Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.

Surfat hela långa dagen
eller ja först surfade , sen vilade jag, sen paddlade jag, sen mobbade jag David och han bet mig i tummen. Fast det var jag nog värd efter att jag gjort två snygga händer på hans rygg.
ja ungefär så har min dag sett ut. Orkar inte skriva så mycket alls, att göra om Designen tog all min energi.
Men vi har ju Kompdag i mogon , UNDERBART.
så kan jag sova länge. Men jag kom på att jag ska jobba i mogen göra x-antal prislappar till mamma o pappa.
aja
puss o god natt:)

Allt är från sarahs blogg och som fan att hon har rätt.:
"
Hej o ho! Nu har jag lite fjollig kritik tycker ni säkert, men jag står för det här till 100%. 
Att hålla på och tatta i varamon varje helg är hur töntigt som helst. Jag tycker det är helt okej att träffas och umgås och ha det kul i varamon, det är ju liksom helt okej. Men att förstöra massor av grejer är hur omoget som helst. För dom som inte vet är Varamon en strand, Nordens största insjöbad. Iallafall. Jag har bott i Varamon i 14 år, och jag tycker det är riktigt tråkigt att folk ska förstöra en massor av grejor. Dom som förstör behöver inte ligga på stranden i sommar. Kul att veta att man har förstört Motalas stolthet typ. HELA motala ligger på stranden om somrarna och ungdomar förstör där man ska va genom att elda, ta sönder staket, slita upp växter som är ny planterade m.m. Är det kul att förstöra för, mår ni bra av det? Och alla människor kanske har druckit lite och är 30% fulla, men dom spelar 70% fulla MOGET. Alla tjejer skriker och killarna tror dom är roliga. Och vissa killar SÖKER bråk, hur dum i huvdet är man inte då????? Vad är det här för samhälle? När ska människorna i den hålan växa upp. Jag menar verkligen inte att jag är perfekt och mogen. Men jag håller mig iallafall bort från den dära skiten. Jag kan ju komma och förstöra i dom som förstörs kvarter, då blir dom nog inte så glada. T.e.x när jag var nere och kolla vad allt folk hållde på med igår så va det ända man hörde "polisen kommer, spring, haha". Är det fränt att springa från polisen, är det kul?
När jag kollade va det var för folk så var det 88.or fram till 95.or. Så sjukt. Och när jag gick hem så var det 20 st som stog utanför mitt hus och drack och så skriker en av dom "polisen kommer, spring". Vad fan tror ni att ungjävlarna gjorde? Dom hoppade in på våran trädgård, jag kom ju precis så jag sa till dom, men ändå. Ni stör ju för omgivningen. Tänk alla äldre personer som försöker sova men som inte kan eftersom dom måste sitta vid sina fönster och kolla så att inte något blir snott elr förstört i deras trädgårdar. Dom kan heller inte sova p.g.a av den höga ljud nivån eftersom alla skriker. Det jag menar är att ni är välkomna till Varamon, men förstör inte grejor och omgivningens trädgårdar och allt annat. Och det låter i inlägget att jag äger Varamon och att jag är en liten minipolis, men det är inte så jag menar. Som sagt är det dom som bor i varamon som tycker likadant, det är tråkigt att se något fint förstöras. Jag kan säga att jag var den dära människan i 7.an, jag sprang runt i varamon och tyckte jag var cool och skrek.FJORTIS. Men jag tycker själv att jag är mogen som avstår från dom dära kvällarna när folk förstör. Jag tycker jag är mogen som har växt ifrån det dära. Man är inte cool för att man hänger med dom personerna som förstör, som jag då trodde. Men som sagt är det helt okej att vara bland folk som sköter sig. Ni kanske tycker detta är ett idiotiskt inlägg, men det är inte ni som bor i varamon och det är inte ni som blir drabbade."
Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack Kajsa!

Bra att du tycker likadant, du vet ju också hur det är i varamon.

Kram

2009-05-04 @ 20:05:16
URL: http://sarahstyle.devote.se
Postat av: josefine

Helt rätt!!!

2009-05-06 @ 21:11:24
URL: http://joseflne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0