Beat heart.

Fanny och jag provade locktången. Ser ut som vår hund nu. Tittar lite house och ska snart sova.

We don't sleep when the sun goes down.

Mobilbilder. Började dagen med att träna innan skolan. Har panik för projektarbetet som ska betämmas och min fantasi ligger på noll. Draget planering börjar ta form och det är ju inte allt för tråkigt. Tog en fika med emanuel efter skolan. Försökt få igång min internetbank, tillslut ringde jag kundservice och då visade det sig att de hade glömt att ge mig en. Bra där. Nu ska jag laga god mat och fixa photoshop till min dator.

We don't waste no precious time.

Foto Sime Sokota. Kroatien , isaf youth 2011. Skulle inte tacka nej till att ligga där igen, men lägger mig i sängen istället.

Want the sunrise to go back to bed .

Dags att ta tag i fotandet, detta är värdelöst. Träningen klar och kroppen mår bra. Igår va bästa surfdagen på väldigt lång tid och jag njöt. Åkte sedan in till älsklingen och sov lite. Fin han är. Fick en onepiece av mamma som jag nyss hoppade i, den är precis så skön som alla sagt. Den är blå blå blå och jag ser ut som en smurf.

Cover me like a blanket.

Sitter i soffan och tittar på tv. Sjuka hunden och jag ikväll. Familjen håller till på andra platser inatt. Pojkvännen också. Vännerna med. Började dagen med att surfa och bara ta det lugnt nere på centret. Värmen idag var underbar. Tog en promenad med Maja och hunden. Snart dags för en promenad till. Eric saade sjunger utanför huset ikväll så musik på promenaden får jag ju, även fast den inte är den bästa..

Take me back into your heart.

Åker och tränar lite. Skönt att vara tillbaka på banan med träningen. Väntar på höststormarna så lilla brädan kan få rastas lite.

Thomas Sabo.


Don't it always seem to go.

Träningskläderna är redan på inför bodystep. Rummet är snart städat och efter sommarens resor ligger inget där det ska. Får se om jag åker till sjuklingen senare.

Elin arton år.

Igår ahde jag en toppenkväll. Började hos Elin med en hel drös goa tjejer. Åt mat. Sedan åkte vi in till måndagskulbben och hade kul där. Nu ska jag sova. Skola imorgon..

Den kvällen jag gick hem.

Första dagen i skolan var långsam. Har inte riktigt fattat att skolan börjat, tror liksom inte att jag ska gå dit imorgon. Men det här är sista året och schemat är inte allt för dåligt. Mycket roligt kommer hända.

I want to make you laugh.

Skjutsade Fanny, åkte hem, skjutsade Vilma, åkte hem, Fanny ringer, dags att skjutsa Fanny igen. Mycket städning man får gjort..

Wondering what's on your mind.

Håkan hellström, Sofiero. Stortrivdes med släkten i några timmar idag. Stortrivdes med att åka vattenskidor och wakeboard på spegelblankt vatten. Stortrivdes med att solen sken. Nu ligger jag ensam och tittar på film. Det stortrivs jag inte med.

Come on, take a step towards me.

Jag hade fel, det var inte vindstilla igår. Det blåste på väldigt bra. Lärde några tyskar surfa och hade en svensexa. Hoppade sedan i finkläder och åkte på kräftskiva, även fast jag inte gilar kräftor. Nu hoppar jag i löparkläder. Dags att komma i form efter allt för mycket gott under sommaren.

Do you know.

Lika dåligt väder idag. Känns ganska ovärt att lära folk vindsurfa utan vind om jag får säga mitt. Dags att dra sig ner mot jobbet och bättra på förkylningen. Stå i iskallt vatten är inte optialt för en som är sjuk.

Sign of the time, you won't even call it a crime.

Några ögonblick av de sensate två veckorna. Nu ligger jag äntligen i min sköna underbar gosiga bästa säng. Ja den måste vara skönast i världen. Igår satt jag mestadels i en bil. Sen hann jag också med att bli totalt uppskrämd av att vara mitt ute i ingenting vid ett öde hus. Aldrig mer. Sen körde jag över en grävling.. jobbet idag var nog det blötaste jag varit med om. Regnat konstant hela dagen . Slutade med att jag gick i vattnet med conversen, ingen skillnad mot land i alla fall. Fikade med ida, trevligt. Var på tiden eftersom vi varit på olika platser hela långa sommaren. Ikväll är jag ensam och trött. Nu film.

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER.

Nu satte jag mig vid en dator för första gången på några veckor. Under tiden jag varit borta har jag hunnit med en hel del. Var i Danmark på vm. Blev första dam viken va skönt. Tittade på Håkan hellström. Åkte hem från Danmark i några timmar och då han jag med att köra laserdom med ett gäng killar. Åkte hem och sov för att sedan åka vidare till linköping med tjejerna. Resan mot turkiet började med ett missat tåg, trasigt flygplan och sjukhusvistelse. Men efter det var resan hur grym som helst. Kom hem igår och nu är jag på västkusten.

DU ÄR DET FINASTE JAG VET.

Strosat runt i köpenhamn hela dagen med en miljon andra människor. Köpt ett Thomas Sabo halsband. Svettats i solen och värmen. Men man ska inte klaga. Ligger i farfars och farmors husbil. Imorgon börjar seglingarna. Dags att sova.

RSS 2.0