If it means a lot to you

Ett hus till.
Pluggat matte lite nu innan träningen , C delen känns mycket lättare än B. Gillar de svårare uppgifterna. Jag är ju mycket bättre på dom. haha. Pratade med mamma också hon sa att pappa köpt ett nytt hus/torp. Det ligger ca 300 meter ifrån vårat hus som vi bor i nu. Vi ska väl förmodligen hyra ut det tror jag. Vet inte riktigt. Men jag måste säga att huset är mysigt. Ska gå ner och ta kort efter träningen i varamon , kan ta ett kort på huset med .

Imorgon bär det av mot stockholm med skolan , underbart måste jag säga. Vi har prov varje dag i skolan så det är skönt med ett break. Hade spanska Np dag också vet inte hur det gick riktigt, kännds inte super bra i all fall haah. Fick också resultaten från matte nationella 22/26 ganska nöjd:) Får se vad jag hade för fel sen, säkert slarv fel. LOVAR.

Tillbaka till Stockholms snacket då. Det är jag Maja, Mathilda och jonna som åker från våran klass kl 6:00 ! Och jag säger bara fail på dom som ska rundvandra i gamla stan. haha Vi ska då till Tom Titts, får se hur det blir ;)

orkar inte skriva mer hej då


Kommentarer
Postat av: Anonym

Epic fail på er, tom tits liksom. vad är det för skit?:D

2009-04-28 @ 18:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0