hey the spring is here everyone

Vår Vår Vår
Dagen började med att jag cyklade till skolan och det va ju varmt redan då !
Visst det var frost men när sken solen såhär tidigt på mogonen sist , det var ett tag sen. Jag hörde måsskrik fågenkvitter blommor som slagit ut på vissa ställen. Det var underbart. Skoldagen började med en mattelektion där thomas försökte lura oss att vi skulle ha oförberett prov. Jag gick på det till en början men sen gick det upp för mig att det är ju faktiskt 1:a april.
Efter det hade vi håltimma sedan bild. Killarna skulle och ha simmning med Allansson jag kan säga att jag är inte ett dugg avundsjuk. Vi tjejer fick därförhåltimma igen. Med lite 9c teknik fick vi sedan skippa so:n ochså så vi fick en håltimma på 2 h 50 min. Det var görre ni . Vädret var ju toppen så vi gick till stan och gjorde våran hemkunskaps läxa på östensons sedan drog vi ner till stadsparken. Men efter ett tag blev det kallt där , eller kalt och kalt men i alla fall.

Vi drog oss mot skolans underbara varma sköna
vägg där man kunde sitta i linne och jeans utan att frysa. Solen brände till och med lite. Vi hade sedan två EA pass sen slutade vi.När jag kom hem var det som vanigt bara slänga i sig lite mat och sen dra på träning. Det gick väl sådär jag är inte alls i form och det är tävling i helgen. Men det får bli som det blir jag ska göra mitt bästa i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0