Svenska Mästerskapen

heeejsan!

här sitter jag och skriver med träningsvärk i armarna, underbart jobbigt. Men jag får skylla mig själv, haha.
Nu är jag i alla fall hemma efter en rolig helg som alltid.
Vi börjar med resultaten, som jag tror Motala redan vet om. För hur många tidningar finns det att läsa i den här staden ? EN haha. okej corren också.
 
2 st guld till bästa Frida
Silver till mig
och Erica fyra.

Vi är för bra tjejer. Under helgen har det mest vart AG gymnastik , riktigt grasiösa måste jag säga attt vi är hahaha.
Funderar på att slänga upp en video? får se.
Det har i alla fall vart en sjukt kul hel, och tjejer jag älskar er!<3'

Bilder kommerrrrr.....
allt för din skull maja! ;)
i ett och samma inlägg.

ni är det bästa jag har!

hur långt cyklade jag ?

jag kände mig tvungen att titta upp hur långt jag cyklade i dag

Orientering
+
Zederslund - Knäppaviken = 5 km
Knäppaviken - Varamovägen = 7.5 km i motvind
+
träningDet närmar sig slutet

Orientering

yoh.
Ja här sitter jag och har ont i benen fötterna och mina knän. Har nämligen vart i Knäppaviken. Långt åt helsiket ligger det från skolan. Vägen dit var helt okej, eller rättare sagt rätt underbar. Väl framme har man tre timmars orientering frampös sig. Ja bara att stå ut. Men det var inte svårt jag och frida tog E kartan direkt, Vicky kom också och joinade oss. Vi tog sen C  och Vicky tog  D när vi var klara ställer vi oss i kö hos slowmotion Thomas för att visa vilka vägval mm vi hade tagit. Som vanligt behövde jag inte oroa mig , Allansson måste ha någonting emot Frida. Hon får 1000 frågor och måste berätta allt och det hon inte kan fick jag svara på. Ja han är rätt sjuk. Då kommer Vicky och är livrätt, hon hade stött på en råtta mitt i skogen ahhaha stackare! Sen fick vi gå, underbart jag väntade in Mathilda, Jonna och Maja sen satte vi oss på cyklarna för att ta oss hem. Det blåra sjukt mycket i Motala idag och det blåste rak motvind. Orienteringen var ingeting mot hemvägen. FYYYY


 Ja klockan är 20:15 och jag har inte enns börjat packa. GOOOD kajsa keep going. eller inte.
För i morgon drar vi till Sm.  Jag kan tävla och det är så J*VLA gött att allt fungerar igen, så brudar. Nu kör vi. Bussen till linköping går klockan 11:43 från stan så jag och Frida drar till stan och käkar sen går vi ner till bussarna.


when everything you had have been ripped into piecesdrar till med lite kreaktivitet såhär på kvällen iklädd sovkläder o allt ;)

eyyy,

ja , idag var det ju skola som vanligt. hade redovisning på eng. Ja det blev somd det blev. Men det känns gött att ha det gjort i alla fall. Fick också reda på att jag fick MVG på mitt inlämmningsarbete i biologin om stamceller, det satt fint måste jag säga! Hade kör också, det är chiill.Slutade kl 13.40 som vanligt och solen sken. Så jag drog hem och gick och köpte en glass på minigolfen sen la jag mig på solsängen. Men efter ca 40 minuter kom det massor moln så nu ser man inte solen mer. Klar med svenskan och det är underbart ska bara till mammas/pappas jobb och skriva ut och fixa ihop boken. Det får göras i morgon tror jag.Men nu ska jag dra och träna!


hankymattehär kommer en video från svenska.
hankymatte

mera foto


foto


bonde söker fruKänner mig rätt tuff, hahah

in sweden we call it stekare"va fan är det här"
"hotta brudar"
"skaa ru ha en kov"

sleep morning

hur underbart?

SÅÅÅÅHÄÄÄÄRRRRRRRRRRRR

är klar med hemkunskapen, nästan klar med svenska och har skrivit ut allt till engelskan.
Imorgon har jag sovmorgon till halv ett, kommer inte ihåg när jag sist hade sovmorgon ens.
nu blir det house sen kanske jag ska räkna litte matte.

Har ju sprungit som en idiot på skolgården idag, gjorde nämligen sista delen på NP bioligi.
Seriöst var det jobbigt.

Nu blire tvvvvvvv hela kvällen , yeeh

och en sak till, jag vill se frida i tandställning gaahhh. <3

crazy


Det var en galen dag på bilden.
Dags för en ny, Frida, Erica och Jennifer?

<3

01-08-1944

Lenart Ramö

16-05-2009

Du kommer alltid finnas kvar hos oss. Jag hoppas du får ett bättre liv där du nu är .
För det är du värd, du kämpade genom hela livet.
Du var glad och det är sådana minnen som kommer finnas kvar med oss. 
Lungorna orkade tillslut inte med.
och du vet,
Jag kommer sakna dig.gamla bilder. jag älskar erbildertillbaka till vardagen

hej!
Sitter och skriver till min skvenska kärleksbok, snark klar tack och lov! Desigenen blir i alla fall bra, men texerna veifasen, ahha.Men ni vill väl såklart veta hur min helg har vatr?, ha nej skulle inte tro det men om det är någon som bryr sig så kan den läsa inlägget som kommer lite längre ner. För det har vart en bra helg allt!


day 1.

Jag öppnade mina ögonlock vid 6 tiden, då hade jag ju ( smart som jag är) helt glömt bort att packa. Så det var bara att pallra sig upp ur sängen sätta på sig kläder och slänga ner lite skaer i väskan. Runt halv sju gick bilen mot götet. Vid 10 tiden stod våran bil nere på LESS seglingsklubben. Började rigga upp seglen och hälsa på allt skönt folk. Vi hade ju fixat frukost så vi slapp stanna på vägen. Men det hade inte de andra bilarna gjort så vi kom lite före. En halvtimma senare kör "stockholmarna"  in .

Första dagen var det ingen tävling utan bara seglar träning. Lite senare var vi alla på brädorna och tränade på starter. Det gick riktigt bra för mig måste jag säga! Vinden kom och det blev lite fart på det hela, underbart ! Sen var det lunch kyckling och potatis sallad. NIICE.
Vi chillade och sen var det dags att dra ut igen. Japp så på med våtdräcketen och ut. Fy va jaobbigt det var, pumpa är inte min grej. Men det gick bra endå:) Vi kom in vid 6 tiden, plockade upp brädorna och bytte om sen åkte vi till våran stuga men drog sedan till de andras hotell.
Eftersom prndeltåger gick 24,54 tänkte vi att vi skulle hinna med 19:24 för alla skulle träffas på liseberg kl 20:00.
Vi beställde pytt i panna för att det brukar gå snabbt, Klockan passerade 19:14, 19:54 och min mat hade ennu inte kommit! Cp så jag fick fannys mat och var sur på servitrisen, så när hon kom med min mat sa jag att jag inte vill ha den , RÄTT ÅT DIG! Vi var tvungna att springa till pendeln som gick 20:24. På den var det konstigt folk men det gick bra. Det var bara vi "barn" som åkte in med pendeln (Jag, Fanny, Fanny, Folger, Adam, Vilda, Klara, Ludvig)

Väl inne i centrun skulle vi hitta en spårvagn som gick till liseberg. Vi frågade oss fram lite till slut satt vi på spårvangen på väg till liseberg. Vi kom väl dit runt 21:30 skulle jag tro. Vårat( eller inte mitt och folgers för vi stod där och skämdes för de andra mäst) försök att komma in gratis genom att ha en som fyllde år blev FAIL  hahah. Vi sprang på liseberg som idioter för att hinna allt.

När klockan är 22:45 säger mamma att vi måste springa för att hinna med pendeln hem. Vi sprang som idioter. Jag menar det verkligen. Först in i en packad spårvagn till Brunnsparken för att sedan KUTA in till centrum. Det var sjukt jobbigt och vi hann precis med tåget. Runt 00:20 låg jag äntligen i sängen.


day 2

tävlingsdags. Klockan 10:00 var det skepparmöte, klockan 11:00  var första start. Vi körde två race innan lunch. Sen drog vi ut och körde ett till på eftermiddagen.
Hela helgen gick bra för mig :) kom 17 av ca 35?
Bästa tjej, toppen. hahah LUDVIG KÄN DIG ÄGD! nej nu ska jag inte vara taskig, haha

Sen var det bara det tråkiga kvar , att säga hej då.
tack för att ni gjorde min helg suppeeer.

Klara, Fanny, Folger, Vilda, Adam,

To gtb

Hej hej ! Jag sitter nu i bilen på väg till göteborg . Vi gick upp klockan kvart i sex ! När vi kommer upp är det läger först sen tävling. Ikväll drar vi till liseberg . Måste säga att det var kul att träffa folger fanny och Adam igår också .och den här kvällen lär ju inte Bli sämre . Igår drog jag och tjejerna och fikade på stan. Vinka gjorde vi också , eller ja é sagt Jonna, Maja och Frida. Frida hade en allmänt sjuk och rolig humor hela dagen. Hiss på det hahah Sen drog jag hem en stund sedan vidare till erica som fyller år den 25e .käka oh hade det mysigt sen drog jag till Folger fanny och Adam :) Ha't puss

the movie is ready!

ahhh äntligen har suttit med filmen i snart två timmar , det var lite svårare än jag trodde men nu är den klar och lite förkortat , så jag tänkte att jag ska försöka få med den till skolan så vi kanske kan fjäska in 20 minuters tv?, haha
sitter nämligen på pappas nu 24" mac och det är ju lite andra funktioner här.

good night

a very sleepy day

ja hemkommen från en väldigt seg dag. har vart mumie hela dagen om man kan säga så.
Hade No läxförhör och min hjärna var inte direkt på matte humör så när det kom frågor om halveringstid , ja då gick det sådär. Tänkt sätta mig lite med svenskan och engelskan känner attd et skulle vara skönta att bli klar med det.
inte mycket mer att säga.


baksidan till min kärleksbok i svenska, ha men jag vet det står på engelska men skit samma.

some pics
"lite smött o gött"

the sound of our voices were heard over the schoolyard

Ja det gick ju riktigt bra det där, jag var så sjukt nervös innan !
Alla var skit bra, och så fick jag allt på film , underbart.!
Vi fick ihop 3324:- och inträdet var bara 25:- det var bra tycker jag !
UTROPSTECKEN, haha
På vägen hem från skolan hämtade jag upp min skolavslutningsklänning:


konsert haha!

japp snart drar jag mig mot konseten, har vart hemma en snabbis o käkat o hämtat kläder.
Jag ska ta med mig filmkameran, vem vet kanske kommer nått här, ?

Och en sak till!
vem är så jävla du i huvudet och sätter tråd över gatorna! är ni dumma i huvudet eller? om jag bara skulle cyklat sulle jag få den rakt på halsen ? men det kanske var erat syfte eller? jävla cp barn!:O


jag blev förvånad när jag märkte att jag fortfarande kunde gå ner i brygga, inte vackraste men endå:)

night

ja då har jag bakat en kladdkaka tills i morgon, under tiden den var i ungen tittade ja på tv, Sverige gick vidare uhu opera fo shoo

go natt

It's something unpredictable, but in the end it's right.

Home , dagen har varit helt okej.
Först var det Nationella i Biologi i två och en halv timma! Mend et gick bra för mig tror jag, kändes bra i alla fall. Det var inte så svåra frågor. Men det sjuka är att jag har suttit och gjort det där förbaskade provet till ingen nytta? vi ska nämligen inte få reda på resultatet? cppp.
Sen drog hela klassen till aulan och fixade inför konserten i morgon. Det  var nog första gången och (förmodligen sista) som killarna inte sprang runt med trummpinnar och slog på allt och alla, great!
Det gick bra tycker jag,

Snart är det träning eller ja halv fem är den ,nu ska jag käka.

barnen i byllerbyn

Yes, igår blev det att surfa. Jag fick också upp ludde ur sängen genom sms spamande. Vinden var prefekt, underbart var det . Sen drog jag hem och bytte om o duschade. Jag och Gustav drog sedan o köpte glass. Satt med svensan på kvällen sen också.

Idag hade vi kör på morgonen i skolan inför skolavslutningen, vi sjöng ett medley och en del var den blomstetid nu kommer. Det fick mig att först att det verkligen är skolavslutning då . Jag kommer verkligen sakna klassen. Det är en sorts hatkärlek som en familj. Den blomsertid fick mig också att tänka på barnen i byllerbyn. Träning idag kl 7 också.

harr`e


god damn you´re beautiful yes to me, you´re everything to me.

tjahhhh.
tänkte fixa min egna t-shirt lite i kväll, haha får se hur det blir.
igår var jag i linköping och letade klänning till skolavslutningen , men jag hittade ingen. Så nu ska jag förmodligen beställa en från nelly.com . När jag kom hem var det träning och jag landade på huvudet igen , jag vill att det ska gå . Men det går inte. Den känslan i kroppen har jag .
Jag drog sedan till kusinen / kusinerna och chillade igenom kvällen där.

Ska väl titta tv ikväll också, får se vad som händer , några har ju i alla fall mitt nummer .


Ta vara på ditt liv för nu är det din stund på jorden.


hahah jag skulle försöka vara lite sur , gick det bra?
ser inte ut så i alla fall.
sötnosa Mathilda och jag . Älskar dig gumman måste jag säga !

bilder


Ni gör allt lite bättre, jag älskar er.

bilder

Här kommer lite blder från den lediga dagen.
Gick runt lite i trädgården och tittade, tog lite kort. Sen åkte jag till mamma o pappa och jobbade lite från ca halv elva till tre. Sen tog jag stranden på vägen hem och tog lite kort där med. Jag orkar inte lägga in alla .
Men nu ska jag dra på träning ,Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.

Surfat hela långa dagen
eller ja först surfade , sen vilade jag, sen paddlade jag, sen mobbade jag David och han bet mig i tummen. Fast det var jag nog värd efter att jag gjort två snygga händer på hans rygg.
ja ungefär så har min dag sett ut. Orkar inte skriva så mycket alls, att göra om Designen tog all min energi.
Men vi har ju Kompdag i mogon , UNDERBART.
så kan jag sova länge. Men jag kom på att jag ska jobba i mogen göra x-antal prislappar till mamma o pappa.
aja
puss o god natt:)

Allt är från sarahs blogg och som fan att hon har rätt.:
"
Hej o ho! Nu har jag lite fjollig kritik tycker ni säkert, men jag står för det här till 100%. 
Att hålla på och tatta i varamon varje helg är hur töntigt som helst. Jag tycker det är helt okej att träffas och umgås och ha det kul i varamon, det är ju liksom helt okej. Men att förstöra massor av grejer är hur omoget som helst. För dom som inte vet är Varamon en strand, Nordens största insjöbad. Iallafall. Jag har bott i Varamon i 14 år, och jag tycker det är riktigt tråkigt att folk ska förstöra en massor av grejor. Dom som förstör behöver inte ligga på stranden i sommar. Kul att veta att man har förstört Motalas stolthet typ. HELA motala ligger på stranden om somrarna och ungdomar förstör där man ska va genom att elda, ta sönder staket, slita upp växter som är ny planterade m.m. Är det kul att förstöra för, mår ni bra av det? Och alla människor kanske har druckit lite och är 30% fulla, men dom spelar 70% fulla MOGET. Alla tjejer skriker och killarna tror dom är roliga. Och vissa killar SÖKER bråk, hur dum i huvdet är man inte då????? Vad är det här för samhälle? När ska människorna i den hålan växa upp. Jag menar verkligen inte att jag är perfekt och mogen. Men jag håller mig iallafall bort från den dära skiten. Jag kan ju komma och förstöra i dom som förstörs kvarter, då blir dom nog inte så glada. T.e.x när jag var nere och kolla vad allt folk hållde på med igår så va det ända man hörde "polisen kommer, spring, haha". Är det fränt att springa från polisen, är det kul?
När jag kollade va det var för folk så var det 88.or fram till 95.or. Så sjukt. Och när jag gick hem så var det 20 st som stog utanför mitt hus och drack och så skriker en av dom "polisen kommer, spring". Vad fan tror ni att ungjävlarna gjorde? Dom hoppade in på våran trädgård, jag kom ju precis så jag sa till dom, men ändå. Ni stör ju för omgivningen. Tänk alla äldre personer som försöker sova men som inte kan eftersom dom måste sitta vid sina fönster och kolla så att inte något blir snott elr förstört i deras trädgårdar. Dom kan heller inte sova p.g.a av den höga ljud nivån eftersom alla skriker. Det jag menar är att ni är välkomna till Varamon, men förstör inte grejor och omgivningens trädgårdar och allt annat. Och det låter i inlägget att jag äger Varamon och att jag är en liten minipolis, men det är inte så jag menar. Som sagt är det dom som bor i varamon som tycker likadant, det är tråkigt att se något fint förstöras. Jag kan säga att jag var den dära människan i 7.an, jag sprang runt i varamon och tyckte jag var cool och skrek.FJORTIS. Men jag tycker själv att jag är mogen som avstår från dom dära kvällarna när folk förstör. Jag tycker jag är mogen som har växt ifrån det dära. Man är inte cool för att man hänger med dom personerna som förstör, som jag då trodde. Men som sagt är det helt okej att vara bland folk som sköter sig. Ni kanske tycker detta är ett idiotiskt inlägg, men det är inte ni som bor i varamon och det är inte ni som blir drabbade."
jag hade inte fel , jag trodde bara lite anorlunda


dagen har vart bra, tittade på tjejerna när de hoppade , Grattis erica som blev 2:a.
Som alltid gör Josef och Einar att det blir mycket skratt. Jag är as trött och ska gå och lägga mig nu .
gonatt


En bild från när jag var hos moster och hälsade få fåren och lammen.
hon käkade på min jacka.

RSS 2.0