I'M ONLY ONE VOICE IN A MILLION.


I'M WITH YOU.

Vågsurf i Pozo izquerdo.Hade en mysig kväll igår med Maja Jonna och Frida. Varamon. Sov bäst. Jag gick upp och jobbade , Emanuel sov. Nu ska jag åka mot Maja igen och fira valborg.

WE LIVE ON FACINATION.

Hemma från skolan. Fint väder , rast på 2,5 timmar och åka lite bil och köpa glass. Sen att jag tappat bort min nyckel är en annan femma. Ska spela tennis med moster. Efter det åker jag till Maja och Jonna. Får se vart jag hamnar inatt.l Hörs.

EASY LIVING.


THAT'S WHEN LOVE BURNS.


HELT GALEN I DIG.

Hemma från tio dagars träningsläger nu. Dagarna har bestått av minst två träningspass om dagen. Samt lite yoga (jobbigt?!), jogging på morgonen. Det har varit en sjukt bra resa med alla. Tack. Kom hem till ett fint sverige med träd som börjar bli gröna. Pussades idag, bäst. Låter bilderna visa lite av det som har hänt.

WHEN LOVE TAKES OVER.

Hej då sverige. Nu åker jag med ett galet gäng på en bra resa full med träning. Vi hörs förmodligen under de 12 dagar jag befinner mig i Gran Canaria. Hoppas nu tjejer att ni gör något sjukt som jag får höra om när jag kommer hem. Kommer sakna finisen som vanlig. Men nu ska jag ha det grymt! Puss så hörs vi

MAKE YOU SMILE.

Det fanns inte mycket maskara kvar att tvätta bort i duschen efter begravningen idag. Väldigt fin begravnig. Åkte och spelade tennis med mamma. Emanuel tittade på och vi slog vad om vem som är bäst på tennis, lika envisa båda två. Kom hem käkade pizza. PöjKen åkte hem och jag packade klart väskan. Nu ska jag sova för imorgon åker vi. Puss.

I'LL STAND UP WITH YOU FOREVER.

Sov tills jag vakande idag, det vill säga jag hade ingen klocka som ringde i örat halv sju. Istället vaknade jag halv nio. Gick en promenad med zvante och satte mig i solen och åt fruksot. Fick mer fräknar. Åkte till skolan vid tolv var där en och en halv timme. Mötte Majsi och Jonna på stan. Fikade/åt lite. Åkte sedan bil hem med kusinerna. Fin solnedgång här i varamon som vanligt. Puss.

WHAT I LOVE ABOUT YOU IS YOU.


SOMEONE JUST LIKE YOU.

Gran Canaria 2009. På lördag är jag återigen på ön Gran Canaria på Vindsurfing läger. Tio dagar med vindsurfing, sol och annan träning. Det ska bli skönt. Åker alltså dit för fjärde gången nu. Bra sällskap. Håller på att packa. Våtdräkten tar upp för mycket plast i väskan..

A SMILE CAN SAVE THE WORLD.

Ligger i sängen nu med. Orkar inte plugga. Inte matte D och inte aktiekunskap. Fast jag har pluggat. Men det va tråkigt. Imorgon blir jag 100 kg lättare när båda proven är klara och bara två inlåmningar och två läxor kvar den här veckan. Efter skolan ska jag träna. Endorfiner i kroppen och mer lycklighetshormon woho! Nej nu kommer det här gå över styr . Hörs imorgon kompisar.

POJKEN FRÅN DET BLÅ.

ligger i sängen efter en väldigt varm dag. Många plussgrader vid skolans vägg. Fick mig ett MVG i idrott. Lärde mig saker på Körskolan samt utökade mitt engelska ordförråd med 273 ord. Ungefär så många fräknar jag fått idag också. Okej dag ändå.

GO YOUR OWN WAY.


I WILL NEVER LEAVE YOU.

Vaknade upp brevid Emanuel. Hade det mysigt och hjälpte med matte. Sen åkte vi ut till moster. Helt sjukt skönt ute. Ä n t l i g e n. Där fikade vi, tittade på sockersöta lamm, lekte med hundarna och hade det bra. Nu har jag avslutat veckan med en kebabtallrik och ska göra en kemilabbrapport. Den här veckan kommer döda. Engelskaprov, Aktiekunskapsprov, Matteprov, Svenska rapport, Idrottslektion, kemilabbraport, och lite läxa.

WHAT HURTS THE MOST.

Vaknade och körde till Linköping. Köpte en jacka och tröja. Fint. Hämtade upp david. Nu har vi åkt longboard i solen. Ska till Emanuel med nästa buss.Finaste. Puss.

WHAT ARE WORDS.

Efter en bra kväll med födelsedagsfirande hos jennifer hoppar jag ner i sängen och sover lite. Imorgon ska jag övningssköra till linköping och titta efter bra saker. Hämtar upp David och slappar med honom på dagen. På kvällen hade jag tänkt att mysa med min fina.

LAUGHING IN THE RAIN.

Efter skolan åkte jag på kalas hos fina kusinen Elton som fyller hela 3 år. Älskar släkten.

DREAM AS YOU WILL LIVE FOREVER.

Min morgon i jakten på ett rådjur. Det gick inget bra.

AND ON YOUR LIST OF THINGS TO DO.

Är trött. Lägger mig i sängen och tittar på en film. Skönt. Puss

EVERYWHERE YOU GO, PERFECTION.

Hej. Kom precis in från årets första vindsurf. Det va gött. Nu är jag icke våtdräcktsluktande efter en lång dusch. Annars försöker jag få ut en sticka ur fingret och skriva labbrapport. Båda går dåligt.

YOUR THE ONE I'M DREAMIN' OF.

Började dagen med lite matte och lite engelska. Sen tog jag en sväng förbi jonna hämtade upp henne på cykeln. Vi fortsatte sedan till folkets hus. Föreläsning med Paolo Roberto väntade. Den va helt sjukt bra. Kost och träning. Fick mer motivation till att springa i alla fall. På tal om det har jag stenar som ben. Sprang med Emanuel och Kristian igår. Dog. Vi käkade lite mat och fick hem en Maja till mitt hus efter föreläsningen. Tog en långpromenad med hunden och syster.

CAUSE YOU MAKE ME SMILE.

Efter en mysig dag med Maja åker jag nu till Emanuel och springer lite. Skulle vilja ha på mig våtdräkten och surfa istället, dumma is. Sover där och imorgon ska jag mysa med Jonna. Puss på kompisar. Dom är bäst i världen.

THE CITY SPINS AROUND.

Idag är en såndär dag man inte orkar göra något. Längtar efter körkort, sommarkvällar och resor. Åker till gran canaria om två veckor. Imorgon ska jag leka med maja, ut springa och musa med Emanuel. Kanske skriva en labbrapport också.

I LOOK AFTER YOU.


WHO KICKED A HOLE IN THE SKY?

David en sommardag. Sytt upp gardiner. Dammsugit undervåningen. Lyssnat på the kooks konstant. Gått i regnet. Firat finaste morfar. Myst och bakat bullar med Emanuel. Fin dag.

SEEK BROMANCE.

Små klipp från i sommars. Underbart.

RSS 2.0