War is over.

lämnade som sagt blod idag. Blev lite vit i ansiktet men annars gick det galant. Nu är jag en aning trött men jag följer med mamma och spelar lite tennis i lugnt tempo i alla fall. Nu powernap

Darling, don't be afraid.

Ett stycke kärlek på bild. Tränade och sträckte mig lite på gymmet idag. Imorgon ska jag (hoppas jag) rädda lite liv genom att ge en bit av migsjälv. Okej det där lät sjukt. Jag ska jag blod med andra ord. Med mig tar jag Jonna. Den HÄR låten är sådär som man bara lyssnar sönder. Jobbigt att vara en sån låtsönderlyssnare så fort man hittar en bra låt. Fin är det också förresten.

Emanuel Billemar


A thousand years.

Gran Canaria, saknar. Åker och tränar. Skönt att det är lugnt i skolan den här veckan. Stormen ville visst inte blåsa mer så ingen vågsurf för mig.

windsurfing.


So we wait for morning to wake you.

Kenya 2006. Hoppas på att stormen fortsätter tills imorgon så vågorn här i varamon håller i sig. Idag var tre vågsurfare ute. Så imorgon är det jag som ligger i vattnet och plaskar om vågorna vill.

I came in this way and here now I'll stay.

Myser runt i pojkvännens tröja. Luktar så himla gott. Nu saknar jag bara snön såhär på första advent.

I'm coming up only to show you wrong.

Igår hängde jag hemma hos Larssons. Fick god mat och slappade. Åkte in till vadstena och sov där senare. Nu tänkte jag ta min kropp till gymmet och mjuka upp den med yoga.

How many special people change.

Gårdagens cupcakes. Träningen är avklarad för idag och pappas pankakor har fyllt min mage. Nu ska jag ta en promenad med hundarna, en exra hund den här helgen. Kanske ska ta med ett parply som gör att jag flyger fram istället för att gå. Värt att tänka på i alla fall.

Man får inte tänka så.

Melissa Horn. Skolveckan är avslutad och nu är det helg. Underbart att ha en helg nästan helt utan plugg. Ikväll åker jag hem till kusinen och tar det lugnt där medan resten av Motala är på Hugos och tittar på Hoffmaestro. Men innan jag åker dit fick jag lust att baka cupcakes för första gången i mitt liv. MEd mig fick jag lillasyster. Mysig fredag.

Du håller om mig och jag vågar hålla kvar.

igår åkte jag och tjejerna in till Linköping och tittade på melissa horn. Min och Jonnas 18års present. Det var hur bra som helst verkligen. Nu har jag gjort matteprovet och ska bara lyssna på lite tal sen är det helg. Sjukt skönt!

Falla fritt

fem kilomerter är avklarade på gymmet. Nu kokar jag makaroner, provar en design på vår TravelMug och tittar på ukrainabiler som jag fick idag. Ja allt på nästan samma gång. Ska hoppa in i duschen , plugga matte och sen vid 20 över fem åka mot liköping för att titta på Melissa Horn.

When the night has gone.

När jag vaknade imorse trodde jag det var ett skämt. Att någon bytt tid på väckarklockan till två på natten. Tror jag gick i sömnen de första två timmarna. Efter skolan gav jag mig ut och vindsurfade i några timmar. Helt underbart. Åkte hem gjorde skolarbete och slängde i mig lite mat för att sedan åka och spela tennis. Skönt att kunna träna nu igen.

Rock my world into the sunlight.

Åre februari 2011. Saknar mina surfkompisar även fast det inte var alls längen sen vi sågs.  Trivs bra med dem. Sen så vill jag ju åka skidor också.

Picture your the queen of everything.

Nya brobygget i Motala. Efter att ha slängt i mig spagetti och kötbullar sätter jag mig återigen med det som stavas skolarbete.

I still want to drown whenever you leave.

Bon Iver – Holocene

Saying nothing, that’s enough for me.

När hade snön tänkt att komma? Det här vädret ger absolut ingenting. Snö kan man åka skidor på i alla fall. Blir ledsen.

Automatic bought the years you’d talk for me.

Det rycker i fingrarna efter att fotograrera. Kroppen ville visst inte vara frisk idag så jag satte mig i bilen och åkte hem efter en lektion. Inte tagit många steg alltså. Försöker mig på att skriva ett CV. Annars är jag väldigt lycklig av mig.

Tell me what you want to hear.

 

Helgen började med idol och familjen. Fortsatte sedan på lördagen med att åka upp till Stockholm och titta winterjam. Hade sedan en trevlig kväll. Söndagen spenderades på stan och avslutades i Emanuels armar.


Lets get it started.

äntligen är affärsplanen redo att skickas in. Dags att råplugga in all biologi såhär dagen innan.. Fredag och idol i Linköping imorgon med familjen.

Live for now, forget forever.

Hunden skulle mer än gärna få göra mina läxor. Jag är förkyld och har ont i huvudet , imorgon är det svenska nationella i fem timmar. Irriterar mig fortfarande på att man ska skriva för hand, jag kommer ju aldrig någonsin i mitt framtida liv skriva i fem timmar för hand? och hur ska jag kunna flytta runt allt som jag vill ha det? omodernt och irriterande..

I once was lost but now am found.

Kiew/Stockholm. Rummet är fullt av ljus som luktar glass. Blir tomt och kallt att sova utan Emanuel.

Only yesterday was the time of our lives.

Hur söta var inte djuren i Poltava? Åker på lite massage. Världens segaste skoldag idag förövrigt. Sen skolarbete, as usual.

What have I got to do.

Hänger hos Emanuel och myser. Sovmorgon klingar fint i mina öron. Nu står pussas och kramas på schemat. Nya byxor med, på tiden kan jag känna.

I'll start the love If you give me a go.

Fortsätter med att ta igen skolan och åker och tränar. Det ska bli så jävla skönt. Springa tills jag inte kan ta ett steg mer. Sen styrka på det.

Han har den vackraste av själar.


Ukraina. Tar igen allt som har med skolarbete att göra.

But I like to keep some things to myself.

Nu är jag hemma från Ukraina. Det har varit en speciell resa som öppnat ögenen för hur fint vi verkligen har det i Sverige. Inatt sov jag hos Emanuel. Nu ska det bli rigtigt skönt att sova i min egen säng. Men först skriva alla dessa arbeten.

Ost fat.

Vill surfa. Varit på fältet där slaget vid poltava var. Käkat en hamburgare som satt fint i magen. Skype är en bra uppfinning, vill hem och mysa med alla. Näst sista natten hos familjerna idag innan vi åker vidare.

I love you with all my boobs, i would say heart but my boobs is bigger.

Tänkte bara skicka en puss till den här killen som faktiskt stått ut med mig i 14 månader och en dag.

Poltava

god mat.. Detta är ett u-land till 100%. Men det är coolt att se med. Nu bowlar vi lite.

I'm bulletproof, nothing to lose.

Ukraina her verkligen inte imponerat. Men jag har ju min dator såhär på kvällen. Så det är scrubs och jag som dejtar den hårdaste säng jag någonsin sovit i. Den borde inte få kallas säng...

Puss Emanuel jag saknar dig.

Ahopp. Kängorna är på för lite kallare klimat. Nu åker vi mot Ukraina efter en mycket trevlig natt i Stockholm. Cheesen satt fint där.


You shoot me down, but I won't fall.


Ligger äntligen i sängen. Fast fasen, nu kom jag på att jag måste ut med hunden... Men i alla fall. Imorgon åker jag och familjen till stockholm för shopping. Sedan på lördag ska jag åka mot arlanda och möta upp lite folk från skolan. Därifrån går flyget mot Ukraina. Kommer väl bli en upplevelse att få se hur de har det i sånna länder med. Ångrar att jag tackade jag men nu är det bra att köra. Dags att gå upp och klä på sig då, underbart.

Sorry seems to be the hardest word.

vaknade som sagt upp med de tre bästa tjejerna. Bakade scones och fick för oss att dra till Norrköping. Så det gjorde vi. Gick på stan och käkade mat. Efter det åkte jag till Emanuel där jag är nu. Spelar NHL och har det allmänt slappt. Sover här, Gos.

Det ger mig trygghet.

Har gått igenom all social media som finns att tillgå på mobilen. Facebook, twitter, instagram och så vidare. Väntar på att gummorna ska vakna.

RSS 2.0