TURN UP THE LOVE.

Lillebrosan i familjen har fått hela min eftermiddag. Åkt lite bil, promenad med Maja och en drös med lek. Nu städa rummet så man kommer hem till ett fin rum.

Cause everybody cries, and everybody hurts.

Nu är jag hemma igen. Somnade hos emanuel och vaknade med solen. Men nu är det dags att ta tag i packningen för kommande två veckor. Åker till Damnark och kör VM i kona one ( vindsurfing ) en vecka. Sedan sätter jag mig på tåget till arlanda och ett flyg till Turkiet med fyra bra tjejer. Så är hemma igen om två veckor.

And It's you.

Började dagen med ett pass på vattnet. Duschade och åkte en sväng till linköping. Snart kommer det lite tjejer hit och sen vet jag inte mer. somnar hos Emanuel. Älskade körkort.

FOREVER YOUNG.

Hemma i Motala nu igen. Nu säger jag godnatt och puss.

LIVING OUT OUR DREAMS.

Fyra bilder från i måndags innan måndagsklubben. Lånade av johanna.
Idag började jag dagen med att få en silverfisk i mIna flingor och blev äcklad. Har läst ut en bok på 400 sidor idag med. Solat och legat på klipporna. Äntligen sol.

THIS ONE'S FOR YOU AND ME.

Det gick bra att köra till stockholm och tillbaka. Shoppade lite. Kom hem och dog mig vidare mot måndagskulbben. Där hade jag trevligt. Va vaken i mer än 24 timmar, galet. Packar väskan återigen för att nu dra mig mot västkusten med familjen. Ta det lugnt och hjälpa till med renoveringen av huset. Hörs när jag är nere.

THE GREY CEILING ON THE EARTH.


Att det aldrig kan sluta regna. Har knappt sett solen sedan jag kom hem från kroatien. Dåligt väder gör mig för trött. Inatt slänger jag in syster, Jonna och Frida i bilen för att åka upp till Stockholm. Lämnar av fanny på båten mot vitsgarn där hon ska stanna i tre veckor. Sen shoppar vi och åker hem. Låter som en bra dag.

NU TROR DU SÄKERT ATT JAG HOPPAS.

Den som salppar mest vinner. Jag vinner den tävlingen lätt.

I HAD A HEART.

Hoppade som sagt in i c30n och körde mot Blekinge. Nu är jag hemma efter att ha ätit mat med ett gäng tjejer. Galna är dom och det är bra. Väntar på att hämta upp lillasyster och sen sova. För att hitta på något imorgon , vem vet vad det blir.

LET ME INTRODUCE YOU.

Igår spelade jag poker med bra folk och vann. Poker kanske är min grej. Åker mot ronneby brunn imorgon. Tog ju faktiskt körkort idag. Himla frihet. Sen får man ju leta efter ett större smile än det jag gått runt med idag. Hörs om tre dagar kompisar.

IT'S TIME TO FACE THE FACTS.


JAG SKRATTAR IDAG.

Klarade fint att få både ut och in linserna. Fascinerad över att allt är så skarpt så långt bort. Nu ska jag pussas och äta mat. Rensat ogräs och städat rummet har jag hunnit med också.

THERE IS NO CERTAINTY.

Åker ner mot stan och fixar linser. Äter med mina sjukt saknade tjejer och efter det tränar jag lite. Väntar på att sverige ska erbjuda sommar.

LIFE IS JUST A GREAT STORY.


JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG.


YOU SHINE IT WHEN I'M ALONE.


VI SKA VA DOM VI VILL VARA HELLRE NU ÄN EFTERÅT.

Invigningen av junior vm.

UTESERVERINGEN DÄR VI DRACK IGEN.

Möttes av kyla när jag kom hem till Sverige och temperaturen visade 11 gader. Jag vill vända tillbaka. Undarar när det blir varmt här. Ska packa upp västan och slänga allt i tvätten. Ikväll är det familjen som gäller. Alla har varit utsprida i flera veckor. Käka gott nu de få dagarna vi är samlade. Ut och springa måste jag göra med.

kom hem råå.
KajsaHildaKristinaLarsson.
Kom hem då, saknar dig massor ju, och älskar dig osv också för den delen. du är bäst. pussss din fanny.

PICTURES OF THE COMPETITION.

http://www.flickr.com/photos/isafyouthworlds/

MEN JAG HAR SLUTAT SÄGA NEJ.

Första dagen. Försökt ladda upp lite bilder men nu verkar det vara en linte snacka i systemet. Insåg idag att jag tappat lite av min östgötska dialekt efter allt farande överallt. Men lugn kompisar snart är den back on tack. Femte seglingsdagen idag och två återstår. Börjar kännas i kroppen. Längtar till sista dagen då man äntligen kan se staden och sola lite. Längtar efter att faktiskt få äta en riktig lunch också. Den uteblir ju pga seglingarna.

DON'T WANNA BE LONELY


Sitter och vantar pa att falgga D ska upp sa vi far ut och kora. Eftersom vi endast hunnit med 4 race sa blir det ingen vilodag for oss i Rsx:en. Det blir alltsa 7 stycken tavlingsdagar i rad for var del. Kanns som om vilodagen hade behovts och att ga upp ur sangen nar de andra ligger och sover va inte kul. Jag som hade langtat efter att fa se lite mer av staden Zadar eftersom det enda vi ser ar seglingsklubben. Det borjar kannas i kroppen bade av varmen och att man inte far i sig tillrackligt med mat.  Men nu ska jag ga och jag saknar massor idag. Hejs

THANKS FOR LOVING ME.

Här har vi hela team Sverige. Sofia, Beata, Julia, Anders/tränare , Marcus, Henrik, Gustav, Adam, Jag och Jakob/tränare.
Idag var det tävlingsdag två. Man börjar bli van vid värmen så man faktiskt kan njuta av den. Eller ja om man har ett hav bredvid som man kan bara i.

YOU WILL NEVER BE WHAT IS IN YOUR HEART.

Han i Grekland och jag i Kroatien. Man saknar ju redan. Kärlek.

AT THE MOMENT.

Hej, idag är jag glad att jag fortfarande är hel. Ja det jag menar är att jag inte smält till en klump. Värmen är extrem och ac;n står på 26 grader. Känns som ett kylskåp när man kommer in. Redan klockan 08.00 då vi går upp är det varmare än 30 grader. Resan började med den sjuka besvikelsen att våra tränare bor på ett fint hotel (som vi trodde vi skulle bo på) och vi i campingstugor som liknar husvagnar.. Men vi är ju överlevare och står ut med alla dessa smådjur. Idag var första racedagen och vi gör vårt bästa.

IT'S TIME TO FACE THE FACTS.

Mer fina kusiner. Nu ligger jag nergosad i sängen. Fina har åkt. Väskan är nästan färdigpackad. Kramat Emanuel hej då. Imorgon åker jag mot tio dagar i Kroatien. Tror detta kommer bli sjukt bra. Om inte annat kommer jag ha lärt mig en hel del när jag kommer hem. Jag ska alltså åka på ISAF youth worlds. En tjej och en kille från varje land blir utagna i varje os klass inom segling. På plats kan man likna det som ett os för juniorer. Jag åker dit med ett leende på läpparna och inte allt för stor press vilket känns skönt. Vi får se hur det går, jag kan inte göra mer än mitt bästa.

YOU GUIDE ME CONSTANTLY.

Världens finaste kusiner igår. Hämtade precis det sista som ska med i handbagaget. Ska snart lägga ner allt i väskan. Väntar på mina fina kompisar som kommer senare. Nu ska jag äta mat.

SMÅ LÄTTA MOLN.

Vaknade runt 8. Börjat fixa lite med designen här igen, dags för ombyte. Åker ner på stan med mamma och fixar saker till kroatien. Drar ju visst om två dagar. Nervös tjej. Åker sedan ut till moster och firar lilla Frans som blir ett år. Bada lite i poolen och så.

STJÄRNORNA FINNS HÄR.

Efter en två timmars kvällspromenad och filmen tusen gånger starkare ligger jag nu i sängen.

YOU ARE THE SUN THAT MAKES ME GROW.

mobilbilder.
Ligger i sängen och bara tar det lugnt. Hade en bra kväll igår och idag har jag jobbat. Surfat med pusse, han ska också bli en surf-dude någon gång. Ut och fota lite när mamma kommer hem med kameran. Annars är livet bara fint.

ABOUT RE-PLAYED MISTAKES.

Åkte lite corvette med krille. Fixade saker på stan. Slappade och var på uteserveringen/hugos. väldigt trevligt.

GAVE MY CIRCLE A BRAND NEW EDGE.

Nattbad i vadstena.

JORDGUBBAR OCH VIT CHOKLAD


WHAT YOU DO NOT UNDERSTAND.

lillasyster och hunden.
HEmma från arkösund nu då och ett jsm guld blev det. Det gick alltså bra. Eftersom jag bott i olika väskor senaste tiden ser mitt rum ut som kaos. Idag ska vi ta hand om det. Sedan ska jag ner och jobba första jobbdagen för den här sommaren. Lite träning på det också. Dags att börja röja undan en väg till dörren i alla fall.

RSS 2.0