Dubai

hej vi har inte internet på hotellet. sug
det här landet är sjukt . har det bra. puss och hej
saknar så det gör ont. blir sämre och sämre på det här med att vara borta.

Killing me right now.

Hej nu är allt klart. Nya skor inköpta för nyår och alla andra kvällar i storstaden Dubai. Är helt sjukt peppad på att åka till denna häftiga stad. Säger nu gott nytt år till alla. Mobilerna fungerade tydligen inte där nere och inget internet.
HEJ DÅ ALLA COOLA. ses om en vecka.

TVÅTUSENTIO

JANUARI

FEBRUARI

MARS

APRIL

MAJ

JUNI

JULI

AUGUSTI

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER
Idag åker jag upp mot Stockholm för att sova på hotell över natten. Sedan på tisdag morgon flyger jag till dubai med kusiner och farfar mm. Det kommer nog bli en grym resa! firar nyår där så säger gott nytt åt till alla. Hemma om en vecka igen.

Julafton.

Hade en mysig dag igår som började att fira med pappas sida och sen senare mammas. Sms rullade in under dagen. god jul. Nu sitter och myser med Maja. Det är bra. Två dagar kvar till Dubai. Underbart!

Then I guess you can hang with me.

Okej jag orkade inte slå in paketen gör det imorgon. Nu blir det scrubs för min del och imorgon är det julafton. Alla tycker det känns konstigt. Inte jag. Tittat på bilder från det senaste året och tänkt på hur mycket man har hunnit med. 365 dagar. Det är mycket som har förändrats för mig. Har lärt mig så mycket. Kärlek vad allt det nu innebär, inte bara de bra sakerna. Der är nog vad jag lärt mig mest om. Men även allt roligt och allt folk som får mig på så sjukt bra humör genom att bara finnas till. Jag menar alla. Inte bara mina närmaste tjejer utan alla. I skolan och utanför. Det har varit ett bra år på alla sätt och vis.

When there's no one around.

Hade en bra kväll igår! Åkte till Krille sedan till hugos. Mycket folk. Jag hade i alla fall kul. Gick och åt på sibylla med kompis Babalon, trevlig kille det där. Åkte sedan till Vadstena och sov hos Emanuel. Bara tagit det lugnt idag med urinvägsinfektion, mesnvärk, hosta och snorig. Dags att slå in alla julklappar nu.

Cause baby you're a firework.

Drar mig mot Krille nu. Senare tjejerna. Hugos och så. Rocka loss.

Step from the road to the sea to the sky.

Slulle inte sitta fel med en sommarkväll. Mitt huvud är tjockt. Min näsa är täppt. Min hals gör att jag låter som en kille. Är tjejig. Blev precis klar med sista inlämningen inför lovet. Sjukt underbart. Imorgon är det sovmorgon för att sedan åka till skolan och fika. Sen är det tusan lov. Festligheter på kvällen. Snart jul. Dubai om en vecka.

Take me to the place i love.

Har haft en sjukt grym helg i sälen. Nu låter jag som en pöjk i målbrottet. Ni är bäst . Filmen kommer när jag fått alla filmer. Kan nog vara det sjukaste filmerna någonsin. Slutade tidigare i skolan. Gillar bra människor som förgyller dagen. Gick promenad med Zvante. Hälsade på hemma hos Maja. Lagade mat. Åt i soffa. Nu ska jag sova. Hejs.

PUSS OCH KRAM

Varför sitter jag här? Om en timma åker vi tjejer till sälen och har det bra under helgen. Dags att packa ner lite saker. Ett underställ och allt är löst. Skickade efter nya skidkläder men dom har inte hunnit komma. surt sa räven när han bet i citronen. Vi hörs efter helgen. Älskade tjejer.

Right here waiting .

Julkort och sånt. Haft gäster här hela dagen. Dags att dra sista slutspurten på kemin som jag inte förstår och det är irriterande. Puss och godnatt sov gott. Har lika mycket att göra imorgon. stress.

I will never let you out of my life, you know.

Ska gå upp och äta gröt snart. Får sällskap inatt, väldigt bra om jag får säga det själv. Ska sova massor har alldeles för mycket att hinna med imorgon.

That everyone I knew was waiting on a queue.

Har hunnit med att städa rummet. Luktar fräscht nu vill jag lova. Borde börja packa för sälen, men nej det tar vi timmen innan vi åker på torsdag. Bäst så.

You'r not alone.


I will treat you good in every way.

Har pluggat konstant sen klockan halv fem. Skönt. Plaskade i poolen i skolan och jag va kick-ass på att livrädda. Så nu kan ni vara trygga med mig. Dock va jag påväg att själv bli livräddad när jag skrattade in halva basängen i fel strupe och blev blå i ansiktet. Överlevde i alla fall, uppenbarligen. Nu tillbaka till Biologin. Slutspurten nu , bara ge allt man har kvar vilket i och för sig inte är jättemycket.

I love hugs


Vissa ljus slocknar aldrig.

Det blir en Så kallad natur dag för mig. Andra kallar det plugg dag. Det är samma sak. Ska ta en promenad med zvante, tycker det är as fint ute! Så det ska jag göra i min plugg paus. Ni vet när det är sådär jobbigt och man vet att man inte har tid att lägga en minut på annat. Fast man vill. Nu kom Vilma och frågade om jag vill åka skidor. Klart jag vill, lätt! Jobbiga plugg som förstör hela tiden. Men vi kör på åka skidor i alla fall. Hinner inte med allt jag vill göra och det är irriterande.

You will never feel alone.

Kom precis hem från Jennifer. Rolig kväll med tjejerna. Har myst med fina killen hela dagen och bara haft det bra.
Lägger mig nu ensam i sägen även fast jag önskade att han låg bredvid. Måste erkänna att jag fick smått panik när jag såg att hela min spotifylista var ersatt med 104 stycken "never gona give you up". Hittade dock tjuven och listan är tillbaka.

Began the night believing.

Längtar till värme. Fast först längtar jag till sälen nästa helg. 6 tjejer i sälen . Ni vet hur det slutar, jo alltid kanon.
Nu slänger jag mig i sängen, nästan värd att ta kort på, den ser as skön ut.

Do it with a heart wide open.

Jag och hunden gillar att ha mössan så. Efter skolan åkte jag till linköping med mamma och systrarna. Hittade två julklappar i alla fall. Bara några kvar hah. Imorgon har jag sovmorgon.

Windsurfing


Du är det bästa jag vet.

Hej Maja påminde mig om att jag har en blogg att uppdatera. Sant så sant så här är jag.
Idag har jag skrivit prov i tre timmar och jag har inte en aning om hur det gick. bra? neje. Pussades efter skolan. Är jättetrött och ska sova.

Har många fina vänner som jag vill ska må bra. vill alltid pussa på er. ni är bäst.And the darkness inside you, can make you fell so small.

Idag har jag: gått i skolan, sovit, tränat, 
Nu ska jag: titta på scrubs och sova
Imorgon ska jag: Inte ha sovmorgon till 10:10 utan skriva assesment test i engelska B i tre timmar.

Your turn but I'm betrayed.

Pluggat hela degen till Krille och Elin kom och hämtade upp mig för att skjutsa hem Elin. Tror bara det är vi Larsson som lyckas. Fastnar såklart. Kallt och snöigt och mörkt. haha. Men vi klarar ju allt. Bakade lite julgodis precis. Dags för litteraturhistoria igen. Förstår fortfarande inte syftet med skiten. puss

Smell the desperation.

Nu är det fight tjejer. Pulkarace som gäller medan alla i Motala är på fest. På med skidkläderna så kör vi!

Walking down upon this face.

Hemma från dop och middag hos moster. Nu kom precis fam. Andersson så ska vi äta lite. Efter det åker jag till mina tjejer. Blir bra.

May all your troubles soon be gone.

Kom hem från en bra/dålig dag. Den har varit båda. Men alla som är runt mig är bäst i alla fall. Älskar dig kusinen, du betyder sjukt mycket för mig. Du är obeskrivlig. Imorgon börjar jag dagen med dop för Frans. Nu kallar sängen och scrubs på mig. Och nu kam Zvante intraskandes i mitt rum, ska ge hunden lite kärlek.

To the very end, through joy and strike.

Tre bilder från i tisdags. Imorgon börjar fredagen med foto. Photoshop står på schemat där vilket betyder att jag får göra vad jag vill medan de andra går igenom grunderna. Skönt. Sen är det fika med Frida på stan, tandläkare, middag med Fina tjejer för att fira gumman som fyller 17 år idag. Grattis gummis,älskar dig. Tror på en bra fredag och just nu är mitt humör på topp. Olle kommer inte få en lätt dag imorgon. Men. Jag har lovat att vara snäll.
Valde precis kurser för nästa år så Miljökunskap, Svenska C och matte E. Här kommer Kajsa.

Grattis Pappa 42 år


I never meant to do you harm.

Dom försökte ju i alla fall att göra ett hjärta på bilden.
Fryser ihjäl. Lägger mig i sängen. Svenska/Litteraturhistoria ska läsas kul.

Exactly what you wanted.

Ajjajkapten! Dags att ta tag i pluggandet. Lyckades med att inte klara lättaste matteuppgifterna men rätt på de svåra. bra Kajsa. nej jag vet ju hur man ska göra. irriterande. Fryser ihjäl så dags att lägga i mer ved i brasan. Värmen funkar inte, då blir det kallt förstår ni.

RSS 2.0