För en doft av sommarens sista dagar

Hemma från skolan redan, riktigt jätte skönt!
Jag hade tur så jag fick skjuts av Ludde hem. Mitt toppenhumör är kvar, energin också för den delen.
Inga läxor de nada helt enkelt. Vad ska man då fylla sin fritid med? Kanske ska fota lite , det var ett tag sen, ja fasen det ska jag nog göra ahha. Impulsskrivning vare ja .
och en ska till, jag fick MVG på spanska text , så jävla bra. Höjde min gladhet lite extra hehe. Var på elevskyddsombud med Olle idag istllet för Isak. Fick reda på att jag gjort rätt som var med, dom hade tydligen förhör moahha. Säger o det idag är min dag .


Olle hade lite kul på min andra blogg som jag inte säger än ( synd du jonnii ) fast om ni vill veta får ni fråga olle för jag säger inte hehe. Den är lite halvsjuk, men slapp mohaha. Ajja här kommer det han skrev.

Kajsasliv:


"Det är inte lätt när det är svårt. Jag är en tjej på 16 vårar som bor i motala. Jag tror även att jag är född här men det är en annan historia. Så en grövre östgöte är svår att hitta. Mitt första minne kommer jag inte ihåg men jag har för mig att det var, när jag var tretton. Då skulle jag hoppa trampolin för första gången i mitt liv, riktigt asläskigt. Fatta att hoppa högt i luften utan något mjukt under. Men det är ju inte lätt när det är svårt:) tretton pass i veckan i 4 år… Det blir ca.. 1759 pass plus massor med tävlingar som till exempel på en rutten matta i tjeckiens slum/förort. När jag var lite mindre än vad jag är nu (alltså inte kortare jag har ju inte växt på längden sen i tvåan) så upptäckte jag att jag älskade assemat. Massor med gummismakande nudlar blev det under några år på varamovägen 36 a. Men sedan ville inte pappa mer. Då blev det inte mer nudlar. Efter denna fadäs med nudlarna så fick jag em lillasyster som hette v.. Vi.. Vilma. Jag kommer inte ihåg allt alltid. det är ju inte lätt när det är svårt som sagt.. En annan gång skulle pappa lära mig att surfa, alltså jag menar surfaaurfa! Platen, i en klass för sig. Så är det, typ. Klassföreståndarna är underbara, ämnena finns inga bättre, vi går varje dag till kl ett. Jag älskar bullar, då menar jag verkligen bullarbullar!! Jävligt goda bullar! Inte kakor. Sega stora äckliga sega cookies, fyfan. Starbucks, on My ASS. Nu kommer en bekännelse som ingen någonsin har hört. Den lyder såhär. När jag jag skrapar mina fötter…. Men jag skojjade. Jag åker skidor, det var det som var det jobbiga, nu har jag lagt alla korten på bordet. Mitt liv är framme.

Ne nu måste jag kila, jag ska äta assemat och bullar innan truppgymnastiksintroduktionsträningsgenomgången. Jag ska bli smart också…

Får jag snorkla i din tvättkorg?"Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback