sweet

hallooo.
japp då är jag hemma från Stockholm igen då.
TACK för en mycket trevlig lördag-söndag
Jag åkte först upp till Stockhom men tåg/buss. På stationen kom Fanny och skrämde mig och vi gick på stan lite senare kom också Folger och vi käka på McD. gick en stund till på stan sen tog vi T-banan mod Fanny och Folgers del av stan . Väl framme skulle vi ta bussen men det kom inte och det fixade vi på annat sätt. Nämner inte huuur. ahha.
hemlis serrni.
Vi åkte hem till Fanny och träffade Clara och Andrea. Sen åkte vi en snabbis hem till Folger och tittade på hur han bodde, där träffade vi Vilda också. Sen hem till Fanny igen och käka tacos, gööttt.
Vi satte sen på någon film (kommer inte ighåg vad den heter) sen satte vi på Taken. Efter det var det hulken och jag somnade(Fanny också) och vaknade när Folger väckte oss i eftertexten(Y)
Idag kom mamma hem till familjen Baumann och hämtade mig efter en fika och vi åkte mot Lidingö för att mammsen skulle springa en mil. Vå åkte buss till starten och såklart glömde vi lägga i pengar. Sen startade mamma och jag fick ta bussen tillbaka och lägga i pengar, sen gick jag runt där tills mamma kom. Duktig mamma(Y)
Nu är jag äntligen hemma och måste sätta mig med spanska glosor som jag helt glömt bort, tog fel bok till-på-köpet.Men underbart med bara tre dagars skola den här veckan :)
sov gottt, det ska jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0