tillbaka till vardagen

hej!
Sitter och skriver till min skvenska kärleksbok, snark klar tack och lov! Desigenen blir i alla fall bra, men texerna veifasen, ahha.Men ni vill väl såklart veta hur min helg har vatr?, ha nej skulle inte tro det men om det är någon som bryr sig så kan den läsa inlägget som kommer lite längre ner. För det har vart en bra helg allt!


day 1.

Jag öppnade mina ögonlock vid 6 tiden, då hade jag ju ( smart som jag är) helt glömt bort att packa. Så det var bara att pallra sig upp ur sängen sätta på sig kläder och slänga ner lite skaer i väskan. Runt halv sju gick bilen mot götet. Vid 10 tiden stod våran bil nere på LESS seglingsklubben. Började rigga upp seglen och hälsa på allt skönt folk. Vi hade ju fixat frukost så vi slapp stanna på vägen. Men det hade inte de andra bilarna gjort så vi kom lite före. En halvtimma senare kör "stockholmarna"  in .

Första dagen var det ingen tävling utan bara seglar träning. Lite senare var vi alla på brädorna och tränade på starter. Det gick riktigt bra för mig måste jag säga! Vinden kom och det blev lite fart på det hela, underbart ! Sen var det lunch kyckling och potatis sallad. NIICE.
Vi chillade och sen var det dags att dra ut igen. Japp så på med våtdräcketen och ut. Fy va jaobbigt det var, pumpa är inte min grej. Men det gick bra endå:) Vi kom in vid 6 tiden, plockade upp brädorna och bytte om sen åkte vi till våran stuga men drog sedan till de andras hotell.
Eftersom prndeltåger gick 24,54 tänkte vi att vi skulle hinna med 19:24 för alla skulle träffas på liseberg kl 20:00.
Vi beställde pytt i panna för att det brukar gå snabbt, Klockan passerade 19:14, 19:54 och min mat hade ennu inte kommit! Cp så jag fick fannys mat och var sur på servitrisen, så när hon kom med min mat sa jag att jag inte vill ha den , RÄTT ÅT DIG! Vi var tvungna att springa till pendeln som gick 20:24. På den var det konstigt folk men det gick bra. Det var bara vi "barn" som åkte in med pendeln (Jag, Fanny, Fanny, Folger, Adam, Vilda, Klara, Ludvig)

Väl inne i centrun skulle vi hitta en spårvagn som gick till liseberg. Vi frågade oss fram lite till slut satt vi på spårvangen på väg till liseberg. Vi kom väl dit runt 21:30 skulle jag tro. Vårat( eller inte mitt och folgers för vi stod där och skämdes för de andra mäst) försök att komma in gratis genom att ha en som fyllde år blev FAIL  hahah. Vi sprang på liseberg som idioter för att hinna allt.

När klockan är 22:45 säger mamma att vi måste springa för att hinna med pendeln hem. Vi sprang som idioter. Jag menar det verkligen. Först in i en packad spårvagn till Brunnsparken för att sedan KUTA in till centrum. Det var sjukt jobbigt och vi hann precis med tåget. Runt 00:20 låg jag äntligen i sängen.


day 2

tävlingsdags. Klockan 10:00 var det skepparmöte, klockan 11:00  var första start. Vi körde två race innan lunch. Sen drog vi ut och körde ett till på eftermiddagen.
Hela helgen gick bra för mig :) kom 17 av ca 35?
Bästa tjej, toppen. hahah LUDVIG KÄN DIG ÄGD! nej nu ska jag inte vara taskig, haha

Sen var det bara det tråkiga kvar , att säga hej då.
tack för att ni gjorde min helg suppeeer.

Klara, Fanny, Folger, Vilda, Adam,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0