hemma

hej!'

Äntligen hemma. Jag tänkte att jag ska berätta lite om tävlingen.
Det blev tyvärr ingen tävling för min del. på grund av det som stod i tidigar inlägg. Det är sjukt läskigt men jag ska kalara det .  Så för min del blev det att sitta på en hård  läktare hala tiden så nu har jag as ont i röven kan jag säga.

Vi kom upp till stackholm på fredags kvälle och det var inhoppning för mig och frida. Men när jag skulle köra belv det som sagt rudiout istället så jag och helena bestämde att jag inte skulle kämpa med det nu på tävlingen utan att vi tar det på träningen hemma istället och så blev det.Ingen trampolin för mig.
Sedan åkte vi hem till fridas kusins hus i Ekerö där vi bodde hela helgen.


Det blev lördag och vi gick upp runt halv 8 sedan drog vi till hallen igen. Tävlingarna började och jag och Erica satt på bänken.  Det var superväder så hon och jag tog en liten promenad till köpcentret och gick in på coop och köpte lite att äta. Sen satte vi oss på en bänk o hade det gött. Väl tillbaka i hallen var det fridas tur att tävla och det gick super hon låg etta innför finalen som är på söndagen.

Efter tävlingen åkte vi till en restaurang som heter tiger. Vi käkade och jag lyckades ta för stark mat igen . ahha men den här gången överlevde jag och kunde äta. Efter det blev det annanasglass. mums.
Vi drog oss sedan till hotelet där resten av alla hoppare var och där de flesta bodde. Där va vi sedan resten av kvällen.


På söndagen gick vi upp runt hal åtta igen och drog sedan till hallen. Det var final och frida gjorde superbra ifrån sig 1:a!
Efter prisutdelningen drog vi och hämtade upp magnus på arlanda sedan åkte vi hem.

puss/kajsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0