med syster och hunden. Gick sedan till stan och fikade med bra tjejer. Efter det gick jag återigen hem och tog en promenad med fanny för att fota. Men vi va så fula så vi gick hem haha. Äter mat med familjen ikväll sedan Emanuel.

Runt omkring på denna jord.

tjenare kexet. Åker till kusin och lagar mat med lite trevligt folk. Precis vad jag känner för. Körde lite zumba nyss och sög sjukt mycket. Datorn och Mobilen är uppdaterad. Hörs.

För jag liver för livet.

Kommer leva på dagen, kvällen, natten igår länge. Hedvig som har tagit bilderna. Skriver på ett tal tills imorgon. Det är svårare än jag trodde. Är dödstrött redan nu så det blir en tidig kväll med film för min del. Känns som söndag. Skönt att det är helg imorgon. snyggt hår jag har på sista bilden på tal om något helt annat. Och att rösten skär sig ibland är bara kul.

Draget.

För er som inte vet vad draget är. Liten inblick i det hela.

Försoningsmiddag.

Gårdagen blev riktigt lyckad. Käkade nyss frukost och ska snrt ut och gå lite. Vädret är super. Sen ska jag jobba lite. Mysa med emanuel ska jag med.

Natur-lig vinst.

Vi va så jävla bra idag. Vikingarna drog ner samhäll i kanalen. Kastade 2000 vattenballonger. Laget var grymt och det var ingen tvekan om saken att samhäll skulle åka i. Nu när jag efter flera omgångar balsam i duschen fått ut mitt hår som stod åt alla håll ska jag fixa mig och åka mot försoningsmiddag. Vi måste ju bli kompisar någon gång igen haha. Oj så skönt det var.

Sanna mina ord.

Tränar in vikingasång och letar efter något att ha på mig till morgondagens tema. Åker och tränar istället för att ut o gå. Har ju faktiskt nya träningskläder. Oj va det ska herjas imorgon och oj va jag ska skrika.

Det här är mitt liv.

Angenter som går runt i skolan till takten av den här låten. Idag var vi stiliga. Nu funderar jag på att ta en långpromenad i det fina höstvädret för att få någon motion i alla fall.

N FÖR ALLA, ALLA FÖR N.

Årets draget är igång och det skriks på bra i skolan. Natur mot Samhäll och på onsdag är det dragkamp över kanalen. Dagens klädsel för oss naturare var orientaliskt. Skolan har nog aldrig varit så rolig som nu, det kan halasen intyga. Är förvånad om jag har någon röst kvar på torsdag. Imorgon är det agenter som gäller.

Take a stand, let your feelings show.

Efter det tre timmar långa matteprovet imorse går hjärnan på reservenergi. Så jag tar mig till jonna för en lugn kväll med tjejerna. Imorgon åker jag till Göteborg med familjen, går på stan och har kul med lillasyster på lisseberg. Sen hejar vi på lillasyster nummer två som spelar handboll.

Steve Jobs

En stor uppfinnare som har förändrat våra livsstil och det som Obama sa i sitt tal som bevisar detta "att de flesta av oss här fick reda på denna nyhet genom en av hans uppfinningar", förlorade kampen mot cancer. Vila i frid.


Ibland är en lögn det finaste man har.

Myser med Emanuel och har räknat matte hela dagen.

I follow rivers.

Min fina nya kusin, endast en dag gammal. Började dagen med sovmorgon , hade två lektioner, hjälpte mormor och morfar med datorn och träffade kusinerna, åkte och filmade för draget, tog med mig emanuel hem, redigerade filmen, tränade och nu till sist sätter jag mig med matten.

Stand for something, even if it means to stand alone.

Ligger i sängen. Har inte hunnit med allt för mycket idag. Lite matte, halvkursprov i D på fredag. Döda mig. Lagat mat med lillasyster. Nu ska jag sova. Gillar min pojkvän förövrigt. Han gör mig glad.

Dear Math.


RSS 2.0