fredag

HEJ

japp nu sitter jag här med klara .
Idag har vi suttit en stund på fräcka fröken med Erica, Frida och Emelie. Sedan gick vi på stan. Vi drog hem till mig sen och nu letar vi efter hanna Swenson - VAR I HELVETET ÄR DU?
Ikväll blir det chill in my house får se om vi får tag på hanky.

SKOLAN

japp skoldagen började med en impriviserad redovisning av mig Hanna och Mathilda. Bra jobbat girls!
Sedan fick vi resultaten på uppsats i svenska fick VG+ . Vi fick också reda på ett prov / läxförhör Där jag fick MVG 115 /117 p det ni !:) Fick också reda på mitt o Linnéas grupparbete på SO:n vi fick VG+ men skulle förmodligen höja när han tittade igenom igen. Kan ju alltid hoppas^^ 

Dagen fortsatte och vi skulle ha engelska på eftermiddagen. Emma(våran lärare) ska sluta pga. att hon är med barn så killarna i klassen hade då köpt rosa rosor, choklad och skrivit ett kort. himmla sött ! Det roliga var att det inte var Emma som tjöt utan folk i klassen.


Och jag måste bara säga "det är luvan som gör det !."
ahha det är bara hanna som fattar ;)

"Ursäkta, vem har beställt 354584 kg snö??? Den personen ska nämligen få en gaffel i halsen av moi! Det går ju inte att ta sig fram, haha. Och eftersom motala är segast i Sverige på att ploga gatorna & sanda gångbanorna kommer vi ha typ 41 trafikolyckor/timme och ungefär 52 gamla tanter med rullator på akuten med brutna lårben."
Citat från Hanky och jag kan bara säga I agree.


Kommentarer
Postat av: hanky

haha, älskar dig kajsen!;)

2009-03-28 @ 11:10:59
URL: http://hannaswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0